Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Βιασμός 12χρονης: Τι είπε η 12χρονη στην τέταρτη κατάθεσή της – Αναγνώρισε τρεις με δάκρυα

Τα άτομα που αναγνώρισε και ο οίκος ανοχής

Τα πρόσωπα τριών ακόμη από τους δεκάδες βιαστές του αναγνώρισε με σιγουριά και δάκρυα στα μάτια το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό κατά τη διάρκεια της τέταρτης κατά σειρά κατάθεσής του στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

ilias michos syzygos 850x560 1

Έτσι είναι πλέον θέμα ωρών οι Αρχές να προχωρήσουν σε νέες συλλήψεις. Η ανήλικη κατέθετε προχθές επί έξι ώρες, παρουσία γυναίκας παιδοψυχολόγου, της ανακρίτριας και αστυνομικού, αναγνωρίζοντας τα πρόσωπα των ανδρών που την κακοποίησαν σεξουαλικά.

6b08dedd120d7fb7127f757c5a827659 L

Στην τέταρτη κατά σειρά κατάθεσή της, οι αστυνομικοί έδειξαν στο κορίτσι φωτογραφίες 15 υπόπτων. Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνεται και γνωστός σκηνοθέτης-ηθοποιός, ο οποίος είχε κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα Blindchat. Το κορίτσι αναγνώρισε απερίφραστα στις φωτογραφίες τρεις από τους άνδρες που το κακοποίησαν σεξουαλικά, ξεσπώντας σε κλάματα βλέποντας τα πρόσωπά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομα υπεράνω υποψίας, ηλικίας από 30 έως 50 ετών, που δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

310489163 5924514100894445 4694780809624142957 n 1Όμως δεν ήταν απόλυτα σίγουρη για ακόμα δύο πρόσωπα από τις φωτογραφίες που της έδειξαν. Σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής, οι τρεις άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν μαζί της και πλήρωσαν τον προφυλακισμένο Ηλία Μίχο. Πάντως, ανάμεσα στα πρόσωπα που αναγνώρισε δεν περιλαμβάνεται ο 26χρονος αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση.

m3

Εξάλλου, το κορίτσι έδωσε σημαντικά στοιχεία στις Αρχές και για τον οίκο ανοχής όπου φαίνεται ότι συνευρέθηκε με τουλάχιστον 25 άνδρες. Οι αστυνομικοί τής έδειξαν και φωτογραφίες οίκων ανοχής προκειμένου να προσδιορίσουν τον χώρο όπου την εξέδιδε ο Μίχος. Το κορίτσι αναγνώρισε τους χώρους ενός οίκου ανοχής, ενός studio, που βρίσκεται κοντά στην Ιερά Οδό. Οπως είπε, εκεί τη βίαζαν πέντε άντρες ανά μισή ώρα, ενώ βρέθηκε στον οίκο ανοχής πέντε φορές. Άρα τουλάχιστον 25 παιδοβιαστές πιθανότατα ικανοποίησαν τις αρρωστημένες τους ορέξεις στο κορμάκι της ανήλικης.

188833031 4599296156764928 8886987517474429838 n 1 768x1024 002

Ωστόσο, η ίδια δεν έδωσε κανένα στοιχείο για το διαμέρισμα Αirbnb στο κέντρο της Αθήνας που η έρευνα του Ανηλίκων δείχνει ότι ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε τη μικρή όταν δεν έκλεινε τα αρρωστημένα του ραντεβού στα οχήματα. Στην τελευταία κατάθεση που έδωσε η 12χρονη στο δωμάτιο με τον αριθμό 8 του 8ου ορόφου στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της ΓΑΔΑ, οι αξιωματικοί τής έδειξαν συγκεκριμένες φωτογραφίες από το Αirbnb, όμως το παιδί ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, ήταν διστακτικό και δεν θέλησε να πει περισσότερα.

Για τον λόγο αυτόν οι ειδικοί ψυχολόγοι-αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν επέμειναν, και έτσι αυτό που περιμένουν είναι την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να ηρεμήσει και ενδεχομένως να εξεταστεί εκ νέου.michos biasmos

Η νέα κατάθεση διαβιβάστηκε ήδη στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, προκειμένου να απαγγελθούν διώξεις και να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης σε βάρος των τριών ανδρών που αναγνώρισε η 12χρονη, καθώς και σε βάρος τεσσάρων ακόμα προσώπων για τα οποία έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία σε βάρος τους. Αξίζει να σημειωθεί πως και στην τέταρτη κατά σειρά κατάθεσή του το κορίτσι κάλυψε τη μητέρα του, αναφέροντας πως δεν γνώριζε κάτι για τη σεξουαλική του κακοποίηση και πως το εξέδιδε ο Μίχος.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, το κορίτσι εμφανίστηκε να έχει πολλές ανασφάλειες. Ρωτούσε την ψυχολόγο και τους αστυνομικούς να της πουν τι θα συμβεί σε περίπτωση που απαντήσει στα ερωτήματά τους…φ1 ξεγυρ 9

Την ίδια ώρα συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι προσελεύσεις ατόμων που περιλαμβάνονται στους 212 άνδρες που επικοινώνησαν μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής στο διαδίκτυο με το προφίλ της 12χρονης.

Προχθές το βράδυ εμφανίστηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ακόμα ένας άνδρας από τους 212 που αποδεδειγμένα είχαν συνομιλήσει με το προφίλ της ανήλικης.

Πρόκειται για έναν 48χρονο που προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, λέγοντας πως συνομιλούσε μέσω εφαρμογής γνωριμιών στο διαδίκτυο με άτομο που ενδεχομένως να ήταν το 12χρονο παιδί από τον Κολωνό. Οπως είπε, συνομίλησε αλλά δεν συνευρέθηκε ερωτικά, με το κορίτσι. Οι αστυνομικοί τού ζήτησαν και αυτός παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να εξεταστεί από τους ειδικούς στα εργαστήρια της Αστυνομίας. Στο ίδιο μήκος κύματος, συνολικά 16 άνδρες έχουν εμφανιστεί στη ΓΑΔΑ ισχυριζόμενοι ότι συνομίλησαν αλλά δεν συνευρέθησαν με τη 12χρονη. Αυτοί περιλαμβάνονται στους 212 που έχουν διακριβωθεί ότι μιλούσαν με το κορίτσι διαδικτυακά, με βάση τις μέχρι στιγμής έρευνες των αστυνομικών Αρχών.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....