Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Δολοφονική επίθεση σε Γιάννη Μάρκου: Στον ανακριτή ο 26χρονος

Η παρέα του επιχειρηματία, με ένα φουλάρι, έδεσε το πόδι του επιχειρηματία, καθώς ο 26χρονος τον χτύπησε στη μηριαία αρτηρία και πέριξ αυτής.

Τέλος στο ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 26χρονου άνδρα, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά, τον Γιάννη Μάρκου, έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη.

nova markou8159

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο 26χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς, θεωρώντας ότι έχει «γλιτώσει» το αυτόφωρο. Σε βάρος του ωστόσο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης κάτι το οποίο οδήγησε και στην σύλληψή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος μετά την σύλληψή του, μάλιστα άλλαξε και δικηγόρος. Ο 26χρονος που κατέσφαξε τον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, φέρεται να είναι σεσημασμένος, και να έχει απασχολήσει τις αρχές.

nova markou8119Σήμερα Δευτέρα, αναμένεται να μεταχθεί στον ανακριτή στην Ευελπίδων, όπου πιθανότατα να ζητήσει και να πάρει προθεσμία προκειμένου να καταθέσει απολογητικό υπόμνημα. Μεταξύ άλλων σύ Η εκδοχή του 26χρονου κάνει λόγο για το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας, μπήκε μπροστά του στη σειρά και άρχισε – ο επιχειρηματίας – να του κάνει «τσαμπουκά» και να τον γρονθοκοπάει στην πλάτη. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του 26χρονου, τότε ο ίδιος εκνευρίστηκε, έβγαλε το μαχαίρι και τον χτύπησε 17 φορές.

Όλα τα σενάρια είναι πιθανά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, πριν έρθουν στην καντίνα όπου έγινε το περιστατικό, διασκέδαζαν και οι δύο σε διαφορετικές παρέες σε συγκεκριμένο γνωστό μπαρ της περιοχής. Έτσι, φεύγει η μία παρέας και ακολουθεί η άλλη. Φεύγει ο 53χρονος προκειμένου να πάρει ένα σάντουιτς και στεκόταν στην ουρά. Στο σημείο βρισκόταν και άλλος κόσμος προκειμένου να αγοράσει φαγητό.

nova markou8239
Ο 26χρονος φτάνει με την δική του την παρέα, έναν 19χρονο ο οποίος έχει συλληφθείς αλλά ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση – μπαίνει μπροστά από τον  επιχειρηματία, και διαπληκτίστηκαν. Όταν η εμπλοκή εντάθηκε, ο 26χρονος έβγαλε το μαχαίρι και κατάφερε 17 μαχαιριές στον επιχειρηματία. Ο επιχειρηματίας, είναι καλά στην υγεία του καθώς, είναι αρκετά εύσωμος, έβαλε τα χέρια μπροστά και προσπάθησε να τον απωθήσει. Η παρέα του επιχειρηματία, με ένα φουλάρι, έδεσε το πόδι του επιχειρηματία, καθώς ο 26χρονος τον χτύπησε στη μηριαία αρτηρία και πέριξ αυτής. Η αστυνομία κάνει λόγο για «επαγγελματικό χτύπημα». Οι φίλοι του 53χρονου μετέφεραν τον επιχειρηματία σε ιδιωτική κλινική στο Μαρούσι κι όπως ισχυρίζονται οι γιατροί σώθηκε από θαύμα, καθώς εάν αργούσε 3 λεπτά, θα είχε επέλθει το μοιραίο.




{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...