Θησαυρός (;) στο κέντρο των Φερών

Με τη σχετική άδεια της ανασκαφής στα χέρια τους και με την ελπίδα ότι η τύχη θα τους χαμογελάσει, τέσσερις φίλοι…

Με τη σχετική άδεια της ανασκαφής στα χέρια τους και με την ελπίδα ότι η τύχη θα τους χαμογελάσει, τέσσερις φίλοι, κάτοικοι Ξάνθης, είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν έναν καλά κρυμμένο θησαυρό που σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουν βρίσκεται στο κέντρο των Φερών.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο θησαυρός βρίσκεται σε ακίνητο στο οποίο κατά το παρελθόν στεγαζόταν το Αστυνομικό Τμήμα Φερών και υπολογίζεται πως αποτελείται από λίρες και πολύτιμα τιμαλφή. Κατά την έναρξη των εργασιών στο σημείο ορίστηκαν να βρίσκονται συνολικά πέντε δημόσιοι υπάλληλοι από πλευράς Δημοσίου, οι οποίοι θα συνθέτουν την επιτροπή για την παρακολούθηση και την εποπτεία των εργασιών έρευνας και ανασκαφής για την ανεύρεση του θησαυρού. Κατά τις εργασίες απαγορεύτηκε η χρήση εκρηκτικών υλών, ενώ δεν επιτρέπεται στον χώρο εργασιών να παρευρίσκονται άτομα τα οποία δεν αναγράφονται στη σχετική άδεια, εκτός των χειριστών μηχανημάτων ανασκαφής ή των εργατών εκσκαφής.

Τα έξοδα ανασκαφής και επαναφοράς των πραγμάτων στην πριν από την ανασκαφή κατάστασή τους βαρύνουν τους αιτούντες την ανασκαφή, οι οποίοι για τον σκοπό αυτό έχουν καταθέσει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων της ΔΟΥ Ξάνθης ως εγγύηση ποσό 1.000 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ