Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Βόμβα του Γιαννόπουλου για απολύσεις υπαλλήλων λόγω κακοποίησης και η πρόσληψή τους σε άλλη δομή

Σε μία αποκάλυψη που πρόκειται να συζητηθεί προχώρησε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, εν μέσω των αμέτρητων καταγγελιών που έρχονται στη δημοσιότητα για όσα φρικτά βιώνουν τα παιδάκια στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο Κώστας Γιαννόπουλος υποστήριξε πως στο Χαμόγελο του Παιδιού έγιναν τρεις απολύσεις εργαζομένων έπειτα από περιστατικά κακοποίησης στις δομές, ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, και οι τρεις εργαζόμενοι προσελήφθησαν από άλλο φορέα.

«Η μαγείρισσα έβαλε πιπέρι στο στόμα του παιδιού. Αυτό είναι κακοποίηση, όταν έχεις να κάνεις με παιδιά τέτοιας δομής. Αμέσως έστειλα τη γυναίκα αυτή στην εισαγγελέα. Απέλυσα την υπεύθυνη βάρδιας, την υπεύθυνη του σπιτιού και τη μαγείρισσα και κατόπιν τις προσέλαβαν από άλλο φορέα, ακριβώς επειδή εργάζονταν στο Χαμόγελο του Παιδιού» είπε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου» σε τηλεοπτική εκπομπή.

Διαβάστε επίσης: Ψωνιστήρι σε πιάτσες ανηλίκων από δεξί χέρι του πατρός Αντωνίου

Ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε ότι φορείς για τα παιδιά πρέπει να έχουν και εσωτερικούς κανόνες για να προλαβαίνουν καταστάσεις. «Βρισκόμαστε σε μια περίεργη κατάσταση. Εμείς υπηρετούμε τους θεσμούς. Ο,τι γίνεται γίνεται σε συνεργασία με τους αρμόδιους, πιστοποιημένους φορείς. (…) Πρόσφατα μας έλεγξαν. Έψαξαν και είδαν όλες τις διαδικασίες του φορέα. Φορείς σαν κι εμάς πρέπει να έχουν και εσωτερικούς κανόνες για να προλαβαίνουν καταστάσεις. Πρέπει όχι μόνο να ελεγχόμαστε, αλλά και να αυτοελεγχόμαστε» τόνισε.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της «Κιβωτού», ο ίδιος μίλησε για «μύθους και πραγματικότητες», ενώ σημείωσε: «Έχουμε “κηδεία” με αυτό που έχει γίνει (είτε όχι) και την πληρώνουν τα παιδιά».

Τέλος, σχολιάζοντας τις αναδοχές, επισήμανε: «Δεν υπάρχουν έλεγχοι, υπάρχουν ανεπάρκεια και υποστελέχωση. Πώς έρχονται οι υπεύθυνοι και λένε τώρα “Εμείς δεν ξέραμε τίποτα”;»

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα