Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Παραδόθηκε ο γκαζοφονιάς της Ημαθίας – Υποστηρίζει πως δεν είχε πιει και δεν έτρεχε

Τον διαψεύδουν οι συγγενείς του, φόβοι για βεντέτα

Αρνείται ότι ήταν μεθυσμένος και οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε στο θάνατο μία 15χρονη, ενώ τραυμάτισε σοβαρά την 37χρονη μητέρα και τη 12χρονη αδερφή της σε κεντρικό δρόμο στην Παλαιόχωρα Ημαθίας.

Ο 28χρονος Ρομά παρουσιάστηκε χθες το πρωί συνοδευόμενος από τον συνήγορο υπεράσπισής του Θεόφιλο Αλεξόπουλο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας, μετά την παρέλευση του αυτοφώρου που θα οδηγούσε στη σύλληψή του. «Έθεσε εαυτόν στη διάθεση των Αρχών» ανέφερε ο δικηγόρος του, σχολιάζοντας την απόφασή του να εμφανιστεί χθες στις αστυνομικές Αρχές. Οπως είπε, ο εντολέας του δεν απολογήθηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης, κάτι που θα συμβεί όταν περατωθεί η πραγματογνωμοσύνη για τις συνθήκες του δυστυχήματος που έχει διαταχθεί από την Εισαγγελία.

Ο υπαίτιος του δυστυχήματος φέρεται ότι υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν αντιλήφθηκε την παράσυρση της γυναίκας και των δύο ανήλικων κοριτσιών της. Επίσης, αρνείται ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και οδηγούσε το αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως τον διαψεύδουν αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το μαύρο αυτοκίνητό του να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, ενώ ακόμα και συγγενείς του έχουν δηλώσει πως ήταν υπό την επήρεια μέθης, έπειτα από καβγά με τη σύζυγό του. «Επινε από το μεσημέρι γιατί είχε τσακωθεί με τη γυναίκα του και έλεγε πως θέλει να φύγει από το σπίτι» δήλωσε συγγενής του 28χρονου Ρομά, ο οποίος τον κάλεσε να μην επιστρέψει στο σπίτι του. «Καλύτερα να μη γυρίσει εδώ. Γιατί οι Ρομά δεν συγχωρούν. Σε τέτοιες περιπτώσεις παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους» συμπλήρωσε.

Για το θανατηφόρο τροχαίο σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 28χρονου για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σωματικές βλάβες κατά συρροή από αμέλεια και εγκατάλειψη τροχαίου. Διά του συνηγόρου του, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι μετά την εκτροπή του αυτοκινήτου υπέστη και ο ίδιος τραύματα και απευθύνθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Οσο κρυβόταν για να διαφύγει τη σύλληψη, βρισκόταν στα πεθερικά του στη Θεσσαλονίκη, λόγω της «έκρυθμης κατάστασης» στον οικισμό της Παλαιόχωρας όπου μένει. Υπενθυμίζεται πως προχθές τα ξημερώματα άγνωστοι είχαν πυροβολήσει το σπίτι του, προκαλώντας ζημιές στον εξωτερικό τοίχο.

Στο μεταξύ, νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία. Μετά τη σύγκρουση, η άτυχη 15χρονη εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 50 μέτρων. Το κορίτσι βρήκε νεκρό ένας ξάδερφός της ύστερα από 45 λεπτά… Το τρίτο παιδί της οικογένειας έσωσε από βέβαιο θάνατο τη μητέρα και τη μικρότερη αδερφή του. Οταν το αγοράκι είδε το όχημα να κατευθύνεται προς τα πάνω τους, έσπρωξε τη 12χρονη αδερφή του και τη μητέρα του για να μην παρασυρθούν από το όχημα. Όμως δεν πρόλαβε να κάνει το ίδιο για τη 15χρονη αδερφή του…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...