Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Η «σκοτεινή» Eurovision της Γιάννας Tερζή

Αποκαλύψεις για τη «σκοτεινή» πλευρά της Eurovision έκανε η...

H Αχτσιόγλου υπέκυψε στο trend πειρασμό και μας έδειξε ένα άλλο...

Mια... άλλη Εφη Αχτσιόγλου από αυτήν που ξέρουν οι...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ....

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Επίσημο δείπνο με σανδάλια και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου που… δεν είχε τι να βάλει

Η Μάξιμα της Ολλανδίας έψαξε, βρήκε και επέλεξε τον Ελληνα σχεδιαστή Κωσταρέλο για το εντυπωσιακό βελούδινο φόρεμα της δεξίωσης στο Προεδρικό Μέγαρο. Η οικοδέσποινα, όμως, η Πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν μπήκε καν σε τέτοιο κόπο.

Έβγαλε από τη θερινή ντουλάπα της την τουαλέτα που φόρεσε και στην 48η δεξίωση για την αποκατάσταση της Ελληνικής Δημοκρατίας, φέτος τον Ιούλιο, και… την ξαναφόρεσε! Κόντρα στα «άγραφα πλην όμως αδιαπραγμάτευτα πρωτόκολλα» που θέλουν να μην επαναλαμβάνεται το ίδιο ντύσιμο σε τέτοιου είδους υψηλότατου επιπέδου εκδηλώσεις, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κυρίες, η Πρόεδρος πρωτοτύπησε για ακόμη μια φορά!

5719769

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου φόρεσε ένα μάξι φόρεμα σχεδιασμένο από τη Λουκία, μεγαλλική δαντέλα και μετάξι, το ίδιο ακριβώς που είχε φορέσει το καλοκαίρι στη δεξίωση της Προεδρίας. Όχι πως είναι κακή η ανακύκλωση των outfits (το κάνουν κι άλλες), αλλά η υποδοχή βασιλέων επιβάλλει πιο «ψαγμένο dress code».

Και, τέλος πάντων, δεν χάθηκε ο κόσμος, «βρε αδελφέ», να αγοραστεί ένα καινούργιο φορεματάκι για τη συγκεκριμένη και πολύ υψηλής αισθητικής περίσταση!

Στο προχθεσινό royal δείπνο, λοιπόν, στο Προεδρικό δεν ξεχώρισε μόνο η Πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που βαρέθηκε να ψάξει καινούργιο ντύσιμο, αλλά «άφησε εποχή» και το στιλ του Παύλου Ευμορφίδη, ιδρυτή της Coco-Mat, που, όπως μαθαίνουμε, έχει Ολλανδέζα σύζυγο και στενές σχέσεις με το ολλανδικό παλάτι. Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας δεν «πολυσκοτίστηκε», που λέει κι ο λαός, για το τι θα φορέσει. Εβαλε χακί πουκάμισο και αντίστοιχη χακί trendy σαγιονάρα και πήγε να χαιρετήσει τον βασιλιά της Ολλανδίας και να δειπνήσει στο Προεδρικό Μέγαρο.

Δίπλα, δηλαδή, στην εκπληκτική τιάρα και στο κερασί βελούδο με δαντέλα Guipure φόρεμα της Μάξιμα και στο εντυπωσιακό art de la table ξεχώριζε η πλαστική χακί σαγιονάρα του Παύλου (ή Πoλ) Ευμορφίδη, που αυτομάτως μας έφερε στο μυαλό τη βερμούδα και τη σαγιονάρα του Ιωάννη Στρατάκη, του μουσικού της ΕΡΤ, που παρουσιάστηκε έτσι ακριβώς τον περασμένο Ιούλιο στη δεξίωση για τη Δημοκρατία, επίσης στο Προεδρικό. Ο 60χρονος Πoλ Ευμορφίδης και η Ολλανδή σύζυγός του έχουν τέσσερα παιδιά: τον Βίλεμ, την Εμα, τον Τζέιμς (που έπαιξε μπάλα και στον Αγιαξ) και τον Τομ.

5719822

Είναι ιδιαίτερος άνθρωπος, δεν έχει κινητό και δεν οδηγεί ποτέ, μετακινείται αποκλειστικά με ποδήλατο, ζει μεταξύ Αθήνας και Αμστερνταμ, και «ευθύνεται» για το success story της Coco-Mat, που έχει καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Μπορούμε, φυσικά, να δεχτούμε ότι ο καθένας επιλέγει για τον εαυτό του και τις εμφανίσεις του ό,τι επιθυμεί. Μόνο που η Προεδρία της Δημοκρατίας είναι ο ύψιστος θεσμός, έχει συγκεκριμένο dress code που αναγράφεται πάντοτε στις προσκλήσεις που λαμβάνουν όσοι προσέρχονται σε τέτοιες δεξιώσεις και, στο τέλος τέλος…, την «ξεκάλτσωτη σαγιονάρα» μπορείς να τη φορέσεις οποιαδήποτε άλλη στιγμή της καθημερινότητας… Παρ’ όλα αυτά, η ωραία αυτή ατμόσφαιρα της δεξίωσης για τους Ολλανδούς βασιλείς έκλεισε με τις εξαιρετικά ευφάνταστες μουσικές νότες Ελλήνων και ξένων συνθετών και ένα υπέροχο σόλο κιθάρας από τον σολίστ Μιχάλη Σουρβίνο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...