Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ένοχος πριν καν ομολογήσει ο Αναγνωστόπουλος

«Όταν βλέπεις κάποιον να κάνει τέτοιες κινήσεις, αυτό σου δίνει ένα τεράστιο στοιχείο πως προσποιείται»

Σε ρεσιτάλ κάκιστης… υποκριτικής επιδιδόταν από την πρώτη στιγμή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με Βρετανό ειδικό στη γλώσσα του σώματος, ο οποίος ανέλυσε τον τρόπο που στεκόταν ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος των Γλυκών Νερών μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, λίγες ώρες αφότου είχε κόψει το νήμα της ζωής της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς!

Ήταν ξημερώματα της 11ης Μαΐου του 2021, όταν ο 32χρονος -τότε- πιλότος ανέβηκε στο υπνοδωμάτιο της μεζονέτας, όπου κοιμόταν η 20χρονη φοιτήτρια, και με απόλυτη ψυχραιμία τής αφαίρεσε τη ζωή, κλείνοντας τις αεροφόρους οδούς της με ένα μαξιλάρι, μπροστά στην 11 μηνών κορούλα τους.

Εν συνεχεία, κρέμασε τον σκύλο της οικογένειας και σκηνοθέτησε μια αποτυχημένη διάρρηξη για να θολώσει τα νερά. Δεν δίστασε, μάλιστα, να παίζει θέατρο επί 37 ολόκληρες ημέρες, παριστάνοντας τον θλιμμένο σύζυγο, πριν τελικά συλληφθεί και ομολογήσει.


Η φρικτή γυναικοκτονία δεν προκάλεσε μόνο στο πανελλήνιο οργή και αποτροπιασμό, αλλά και στη Βρετανία, τόπο καταγωγής της Καρολάιν. Από τις πιο ασύλληπτες πτυχές αυτής της υπόθεσης, με την οποία καταπιάστηκαν πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης, αποτέλεσαν τα πλάνα που τραβήχτηκαν έξω από το σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, τα οποία έδειχναν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να δακρύζει μπροστά στους δημοσιογράφους, να κρατά στην αγκαλιά του τη μικρή Λυδία ή να παρηγορεί τους συντετριμμένους γονείς της συζύγου του.


Ενας ειδικός στη γλώσσα του σώματος μελέτησε τις κινήσεις του συζυγοκτόνου και τα συμπεράσματά του παρουσιάστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «The Murder of Caroline Crouch: A Faking It Special» στο Discovery+. Εντύπωση προκάλεσε ο ισχυρισμός του ειδικού ότι υπήρχαν εξαρχής «προδοτικά σημάδια» στη συμπεριφορά του καταδικασμένου σε ισόβια Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.


«Προσπάθησε να δώσει την εντύπωση της θλίψης βάζοντας μπροστά στο πρόσωπό του τα χέρια του, βάζοντας τα δάχτυλα στις μέσα γωνίες των ματιών του» είπε στη βρετανική εφημερίδα «The Sun» ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος Cliff Lansley. Αμέσως μετά, πρόσθεσε:

«Επίσης, πιέζει τόσο πολύ τα μάτια του, σε μια προσπάθεια να προκαλέσει δάκρυα, επειδή θέλει να δείξει ότι είναι θλιμμένος. Αλλά βλέποντας ολόκληρο το πρόσωπό του, δεν υπάρχει καμία ένδειξη θλίψης σε αυτό». Στις αρχικές δηλώσεις του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε ισχυριστεί βαριανασαίνοντας, σαν να ήταν συντετριμμένος, ότι «έλαβε αγάπη από όλο τον κόσμο». Σύμφωνα, ωστόσο, με τον Cliff Lansley, δεν βλέπει κανείς ούτε «δάκρυα» ούτε «καμία έκφραση θλίψης».

Ο ίδιος επισήμανε ότι το γεγονός πως ο 32χρονος -τότε- πιλότος ανασήκωσε μόνο τον έναν ώμο του, μιλώντας στις κάμερες και διαψεύδοντας έναν ισχυρισμό, αποτελεί «μικροένδειξη» ότι έλεγε ψέματα. Ο εμπειρογνώμονας τόνισε ακόμη ότι δεν έχει δει ποτέ στην 30χρονη καριέρα του ένα «μικροσκοπικό, μονόπλευρο ανασήκωμα του ώμου, όταν οι άνθρωποι λένε την αλήθεια». Οπως κατέληξε, «όταν βλέπεις κάποιον να κάνει τέτοιες κινήσεις, αυτό σου δίνει ένα τεράστιο στοιχείο πως προσποιείται».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα