Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα γράμματα της Νταϊάνα στον εραστή της και το «διαζύγιο» Ουίλιαμ –...

Τρόμος πιάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην ιδέα ότι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ένα ζευγάρι που είχε χωρίσει ξανασμίγει

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Instagramικά παιχνιδάκια για Μάστορα και Καληφώνη

Χωρισμός ή απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού;...

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Πού «είδε» ο Καναδός τον Μάριο Παπαγεωργίου;

Ο ρόλος κάθε εμπλεκομένου! Ξεσπά πάλι η χαροκαμένη μάνα

Τα στοιχεία που συγκέντρωσε από την έρευνά του για το πού κατέληξε η σορός του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου παρουσίασε χθες στον 2ο τακτικό ανακριτή κατά τη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσής του ο Καναδός ερευνητής που επιστράτευσε η μητέρα του αδικοχαμένου 26χρονου, Βαρβάρα Θεοδωράκη.

Ο Καναδός, που είχε μελετήσει όλο τον όγκο των επικοινωνιών που είχαν μεταξύ τους τα μέλη της δολοφονικής ομάδας, είχε στοχεύσει σε συγκεκριμένες περιοχές στις οποίες θεώρησε ότι έκρυψαν τη σορό του Μάριου τον Αύγουστο του 2012, οπότε απήχθη και δολοφονήθηκε. Επίσης, έχει αξιολογήσει τον βαθμό εμπλοκής του κάθε προσώπου και έτσι όσα κατέθεσε έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Μετά τον Καναδό ερευνητή θα ακολουθήσουν οι κλήσεις στους έξι κατηγορουμένους που αποτελούν τη δεύτερη ομάδα του 76χρονου ισοβίτη εγκεφάλου» Πέτρου Μιχαλεάκου, οι οποίοι διώχθηκαν ποινικά για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία και αρπαγή.

Είχε προηγηθεί προ ημερών η παράσταση πολιτικής αγωγής που δήλωσε η μητέρα του άτυχου οπτικού, η οποία απάντησε και σε συμπληρωματικές ερωτήσεις στον ανακριτή για τον ρόλο των έξι εκ των οκτώ κατηγορουμένων της υπόθεσης – ειδικά για τους αστυνομικούς γιους του εγκεφάλου και τον ιδιοκτήτη του συνεργείου, στο πλαίσιο της νέας έρευνας που είναι σε εξέλιξη.

Οι δύο είναι γιοι του καταδικασμένου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης, ένας εν ενεργεία και ένας συνταξιούχος αστυνομικός, και είχαν κληθεί στη δίκη ως μάρτυρες, καθώς διαπιστώθηκε πως είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον εγκέφαλο πατέρα τους. Επίσης, άλλα τέσσερα άτομα φέρεται πως είχαν περιφερειακό ρόλο στην υπόθεση.

φ2 ξεγυρ 23

Η μητέρα του Μάριου σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο γιος του Πέτρου Μιχαλεάκου, που είναι κατηγορούμενος για τόσο σοβαρά αδικήματα, παραμένει εν ενεργεία αστυνομικός είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»: «Δυστυχώς είναι ακόμη εν ενεργεία ο ένας του γιος και ο άλλος παίρνει σύνταξη, αφού κατόρθωσε στα 37 του χρόνια να πάρει σύνταξη λόγω ψυχολογικών προβλημάτων. Δυστυχώς, τους πληρώνουμε ακόμα τους φονιάδες».

Βέβαια, ο δικός της καημός που τη στοιχειώνει είναι το πού έθαψαν οι δολοφόνοι το μοναχοπαίδι της. «Πολλές φορές ο Μάριός μου έχει έρθει στα όνειρά μου. Σαν μωρό παιδί τον βλέπω, σαν μικρό παιδί, σε μια παραλία με ήρεμη θάλασσα τον βλέπω, σ΄ ένα χωριό, δεν ξέρω τι σημαίνουν όλα αυτά, δεν ξέρω. Ο Θεός να βοηθήσει να ηρεμήσει η ψυχούλα του…» ανέφερε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος». Πιστεύει ότι ο εγκέφαλος την εκδικείται μην αποκαλύπτοντας πού έκρυψαν τη σορό και εναποθέτει πλέον τις ελπίδες της στην Παναγία.

«Την παρακαλώ πάντα να μου φέρει ένα νέο. Να μου παρουσιάσει κάτι, να βρω έναν τρόπο να βρω τα κοκαλάκια του. Αυτό ζητάω για να ηρεμήσω και εγώ και το παιδί μου, και αυτούς ας τους κάνει ο Θεός ό,τι θέλει, εγώ δεν τιμωρώ κανέναν, δεν είμαι σε θέση να τιμωρήσω, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία μέχρι στιγμής έχει φερθεί σωστά» εξομολογείται, και επαναλαμβάνει ότι θέλει να δει όλους τους εμπλεκομένους σε αυτή τη φοβερή υπόθεση να οδηγούνται στη φυλακή: «Να τιμωρηθούν, να σαπίσουν εκεί όπως σαπίζει το δικό μου παιδί. Δεν είναι κακία αυτό που λέω, αλλά είναι η θεία δίκη. Οπως πέταξαν το παιδί μου σαν σκυλί και ήθελαν και εμένα να με πετάξουν, όταν ήρθε έξω από το σπίτι μια κλούβα και με περίμενε να βγω για να μ’ αρπάξουν, όπως κάνουν και τώρα, έτσι να τιμωρηθούν και αυτοί από τη Δικαιοσύνη και τον Θεό».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...