Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

«Κιβωτός του Κόσμου»: Μήνυση μητέρας για τον εφιάλτη που έζησαν τρία παιδιά της στη δομή

Το παιδί, το οποίο είχε μεγάλη αιμορραγία, φέρεται ότι μεταφέρθηκε σε φαρμακείο και στη συνέχεια σε ιδιωτική κλινική που συνεργάζεται με την «Κιβωτό»

Στα… συρτάρια της Εισαγγελίας και του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας εκκρεμούν εδώ και οκτώ μήνες δικογραφίες σε βάρος των υπευθύνων της «Κιβωτού του Κόσμου» ύστερα από μήνυση μητέρας που κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό των τριών παιδιών της που φιλοξενούνταν σε δομές της οργάνωσης, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε και την παιδαγωγική μέθοδο του εγκλεισμού στο «κλουβί της τιμωρίας».

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο Πασχάλης – Ο «αρχιτιμωρός» της «Κιβωτού του Κόσμου»

Η μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών είχε υποβάλει δύο μηνύσεις τον περασμένο Απρίλιο και τον Μάιο στο αστυνομικό τμήμα στην Ομόνοια κατά των υπευθύνων της «Κιβωτού», εξιστορώντας τα μαρτύρια των παιδιών της.

Στην πρώτη μήνυση είχε καταγγείλει παλαιότερα περιστατικά που είχαν συμβεί στα παιδιά της και περιστατικό στις 29/4/2022, όταν ο γιος της ανέφερε στο τηλέφωνο ότι χτύπησε πολύ άσχημα στο κεφάλι.

Διαβάστε επίσης: «Κιβωτός του Κόσμου»: Μαρτυρίες για μασάζ, ημίγυμνα κορμιά και «περίεργες» επισκέψεις

Το παιδί, το οποίο είχε μεγάλη αιμορραγία, φέρεται ότι μεταφέρθηκε σε φαρμακείο και στη συνέχεια σε ιδιωτική κλινική που συνεργάζεται με την «Κιβωτό». Μετά τη μήνυση εκδόθηκε σήμα από την Αστυνομία για αναζητήσεις στα όρια του Αυτοφώρου κατά των υπευθύνων της «Κιβωτού του Κόσμου», χωρίς αποτέλεσμα. Κανείς δεν συνελήφθη, ούτε ζητήθηκαν εξηγήσεις.

Ακολούθησε δεύτερη μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας στις 15 Μαΐου 2022 για σωματική βλάβη στα παιδιά της, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα, μιλώντας στο τηλέφωνο με γιο της, της είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο ετεροθαλής αδελφός του είχαν χτυπήσει άσχημα στα πόδια τους.

Η ίδια μητέρα, η κυρία Γιώτα, κατήγγειλε τα τελευταία 24ωρα σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις της τη… διαπαιδαγώγηση παιδιών στη δομή του Βόλου μέσα σε ένα κλουβί! Ξυλοφορτώνονταν και τα έβαζαν τιμωρία για ώρες μέσα στο κλουβί.

Εκτός από την κυρία Γιώτα, μήνυση είχε υποβάλει τον περασμένο Ιανουάριο και ένας πατέρας 9χρονου παιδιού που φιλοξενούνταν στην «Κιβωτό», καταγγέλλοντας ότι το παιδί του είχε υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά από παιδαγωγούς της δομής κατά τη διαμονή του.

Και αυτή η μήνυση είχε μείνει στα… συρτάρια του τοπικού αστυνομικού τμήματος και της Εισαγγελίας.

Διαβάστε επίσης: Ο ιερέας αδελφός του πατέρα Αντωνίου: «Θα μου τα πάρουν όλα μου είπε με παράπονο»

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα