Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Το δυναμικό comeback της Γκρέκου

«Ενοχές θα σε πιάνουν τα βράδια, ενοχές που με είχες και μ’ έχασες» τραγουδάει η Ελενα Γκρέκου, που επέστρεψε στη δισκογραφία έπειτα από δύο χρόνια απουσίας. Εχοντας ενταχθεί πλέον στο δυναμικό της Minos ΕΜΙ, η γνωστή τραγουδίστρια εμπιστεύτηκε τον συνθέτη Πάνο Καπίρη και τη στιχουργό Ελένη Γιαννατσούλια για το νέο ξεκίνημά της.

«Σκέφτηκα πως το συγκεκριμένο δίδυμο μού ταιριάζει. Αγαπώ ιδιαίτερα τα τραγούδια τους» λέει η Ελενα στην «Espresso» και συνεχίζει: «Θεωρώ ότι η Ελένη Γιαννατσούλια γράφει πολύ ποιητικά και ο Πάνος Καπίρης είναι ένας συνθέτης που εμπιστεύομαι απόλυτα, καθώς έχουμε συναντηθεί καλλιτεχνικά και άλλες φορές σε παρελθοντικό χρόνο».

Το κομμάτι «Ενοχές» κυκλοφόρησε στις αρχές Αυγούστου κερδίζοντας θετικά σχόλια από το κοινό, ενώ το βιντεοκλίπ που γυρίστηκε στη Σαντορίνη μετράει ήδη πάνω από 20.000 views στο YouTube.

«Ηταν πολύ σημαντικό για μένα να επανέλθω με ένα καλό τραγούδι» αναφέρει η Γκρέκου. «Τα λόγια της Ελένης Γιαννατσούλια μου θυμίζουν πράγματα από τη ζωή μου, όπως θεωρώ και σε πολύ κόσμο. Ολοι μας περνάμε χωρισμούς. Εγώ πάντως είμαι από τους ανθρώπους που πετάνε τα άσχημα. Οχι ότι δεν τα λαμβάνω υπόψη μου. Απλώς δεν τα αφήνω να με κυνηγούν και να κυριαρχούν πάνω μου» σημειώνει.

Στις Μούσες
423r23wrtg 1Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η Ελενα Γκρέκου εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Μούσες στη Θεσσαλονίκη και… σαρώνει!

Απόδειξη; Μια σειρά φωτογραφιών που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα στα social media και την απεικονίζει να τραγουδάει πάνω σε ένα… βουνό από λουλούδια.

«Οι άνθρωποι που κάνουν τόσο μεγάλες “ζημιές” με παρακολουθούν χρόνια. Ερχονται στα μαγαζιά όπου εμφανίζομαι επειδή τους αρέσει η φωνή μου αλλά κι εγώ σαν καλλιτέχνιδα που τα δίνει όλα πάνω στην πίστα.

»Κι επειδή πολλά ακούγονται γι’ αυτούς, ότι δηλαδή πετάνε τα λεφτά τους, αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι χαίρομαι πραγματικά που με στηρίζουν και τους ευχαριστώ» υπογραμμίζει η ίδια δηλώνοντας περήφανη που καταφέρνει να κάνει τέτοια ρεκόρ σε λουλούδια σε καιρούς κρίσης. «Εγώ απαντώ μέσα από τη δουλειά μου. Και απαντώ με πράξεις, όχι με λόγια» συνεχίζει με νόημα, συμπληρώνοντας ότι δεν της έχουν δοθεί οι ευκαιρίες που θα έπρεπε από μεγάλα κέντρα της πρωτεύουσας.

«Ισως επειδή είμαι χαμηλών τόνων και δεν απασχολώ με σκάνδαλα. Ποτέ δεν με πήραν χαριστικά για δουλειά, ούτε επειδή μεσολάβησαν κάποιοι άλλοι. Ο,τι έχω πετύχει το πέτυχα με το σπαθί μου. Ξέρω πολύ κόσμο σ’ αυτήν τη δουλειά, αλλά δεν έχω μάθει να ζητάω. Εχω μάθει να είμαι αξιοπρεπής» τονίζει.

Μεγάλο όνειρό της το θέατρο

Στα τέλη του μήνα η γνωστή τραγουδίστρια θα επισκεφτεί την Αθήνα για να συζητήσει κάποιες προτάσεις που της έχουν γίνει για νυχτερινά σχήματα του χειμώνα. Παράλληλα «μαγειρεύει» κάτι που αφορά την υποκριτική, αφού -ως γνωστόν- είναι απόφοιτη δραματικής σχολής με πτυχίο αναγνωρισμένο από το υπουργείο Πολιτισμού. «Θα ήθελα να κάνω και κάτι στο θέατρο ή σε κάποιο σίριαλ. Είναι το όνειρό μου. Βέβαια θα το κάνω παράλληλα με το τραγούδι, αφού από αυτό ζω» λέει στην «Espresso» και κάνει… φινάλε με τον 11χρόνο γιο της.

Είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου. Μου έχει τρελή αδυναμία και τον εμπιστεύομαι σ’ αυτά που μου λέει. Το μόνο κακό είναι ότι μου κάνει κριτική για τα ρούχα μου. Θέλει να είμαι πολύ σεμνή. Του λέω “Παιδί μου, δεν πάω για καλόγρια. Πρέπει να φοράω και κανένα κοντό φόρεμα, δεν είναι κακό”» (γέλια).

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...