Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Η θεία της 12χρονης και η ενήλικη αδελφή της στηρίζουν την 37χρονη μητέρα

Βγάζουν... λάδι την μάνα της 12χρονης

Στο πλευρό της 37χρονης μητέρας από τον Κολωνό τάσσονται με τις καταθέσεις τους η μεγαλύτερη και ενήλικη αδελφή της 12χρονης, αλλά και η θεία της, οι οποίες επιμένουν ότι η γυναίκα είναι αθώα και δεν γνώριζε τίποτα από όσα τερατώδη συνέβαιναν.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία για τη μητέρα» φέρεται ότι είπε στις Αρχές η θεία του παιδιού από τη Λευκάδα, που στάθηκε η αφορμή για να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η αδελφή του πατέρα των παιδιών, η οποία φιλοξενούσε τη 12χρονη, όταν είδε στο κινητό της τα μηνύματα της φρίκης, καταθέτοντας στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση απέκλεισε το ενδεχόμενο η 37χρονη μητέρα να γνώριζε τον εφιάλτη που ζούσε το παιδί.

«Η μητέρα της αγαπούσε όλα τα παιδιά της, τα λάτρευε και δεν άφηνε κανέναν να τα πειράζει… Η μητέρα της δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γνώριζε» ανέφερε η γυναίκα στην κατάθεσή της, συμπληρώνοντας πως το παιδί τη διαβεβαίωσε πως οι γονείς της δεν είχαν καμία ανάμειξη.

Διαβάστε επίσης: Οι προκλητικές δηλώσεις της δικηγόρου του 36χρονου – «Η κοπέλα είναι ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18»

«Η μικρή μού είπε ότι δεν ήξεραν τίποτα η μητέρα της και ο πατέρας της, ότι ο Μίχος τής έδειχνε τα όπλα που είχε και σε αυτήν και στον μικρότερο αδελφό της και την απειλούσε ότι αν μιλούσε στους γονείς της αυτή θα πάθουν κακό» εξήγησε και συνέχισε λέγοντας: «Η μητέρα της μικρής δεν είχε καν υποψία ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κατηγορείται. Δεν είναι δυνατόν να κατηγορείται η μάνα γι’ αυτό το πράγμα, γιατί είδα την αντίδρασή της. Αποκλείεται να έχει οποιαδήποτε ανάμειξη. Τις επόμενες ημέρες που η μικρή ήταν πιο ήρεμη τη ρώτησα πολλές φορές για τη μητέρα της και αρνήθηκε ότι η μητέρα της ήξερε οτιδήποτε. Δεν έχω καμία αμφιβολία για τη μητέρα».

Διαβάστε επίσης: Χορεύτρια προσπάθησε να «ψαρέψει» την 12χρονη για να την κάνει δώρο στον σύντροφό της

Τη μητέρα της στήριξε με την κατάθεσή της και η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας. Η 19χρονη εξέφρασε τη βεβαιότητα πως δεν εμπλέκεται στην υπόθεση η προφυλακισμένη μητέρα τους. «Μένω στη γιαγιά μου, αλλά πηγαίνω πολύ συχνά στο πατρικό μου σπίτι. Η αδελφή μου δεν μου είχε δώσει κανένα σημάδι. Οταν πηγαίναμε μαζί βόλτα, ήταν πολύ χαρούμενη. Στο κατάστημα του κ. Μίχου πηγαίνει δύο φορές περίπου την εβδομάδα για να βγάζει ένα χαρτζιλίκι. Η αδελφή μου έπαιρνε 10 ευρώ από αυτή τη δουλειά και τα έφερνε σπίτι… Πήγαινε κανονικά στο σχολείο» φέρεται ότι ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Με τη μητέρα μου είναι πολύ αγαπημένες, όπως και εγώ με τη μητέρα μου και τα λέμε όλα… Η μητέρα μου, όταν έμαθε όλα αυτά για τον Μίχο, έπαθε σοκ, έτρεμε ολόκληρη. Οταν την ενημέρωσε η θεία μου, η μητέρα μου πήρε εμένα και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Αρνούμαι τις κατηγορίες που βαρύνουν τη μητέρα μου. Η μαμά μου ήταν πάντα σε πρώτη θέση για ό,τι μας συνέβαινε και πάντα μας υπερασπιζόταν όταν μας μιλούσε κάποιος άσχημα. Η μάνα μου ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο και ας έχουμε οικονομικά προβλήματα.

Παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχουμε, δεν μας έχει λείψει ποτέ τίποτα. Η μητέρα μας είναι σε όλα δίπλα μας, τρέχει συνέχεια για να βοηθήσει την οικογένειά της και δεν μας έχει παρατημένα».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα