Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Ζευγάρι στη Χερσόνησο: Άνδρας χτυπούσε επανειλημμένα την γυναίκα του

Την έπιασε από το κεφάλι και την έβριζε

Άλλη μία σκηνή ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε στη Χερσόνησο, όταν ένα ζευγάρι Νορβηγών ήρθε στα χέρια, με τον άνδρα να πιάνει τη γυναίκα από το κεφάλι, να την χτυπά επανειλημμένα βρίζοντάς την!

Λάθος τροπή πήραν οι διακοπές στην Κρήτη για ζευγάρι Νορβηγών καθώς εκείνος επιτέθηκε στη σύντροφό του με αποτέλεσμα να βρεθεί με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία 36χρονη από τη Νορβηγία τα ξημερώματα πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και κατήγγειλε τον 54χρονο σύντροφο της για ξυλοδαρμό. Συγκεκριμένα, η γυναίκα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ενώ βρίσκονταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στις Γούβες όπου διαμένουν εκείνος την έπιασε από κεφάλι και την χτύπησε επανειλημμένα ενώ την εξύβρισε. Οι αστυνομικοί της Χερσονήσου μετέβησαν στο ξενοδοχείο όπου και συνέλαβαν τον 54χρονο από την Νορβηγία ο οποίος θα βρεθεί τώρα ενώπιον της δικαιοσύνης.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...







Μποζουκια Αθηνα