Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου χειροτονήθηκε αρχιμανδρίτης

Σε κλίμα συγκίνησης έγινε χθες, Κυριακή, η χειροτονία σε...

Τα νέα στοιχεία στη δίκη του παιδιάτρου που κατηγορείται πως ασέλγησε σε...

Στις 14 Μαΐου αναμένεται να συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό...

Πώς δημιουργήθηκε το φαινόμενο με δεκάδες σμήνη παπαγάλων να κατακλύζουν πάρκα και...

Τα τελευταία χρόνια ένα πολύχρωμο θέαμα με τροπικούς «μετανάστες»...

Η 14χρονη Μαρκέλλα από τη Νίκαια ξέφυγε από τους απαγωγείς της

Καταγγέλλει ομαδικό βιασμό και σωματική κακοποίηση

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους τις στιγμές φρίκης που βίωσε στα χέρια των αδίστακτων απαγωγέων της η 14χρονη Μαρκέλλα από τη Νίκαια, η οποία επέστρεψε ύστερα από πέντε μαρτυρικές ημέρες στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων, αφού προηγουμένως κακοποιήθηκε σεξουαλικά και σωματικά από τουλάχιστον πέντε άτομα!

Σε άθλια ψυχολογική και σωματική κατάσταση, έχοντας υποστεί ένα μαρτύριο αλλά και αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, η ανήλικη κοπέλα, που είχε απαχθεί το μεσημέρι της 7ης Οκτωβρίου από τη Νίκαια, κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι-κολαστήριο στο Μαρκόπουλο, όπου την κρατούσαν παρά τη θέλησή της, και να επικοινωνήσει με τους γονείς της.

Όσα περιέγραψε στην οικογένειά της κάνουν ακόμη και τους πιο ψύχραιμους να «λυγίσουν», ενώ, όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, οι απαγωγείς είχαν ως στόχο να την εκπορνεύσουν!

«Ηταν απαγωγή από πέντε άτομα, στα χέρια των οποίων η 14χρονη Μαρκέλλα πέρασε μια φρικτή κατάσταση» είπε ο κ. Γιαννόπουλος και κατήγγειλε πως οι απαγωγείς την κακοποίησαν «και σωματικά και σεξουαλικά, καθώς προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν», διευκρινίζοντας ότι στόχος τους ήταν να την εκδίδουν.

«Τελικά, λόγω της δημοσιότητας που υπήρξε, αναγκάστηκαν να την αφήσουν το βράδυ της Πέμπτης» εξήγησε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού και κατέληξε: «Ηταν σε φρικτή κατάσταση η Μαρκέλλα. Βρέθηκε στο Μαρκόπουλο το βράδυ της Πέμπτης, επικοινώνησε με τους γονείς της και στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβληθεί η σχετική καταγγελία».

Από την πλευρά της, η μητέρα της 14χρονης έκανε λόγο για τις απειλές που δέχτηκε το παιδί από τους απαγωγείς αλλά και για ένα όπλο με το οποίο την εκφόβιζαν!
«Το παιδί ήταν χάλια όταν ήρθε. Ηταν τραυματισμένη, της είχαν βγάλει τα φρύδια και της είχαν βάψει τα μαλλιά. Την είχαν κλεισμένη σε ένα σπίτι και την απειλούσαν. Ηταν 5-6 άτομα. Ο ένας την απειλούσε με όπλο στο κεφάλι για να συνευρεθεί με τον άλλον. Το κορίτσι φοβήθηκε και μετά το βίασαν» είπε η γυναίκα και συμπλήρωσε ότι οι απαγωγείς είχαν σκοπό να την κρατήσουν φυλακισμένη για να την εκδίδουν.

Υπό την απειλή όπλου, οι δράστες έλεγαν στο κορίτσι ότι, αν η οικογένειά της μιλήσει στις Αρχές, θα τους σκοτώσουν. «“Αν πάει η μητέρα σου στην Αστυνομία, θα σκοτώσουμε και εκείνη και τον αδελφό σου” της έλεγε αυτός και είχε τρομοκρατηθεί το παιδί» ανέφερε η γυναίκα, περιγράφοντας πώς η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει όταν ο δράστης πήγε στο αμάξι: «Πήγε να πάρει κάτι από το αμάξι αυτός, και τότε η Μαρκέλλα τού άρπαξε 30 ευρώ και το έσκασε. Βγήκε σε έναν δρόμο, πήρε ένα ταξί και είπε στον οδηγό να κάνει ένα τηλέφωνο στο σπίτι μας».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...