Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Η 39χρονη Αννα περιγράφει τη στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης στην Πόλη

«Έζησα την κόλαση»

Συγκλονίζουν οι περιγραφές της 39χρονης Άννας Δεπόλα, της Ελληνίδας τουρίστριας που επέζησε από την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, για τις σκηνές απόλυτου τρόμου που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της την περασμένη Κυριακή, όταν εξερράγη η βόμβα που «θέρισε» έξι ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά!

Οπως είπε η 39χρονη, που αναμενόταν να φτάσει στη Θεσσαλονίκη ως αργά χθες το απόγευμα, προκειμένου να νοσηλευτεί στο «Παπαγεωργίου», περπατούσε στον πεζόδρομο της οδού Ιστικλάλ όταν την παρέσυρε το ωστικό κύμα από την έκρηξη.

«Όπως ήμουν από τη δεξιά πλευρά, τρία μαγαζιά πιο κάτω έγινε η έκρηξη. Εκείνη τη στιγμή… σοκ! Στον αέρα μια λευκή λάμψη! Σε τινάζει προς τα πίσω. Δεν ξέρω πώς να το πω. Σταματάει η ζωή σου! Μέχρι τώρα αυτά τα βλέπαμε στις τηλεοράσεις. Δόξα τω Θεώ, είμαι υγιής και αρτιμελής. Μετά το πρώτο σοκ καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για τρομοκράτες. Κοιτάς γύρω και βλέπεις πως επικρατεί χάος, πόλεμος… Πολύ άσχημη στιγμή! Ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος και εγώ πεσμένη στο έδαφος. Ξαφνικά βλέπω να τρέχει πολύ αίμα από το πόδι μου» είπε η Αννα Δεπόλα, λίγο πριν πατήσει επί ελληνικού εδάφους.

Παράλληλα, τόνισε: «Αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις τον φόβο που αισθάνεσαι. Είμαι πολύ τυχερή. Με βοήθησαν κάποια άτομα. Με πήγαν σε κάποιο μαγαζί… Εκλεισαν τα στόρια… Εκλαιγε ο κόσμος, πανικός, φωνές, μωράκια, γονείς… Μετά περιμέναμε τα ασθενοφόρα. Λυπάμαι πολύ για τα άτομα που πέθαναν»! Η μητέρα της Ελληνίδας τουρίστριας ανέφερε συγκινημένη ότι η κόρη της σώθηκε από θαύμα.

«Αμέσως μετά την επίθεση ένιωσε τα πόδια και τα παπούτσια της μούσκεμα στο αίμα. Εχασε πολύ αίμα. Επιασε πρώτα το κεφάλι της για να καταλάβει εάν έχει τραυματιστεί, μετά το σώμα της και ένιωθε μούσκεμα τα πόδια της από το τραύμα!» είπε η Αγγελική Δεπόλα. Ο πατέρας της 39χρονης αποκάλυψε πως η κόρη του δεν θα ζούσε σήμερα αν δεν βρισκόταν μπροστά της ένα νιόπαντρο ζευγάρι, που σκοτώθηκε από την έκρηξη!

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι οι Τούρκοι υπεύθυνοι στο νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, όπου μεταφέρθηκε η κόρη του μετά τον τραυματισμό της στο πόδι από θραύσμα, τον ενημέρωσαν ότι θα χρεωθεί εκείνη τη νοσηλεία. «Μου είπαν ότι θα της κάνουν επισκληρίδιο για να της κάνουν την επέμβαση, που θα τη χρεωθεί, όπως θα χρεωθεί και την επέμβαση και τη νοσηλεία στο νοσοκομείο» αποκάλυψε ο πατέρας της Αννας Δεπόλα. Σχολιάζοντας την παραπάνω καταγγελία-σοκ, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θεωρούσα ότι, όταν ένας Ελληνας πολίτης στο εξωτερικό είναι θύμα τρομοκρατικής επίθεσης και δεν είναι μόνο τραυματίας από θραύσματα, αλλά το βίωσε όλο αυτό, πρέπει να γίνει το αυτονόητο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...