Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν στον Λευκό Οίκο για να της κάνει τη… Χάρις

Με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις συναντήθηκε στον...

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μαγειρίτσα με μοσχάρι

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Μαριάννα Τουμασάτου: «Κάθε καλοκαίρι μάς χώριζαν τα Μέσα με τον άντρα μου»

H Μαριάννα Τουμασάτου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy...

Χειροπέδες στον 45χρονο Αλβανό που είχε γίνει φόβος και τρόμος στο Παλαιό Φάληρο

«Θέλω να τον σκοτώσουν μέσα στη φυλακή»

Μία εβδομάδα κράτησε η «ελευθερία» για τον Αλβανό «δράκο με το τατουάζ» του Παλαιού Φαλήρου, καθώς δύο ημέρες μετά την ταυτοποίησή του από τις ελληνικές Αρχές και την έκδοση εντάλματος σύλληψης ο 45χρονος Αλβανός Shpartak Dyrmishi βρίσκεται ήδη κρατούμενος στην Αθήνα.

Από τη Νάντια Αλεξίου

Με το διεθνές ένταλμα που εκδόθηκε για τον βιαστή, το οποίο τον ανέφερε ως «επικίνδυνο» λόγω του βίαιου της πράξης του και της παραβατικής συμπεριφοράς του, και έπειτα από έντονη πίεση των ελληνικών Αρχών προς τις αλβανικές ο βιαστής εντοπίστηκε από Αλβανούς αστυνομικούς στο διαμέρισμα της μητέρας του, στον 6ο όροφο πολυκατοικίας, στον Αυλώνα της Αλβανίας και συνελήφθη.

Κατά την έφοδο των αστυνομικών στο πατρικό του ο Shpartak Dyrmishi ήταν μόνος, τύφλα στο μεθύσι και δίπλα του είχε το μπουκάλι και το ποτήρι στο οποίο έπινε τσίπουρο.

Καθώς πίστευε ότι θα διαφύγει της σύλληψης, είχε φροντίσει να προμηθευτεί ξηρά τροφή και κονσέρβες για να μη βγαίνει από το σπίτι, αλλά και μεγάλη κάβα με ουίσκι και τσίπουρο.
Η επιχείρηση έγινε τα μεσάνυχτα (ώρα Αλβανίας) όταν οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και τον συνέλαβαν και στη συνέχεια τον παρέδωσαν στο κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, στον διασυνοριακό σταθμό της Κακαβιάς.

Οι αλβανικές Αρχές είχαν εντοπίσει τον βιαστή μέσω του στίγματος του κινητού του τηλεφώνου, ενώ και γείτονες της πολυκατοικίας τον είχαν αναγνωρίσει από φωτογραφίες που είχαν δημοσιεύσει τα αλβανικά ΜΜΕ και ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Μάλιστα, οι γείτονες είχαν προσέξει ότι δεν έβγαινε από το διαμέρισμα παρά μόνο βράδυ και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν ότι ο 45χρονος Αλβανός δήλωσε ότι επιθυμεί να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Ανακουφισμένη για τη σύλληψη αλλά και οργισμένη για τις πράξεις του εμφανίστηκε η μητέρα του βιαστή στο Παλαιό Φάληρο, η οποία ήταν θύμα κακοποίησης από τον γιο της.
«Θέλω να τον σκοτώσουν μέσα στη φυλακή. Δεν θέλω τίποτα… Αυτό θέλω. Χάρηκα πολύ που τον συνέλαβαν. Θα είμαι ελεύθερη και εγώ εδώ. Δεν θα με χτυπάει κανένας και δεν θα μου κλέβει τα λεφτά. 70 χρόνων είμαι» είπε και συνέχισε αγανακτισμένη:

«Σιχαίνομαι που μου λέτε για τον γιο μου! Σιχαίνομαι! Θέλω να πεθάνω και εγώ. Ντροπή αυτό που κάνει. Αυτό είναι ντροπή! Εγώ τον βοηθούσα, θέλω να τον σκοτώσουν τώρα. Εχω πίεση και είμαι άρρωστη. Δεν ξέρω, πήγε στην Αλβανία και δεν μου είπε τίποτα. Τώρα ενάμιση μήνα είχε αρχίσει και λεφτά μου έκλεψε, δεν δουλεύει, με χτυπάει. Χίλια συγγνώμη, δεν έχω μούτρα να δω τις κοπέλες με αυτά τα πράγματα που έκανε. Για εμένα είναι ντροπή» κατέληξε η μητέρα του 45χρονου Αλβανού βιαστή.

Ο Αλβανός Shpartak Dyrmishi, όπως διαπιστώθηκε, είχε περάσει παραμονή της 28ης Οκτωβρίου με τη βοήθεια δύο ατόμων από τον Διασυνοριακό Σταθμό της Κακαβιάς στην Αλβανία.

Ακόμα δεν είχε ταυτοποιηθεί από τις ελληνικές Αρχές ως ο δράστης των δύο επιθέσεων και του βιασμού και κατευθύνθηκε στον Αυλώνα, τόπο καταγωγής της μητέρας του.

Την είδηση της σύλληψης έσπευσε να ανακοινώσει με tweet του νωρίς το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...