Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Μέτε-Μάριτ: Η πριγκίπισσα-διάδοχος της Νορβηγίας ζητά ξανά συγγνώμη για τη σχέση της...

Η πριγκίπισσα-διάδοχος της Νορβηγίας, Μέτε-Μάριτ, ζήτησε ξανά συγγνώμη για...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της...

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Σαν ψέμα: Η υπόθεση Φιλιππίδη θα εκδικαστεί στον Άρειο Πάγο την… Πρωταπριλιά

Η δικαστική υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, που έχει συγκλονίσει...

Γιάννης Στάνκογλου: «Μου έλειπε η μητέρα μου γιατί δούλευε νύχτα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το Σάββατο...

Οι γυναίκες υποκρίνονται στον έρωτα επειδή φοβούνται

Όλα του οργασμού δύσκολα...

Στο μυαλό των γυναικών κατάφεραν να μπουν ερευνητές πανεπιστημίου της Ουγγαρίας, ανακαλύπτοντας για ποιον λόγο υποκρίνονται τον οργασμό στο σεξ, και η απάντηση απέχει από αυτό που πιστεύεται μέχρι τώρα.

Παλαιότερες έρευνες μπορεί να έδειξαν ότι συνήθως μια γυναίκα υποκρίνεται τον οργασμό για να ικανοποιήσει τον παρτενέρ της που πιθανώς είναι ανασφαλής, η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Science Direct» αποκάλυψε ότι το κάνει, κυρίως, από δική της ανασφάλεια. Οι ερευνητές του Eötvös Loránd University στη Βουδαπέστη υποστηρίζουν ότι η γυναίκα που κάνει σαν να είχε οργασμό φοβάται μήπως την περάσει για «προβληματική» ο παρτενέρ της ή μήπως του δώσει την εντύπωση ότι δεν είναι «φυσιολογική».

Αυτή ήταν η δημοφιλέστερη απάντηση που έδωσαν στην ερευνητική ομάδα του ουγγρικού πανεπιστημίου 360 γυναίκες που συμμετείχαν εθελοντικά στην έρευνα. Οι συμμετέχουσες στην έρευνα ήταν ετεροφυλόφιλες ή τρανσέξουαλ που είχαν κάνει αλλαγή φύλου και πλέον ήταν γυναίκες. Φάνηκε, μάλιστα, ότι οι γυναίκες υποκρίνονταν τον οργασμό τόσο στην αρχή όσο και όταν η σχέση είχε προχωρήσει αρκετά και θα περίμενε κανείς ότι θα είχε αναπτυχθεί τέτοια σχέση εμπιστοσύνης στο ζευγάρι, που θα την έκανε να νιώσει άνετα ώστε να μιλήσει στο ταίρι της για τη δυσκολία στον οργασμό. Η διαπίστωση επιβεβαίωσε στους ερευνητές ότι το φαινόμενο δεν είχε να κάνει με τον παρτενέρ, αλλά με την ίδια τη γυναίκα.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.