Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

«Κιβωτός του Κόσμου»: Μαρτυρίες για μασάζ, ημίγυμνα κορμιά και «περίεργες» επισκέψεις

Βρόμικες νύχτες στο δωμάτιο του πατρός

Όταν έπεφτε το φως και κοιμούνταν τα μικρά παιδιά, κάποια μεγαλύτερα φαίνεται πως… συντρόφευαν τον πατέρα Αντώνιο στο σπιτάκι δομής της «Κιβωτού» όπου έμενε. Αν και θα περίμενε κανείς πως ο… άγιος πατέρας θα πήγαινε στο σπίτι της οικογένειάς του, αυτός παρέμενε με κάποια από τα παιδιά που φιλοξενούνταν στη δομή.

IMG 5404

Μέρα με τη μέρα έρχονται στο φως νέες μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν τον 19χρονο, ο οποίος κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο ότι ασέλγησε σε βάρος του καθώς και σε βάρος άλλων παιδιών. Πρώην φιλοξενούμενος στη δομή της οργάνωσης στη Χίο επιβεβαιώνει όσα λένε ο 19χρονος αλλά και ο 17χρονος αυτόπτης μάρτυρας των ασελγών πράξεων. Όπως περιέγραψε σε δηλώσεις του, γνωρίζει τόσο τον νεαρό που έκανε την καταγγελία όσο και τον αυτόπτη μάρτυρα.

Σε ανύποπτο χρόνο τού τηλεφώνησε ο 17χρονος αυτόπτης μάρτυρας, που του εκμυστηρεύτηκε όλα όσα είδε. «Μου είπε ήταν βράδυ όταν πήγε το βραδινό στο δωμάτιο του πατέρα και ήταν ο Πέτρος πάνω από τον πατέρα και έκανε μασάζ. Οταν άνοιξε η πόρτα ταράχτηκε και πετάχτηκε, τραβήχτηκε απότομα (σ.σ.: το παιδί)» ανέφερε σε δηλώσεις του πρώην φιλοξενούμενος της δομής.

kivotos kosmou 1

Ο αυτόπτης μάρτυρας του είχε περιγράψει πως ο π. Αντώνιος και ο 19χρονος ήταν ημίγυμνοι στο δωμάτιο. «Τις μπλούζες σίγουρα δεν τις φορούσαν. Εκλεισε απευθείας την πόρτα και δεν ξαναπήγε. Την επόμενη μέρα ο πατέρας ο ίδιος είπε ότι συζήτησε με τον διευθυντή μας και είχαν συμφωνήσει λόγω καλής διαγωγής να του βάλουν ένα υψηλό ποσό στον λογαριασμό του» υποστήριξε ο τρίτος κατά σειρά μάρτυρας που μιλάει για τα βράδια της ακολασίας…

Διαβάστε επίσης: «Κιβωτός του Κόσμου»: Το έγγραφο που εκθέτει τον πάτερ Αντώνιο και τη πρεσβυτέρα που δεν ήξεραν τίποτα
 
Ο ίδιος πρώην φιλοξενούμενος της «Κιβωτού» περιγράφει περίεργες εικόνες που είχε αντικρίσει και ο ίδιος, τόσο στα βραδινά μπάνια που τον προσκαλούσε στέλεχος της οργάνωσης όσο και στο βραδινό μπάσκετ. «Ήμουν κι εγώ ένα από τα παιδιά που λόγω καλής συμπεριφοράς πήγαινα για βραδινά μπάνια. Το μόνο που θα μπορούσα να πω ότι είναι ύποπτο είναι πως ο πατέρας μαζί με κάποια άλλα μεγαλύτερα παιδιά πήγαινε αρκετά πιο βαθιά» αποκάλυψε. Επίσης κατήγγειλε πως μετά το μπάσκετ τα βράδια κάποια παιδιά ήθελαν να μιλήσουν με τον π. Αντώνιο και έφευγαν βόλτες στο χωριό στις 4 το πρωί… «Ηταν από 16 και πάνω… Ορισμένες φορές τούς είχα δει κι εγώ να είναι έξω από το δωματιάκι και να συζητάνε» πρόσθεσε.

KIVOTOS KOSMOU 1 1

Στο φως έρχεται και δεύτερη μαρτυρία για «ύποπτες» νυχτερινές επισκέψεις στο δωμάτιο του πατέρα Αντωνίου, στο σπιτάκι της δομής. Πρόκειται για 19χρονο πρώην φιλοξενούμενο, ο οποίος φέρεται ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας επισκέψεων εφήβων στο δωμάτιο του πατέρα Αντωνίου.

«Ημασταν μικρά παιδιά. Δεν πήγαινε καν το μυαλό μας για σεξουαλική παρενόχληση. Σε ένα παιδί, ένα 13χρονο δεν μπορεί να καταλάβει πως τον παρενοχλείς ακριβώς. Γιατί δεν μας άφηναν να έχουμε κινητά εκεί μέσα; Ξέρετε γιατί; Γιατί θα τραβούσαμε ένα βίντεο με τις καταστάσεις που γίνονταν και θα τους κάναμε βούκινο» ανέφερε ο 19χρονος μιλώντας στην ΕΡΤ. «Ο πατέρας είχε κάποια παιδιά πιο κοντά του, ενώ είχα δει κάποια και στο δωμάτιό του» συμπλήρωσε με νόημα.

kivotos17017

Εξάλλου, φίλος του πρώτου καταγγέλλοντα που κατηγορεί τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια όταν ήταν 16,5 ετών, ανέφερε σε δηλώσεις του: «Μου είπε ότι δεν είχε γίνει μόνο μία φορά. Οπως μου είπε, “πάρα πολλές φορές είχε τύχει να ξαπλώσουμε στο κρεβάτι και σιγά σιγά να περνάει το χέρι μέσα από τα ρούχα μου, από την πλάτη και κατέβαινε όλο και πιο κάτω”».

Τα ερωτήματα τίθενται αμείλικτα, αλλά ο πατέρας Αντώνιος είναι εξαφανισμένος τα τελευταία 24ωρα για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις «στενές» σχέσεις που φέρεται ότι διατηρούσε με κάποια από τα παιδιά που φιλοξενούνταν στην «Κιβωτό». Τόσο ο ίδιος όσο και η πρεσβυτέρα έχουν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή, οπότε έδωσαν συνέντευξη στην ΕΡΤ.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...