Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Βιασμός 12χρονης: Μέλη κυκλώματος, που δεν διστάζουν να «ψαρεύουν» παιδιά στο διαδίκτυο και να τα κακοποιούν αντί αμοιβής

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για συμμορία βιαστών

Οσο διευρύνεται ο κύκλος των εμπλεκομένων στην υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό τόσο γίνεται ξεκάθαρο στις Αρχές πως πίσω από την απίστευτη αυτή ιστορία κρύβεται μια επικίνδυνη συμμορία παιδοβιαστών, τα μέλη της οποίας δεν διστάζουν να «ψαρεύουν» παιδιά στο διαδίκτυο και να τα κακοποιούν αντί αμοιβής!

Λίγο μετά τις 12 χθες το μεσημέρι, την ώρα που ο 35χρονος εισοδηματίας από τον Κορυδαλλό και ο 39χρονος πατέρας ενός 9χρονου παιδιού από το Νέο Ηράκλειο, οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη σε εκτέλεση των νέων ενταλμάτων σύλληψης,
οδηγούνταν ενώπιον της ανακρίτριας (σ.σ.: ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη), έγινε γνωστό ότι συνελήφθη ακόμα ένας βιαστής της ανήλικης. Πρόκειται για έναν 55χρονο Ελληνα, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί ηλικίας 10 ετών. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν εργάζεται ως ηλεκτρολόγος ή ως υπεύθυνος προσωπικού σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Μετά τη σύλληψή του οι αστυνομικοί αναζητούν πλέον έναν 42χρονο, που πιθανότατα βρίσκεται σε ταξίδι στο εξωτερικό και ο οποίος έως αργά χθες το μεσημέρι δεν είχε εντοπιστεί.

Στο μεταξύ, προκαλεί αποτροπιασμό η αποκάλυψη ότι ο 35χρονος συλληφθείς, ο οποίος δηλώνει εισοδηματίας, είχε βιάσει τουλάχιστον τρεις φορές τη 12χρονη, παρόλο που είχε αρνηθεί κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή στην ανατριχιαστική υπόθεση, όταν είχε εμφανιστεί
αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ! Συγκεκριμένα, είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του πως πιθανότατα συνομίλησε με τη 12χρονη, αλλά δεν έκλεισε ποτέ ραντεβού μαζί της. Ωστόσο, το γεγονός ότι αναγνωρίστηκε από την ανήλικη, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες και τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατέστησαν μονόδρομο τη σύλληψή του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο σπίτι του στον Κορυδαλλό εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρεις υπολογιστές, ένα τάμπλετ και δύο κινητά, τα οποία θα ελεγχθούν από το αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. για την άντληση νέων στοιχείων.

Οσον αφορά τον έτερο συλληφθέντα, που έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας την Πέμπτη, πληροφορίες θέλουν να συναντήθηκε μία φορά με την ανήλικη και να τη βίασε! Κατά τη διάρκεια της κατ’ οίκον έρευνας εντοπίστηκαν ένα όπλο και 42 φυσίγγια, τα οποία ο 39χρονοςχωρισμένος πατέρας ενός παιδιού κατείχε νόμιμα, καθώς είναι υπάλληλος εταιρίας security στο Νέο Ηράκλειο. Μάλιστα, ο ίδιος καμάρωνε για το πολεμικό υλικό που διαθέτει, το οποίο «διαφήμιζε» στα social media! Επίσης, κατασχέθηκαν μία κάρτα μνήμης και το κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω του την ώρα της σύλληψης.

Από τις φωτογραφίες που ανέβαζε ο 39χρονος στο προφίλ του στο facebook φαίνεται, επίσης, πως ήταν λάτρης του κυνηγιού και της… ταχύτητας, καθώς έχει στην κατοχή του μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. Παράλληλα, έκανε συχνά ταξίδια και «ανέβαζε» πολλές φωτογραφίες με σκυλιά, πολλά από τα οποία τα έπαιρνε μαζί του στο κυνήγι. Η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση των τεσσάρων νέων ενταλμάτων σύλληψης άρχισε όταν το 12χρονο κορίτσι, το οποίο εκδιδόταν σε «σκληρούς» παιδοβιαστές αντί αμοιβής, οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα εμπλεκομένων στην υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσής του, παρουσία μιας παιδοψυχολόγου και ενός αστυνομικού. Κατά τη διάρκεια της πολύωρης τέταρτης κατάθεσής της η μικρή μαθήτρια, ξεσπώντας κάθε τόσο σε δάκρυα, περιέγραψε όσα φρικτά υπέμενε στα χέρια αδίστακτων παιδοβιαστών, λέγοντας: «Δεν ήξερα τι κακό μού είχαν κάνει. Τώρα που ξέρω θέλω να τιμωρηθούν!»

Μετά τη συναισθηματικά φορτισμένη κατάθεση του μικρού κοριτσιού οι δικαστικές Αρχές προχώρησαν στην έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης και από εκείνη τη στιγμή ήταν θέμα χρόνου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι τρεις από τους βιαστές της ανήλικης. Οι δύο πρώτοι συλληφθέντες βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο αντί αμοιβής, που συνιστά κακούργημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 10 ετών. Μετά τις τρεις νέες συλλήψεις ο συνολικός αριθμός των εμπλεκομένων στη δυσώδη υπόθεση, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, ανέρχεται στους εννέα. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η 37χρονη μητέρα της ανήλικης, που κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της στην ανακρίτρια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...