Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Βιασμός 12χρονης: Και ένας παππούς στους βιαστές της μικρής

Νέα κατάθεση δίνει σήμερα η ανήλικη

Φρικιαστικές λεπτομέρειες από τη σεξουαλική κακοποίηση που υφίστατο επί τουλάχιστον τέσσερις μήνες θα κληθεί να ανασύρει από τη μνήμη της η 12χρονη μαθήτρια στον Κολωνό, καθώς σήμερα θα δώσει νέα κατάθεση στην Αστυνομία, σε μια προσπάθεια να συλληφθούν και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης οι παιδόφιλοι που τη βίασαν.

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 12χρονης: Στο στόχαστρο του Ηλία Μίχου γνωστή ηθοποιός – Τι δηλώνει η ίδια;

310489163 5924514100894445 4694780809624142957 n 1

Η άτυχη μικρούλα θα κληθεί να αναγνωρίσει ανάμεσα στα πρόσωπα που έχει ταυτοποιήσει η Αστυνομία όσα έκλεισαν ραντεβού μαζί της και την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Όταν η 12χρονη επιβεβαιώσει τα ευρήματα των αστυνομικών, θα «τρέξουν» άμεσα οι διαδικασίες για την έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ένα εξ αυτών θα αφορά τον συνεργό του 53χρονου Ηλία Μίχου, με το όνομα «Μιχάλης», στον οποίο αναφέρθηκε η 12χρονη στην αρχική κατάθεσή της, στις 17 Σεπτεμβρίου.

m1

Ο συγκεκριμένος άνδρας, ο οποίος είχε τον ρόλο του «ατζέντη» και του «εισπράκτορα», ενώ φέρεται ότι παρότρυνε την ανήλικη να υπακούει τυφλά μόνο σε αυτόν και στον 53χρονο πιέζοντάς τη να πηγαίνει στα ραντεβού της φρίκης, έχει ήδη ταυτοποιηθεί, με τις πληροφορίες που είδαν το φως να αναφέρουν ότι έχει παρελθόν μαστροπού. Από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ότι ζούσε πολυτελή βίο, που δεν δικαιολογείται από την επαγγελματική δραστηριότητα που προέβαλε, αλλά ούτε και από την ηλικία του.

Ακόμη πιο σοκαριστικό είναι πως ανάμεσα στα πρόσωπα, για τα οποία αναμένεται να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης, φέρεται ότι είναι και ένας 65χρονος με εγγόνια! Κατά πληροφορίες, η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της επαρκή στοιχεία για τη στήριξη της κατηγορίας σε βάρος και κάποιων από τους συνολικά 10 άνδρες, οι οποίοι παρουσιάστηκαν οικειοθελώς στο Τμήμα Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποιούσαν τη διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών, μέσω της οποίας η 12χρονη εκδιδόταν σε «σκληρούς» παιδεραστές.

22365291 1856569201037651 6511570916233408296 n 002

Πρόσθεσαν, ωστόσο, ότι οι ίδιοι συναντήθηκαν με άλλες κοπέλες και όχι με το ανήλικο κορίτσι στον Κολωνό. Παρ’ όλα αυτά, οι Αρχές ανακάλυψαν ότι δυο τρεις εξ αυτών δεν έμειναν απλώς σε συνομιλίες, όπως υποστήριξαν, αλλά συναντήθηκαν με την άτυχη μικρούλα, που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στο πανελλήνιο.

michos

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει και ένας 54χρονος Ελληνας, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως χθες στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και ανέφερε ότι την άνοιξη συνομιλούσε μέσω της εν λόγω διαδικτυακής εφαρμογής με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη, η οποία είχε πέσει επανειλημμένα θύμα βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Ο ίδιος αποχώρησε λίγο αφότου εξετάστηκε ενόρκως από τους αστυνομικούς, με τη συμμετοχή του στην υπόθεση να ερευνάται επισταμένα.

michosss

Παράλληλα, μέσω της εξέτασης του κινητού τηλεφώνου της μητέρας της ανήλικης, οι Αρχές προσπαθούν να απαντήσουν στο κρίσιμο ερώτημα αν η 37χρονη ήταν διαχειρίστρια των προφίλ που είχαν δημιουργηθεί στην πλατφόρμα blindchat, όπου «αλιεύονταν» οι «πελάτες» παιδοβιαστές. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η εφαρμογή γνωριμιών blindchat δεν ήταν εγκατεστημένη στις συσκευές της μητέρας. Άλλο ερώτημα στο οποίο καλούνται να δώσουν απάντηση οι Αρχές είναι σε ποιους παιδόφιλους είχε πουλήσει ο 53χρονος παιδοβιαστής μαστροπός Ηλίας Μίχος «ροζ» βίντεο και φωτογραφίες της ανήλικης. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως, ο προφυλακισμένος ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ κατηγορείται για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς φέρεται ότι ανάγκαζε τη 12χρονη να βγάζει φωτογραφίες γυμνή και να του τις δίνει.

MIXOS

«Στα μηνύματα που αντάλλασσα με τον Ηλία μού ζητούσε να του στέλνω βίντεο και φωτογραφίες, όπου μου έλεγε τι να κάνω και πώς να είμαι» φέρεται ότι κατέθεσε η ανήλικη στην Αστυνομία. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο Ηλίας Μίχος είχε στην κατοχή του περισσότερες από τέσσερις φωτογραφίες και περισσότερα από έξι βίντεο της 12χρονης. Ωστόσο, φέρεται ότι υπάρχει και άλλο άτομο, το οποίο κατέχει οπτικοακουστικό υλικό με την ίδια! «Ο Μιχάλης έχει και αυτός δικά μου βίντεο και φωτογραφίες. Του τα έστειλε ο Ηλίας, κάνοντας ότι είμαι εγώ, στέλνοντάς τα από το δικό μου προφίλ» κατέθεσε η ανήλικη, σύμφωνα με πληροφορίες.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...