Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Διαμέρισμα της «Κιβωτού του Κόσμου» έγινε… ροζ στούντιο

Οταν ο ιδιοκτήτης κατάλαβε ότι γίνεται της... κακομοίρας ανακάλεσε τη δωρεά

Σε οίκο όχι του… Θεού, αλλά… ανοχής (!) φαίνεται πως είχε μετατραπεί σπίτι στην οδό Λιοσίων που είχε παραχωρηθεί από δωρητή για τις ανάγκες της «Κιβωτού του Κόσμου».
Αντί για οικογένειες με παιδιά, οι υπεύθυνοι της οργάνωσης είχαν στείλει για φιλοξενία τέσσερις Αφρικανές κοπέλες, οι οποίες μετέτρεψαν το σπίτι σε κέντρο διερχομένων.

Τα κορίτσια οργάνωναν πάρτι μέχρι πρωίας σε μια πολυκατοικία με οικογένειες. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου άφησε να εννοηθεί πως είχαν μετατρέψει το σπίτι του σε… ροζ στούντιο.

Για τον λόγο αυτόν ανακάλεσε τη δωρεάν παραχώρηση. Την υπόθεση αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας χθες στον ΑΝΤ1. «Εγώ παραχώρησα με χρησιδάνειο το διαμέρισμα. Ηταν καινούργιο το 2010. Η συνεργασία σταμάτησε περίπου πέντε χρόνια μετά, όταν καταλάβαμε ότι η “Κιβωτός” δεν το έχει ανάγκη, γιατί πιο πολύ εγώ ενδιαφερόμουν παρά ο εκπρόσωπος, που κάθε φορά άλλαζε» ανέφερε ο δωρητής.

Ο ίδιος είχε βάλει ως όρο στη δωρεάν παραχώρηση να μένουν εκεί για διάστημα μέχρι ενός έτους, ώστε οι φιλοξενούμενοι να εναλλάσσονται και να προσφέρεται βοήθεια σε περισσότερα άτομα. «Ο λόγος είναι να σταθούν στα πόδια τους, όχι να εξασφαλιστούν. Να αλλάζουν, έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν αυτή την υπηρεσία σε πολύ περισσότερους, όχι σε έναν» εξήγησε.

Η συνεργασία τερματίστηκε όταν το σπίτι παραχωρήθηκε από εκπρόσωπο της «Κιβωτού» σε τέσσερις Αφρικανές. «Ηταν κορίτσια από την Αφρική, τα οποία δούλευαν το βράδυ. Εκαναν φασαρίες, οπότε κάποια στιγμή ενοχλήθηκα και λέω “παιδιά, είπαμε να προσφέρουμε υπηρεσία, όχι να πάμε και στην Αστυνομία”. Ηταν νεαρά κορίτσια, τα οποία μέχρι τις 3 το πρωί είχαν γλέντια. Οπότε εκεί ενοχλήθηκα και επειδή η πολυκατοικία κατοικείται πλέον από άλλους ενοίκους, λέω ‘‘παιδιά, μη γίνουμε ρεζίλι των σκυλιών και μας γράψουν οι εφημερίδες’’.

Έτσι σταμάτησε η συνεργασία, όταν είχα διαπιστώσει ότι η “Κιβωτός” δεν ενδιαφερόταν πια ή επειδή εγώ έβαζα κάποιους όρους και αυτό ίσως να μην άρεσε. Απλώς στεναχωρήθηκα γιατί δεν είχε γίνει κάποιος έλεγχος» ανέφερε ο δωρητής, απογοητευμένος από τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος παιδιών από ανθρώπους της οργάνωσης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...