16χρονη έφυγε απο την «Κιβωτό» και έζησε τον εφιάλτη σε ξενώνα εφήβων

Έπεσε θύμα βιασμού από έναν 45χρονο νοσηλευτή

Το ένα πλήγμα μετά το άλλο για μια 16χρονη, αφού έφυγε από την «Κιβωτό του Κόσμου» για να απαλλαγεί από όσα βίωνε και στον επόμενο ξενώνα όπου φιλοξενήθηκε έπεσε θύμα βιασμού από έναν 45χρονο νοσηλευτή!

Το κορίτσι είχε ζήσει τραυματικές καταστάσεις στην «Κιβωτό» και αποφάσισε να βρει άλλη στέγη για να ξεχαστεί και να ορθοποδήσει, όμως η μοίρα τής επιφύλασσε χειρότερα. Τον Ιούνιο του 2020 η έφηβη βρήκε καταφύγιο στον ξενώνα εφήβων «Ορμος», μια ανοιχτή κοινοτική δομή ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης η οποία ανήκει στον Ψυχιατρικό Τομέα του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Αττικής και έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας οκτώ παιδιών.

Εκεί, όμως, καραδοκούσε το 45χρονο αρπακτικό, το οποίο, αν και γνώριζε για το τραυματικό παρελθόν της μικρής, δεν δίστασε να τη χρησιμοποιήσει για να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα ένστικτά του. Αντί να επιδείξει την πρέπουσα συμπεριφορά, καθώς υποτίθεται ότι εργαζόταν σε έναν ευαίσθητο τομέα που απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες, εκείνος θέλησε μόνο να επωφεληθεί χυδαία.

Οπως αναφέρεται στη δικογραφία, «ο δράστης, ο οποίος εργάζεται ως νοσηλευτής στον ξενώνα εφήβων “Ορμος” στην Παλλήνη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης τροφίμου, ήτοι ήλθε σε συνουσία μαζί της, εντός του δωματίου της, με τη θέληση της ιδίας». Ευτυχώς η αισχρότητα του νοσηλευτή δεν έμεινε στο σκοτάδι και έπειτα από καταγγελία που έγινε θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να λογοδοτήσει. Η υπόθεση θα οδηγηθεί στο ακροατήριο και συγκεκριμένα θα εκδικαστεί στις 12 Δεκεμβρίου στο Μικτό Ορκωτό. Ο νοσηλευτής βρίσκεται ήδη αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη μετά τις διώξεις που του ασκήθηκαν με την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.

Η κοινωνική λειτουργός του ξενώνα «Ορμος» στην Παλλήνη Χαρά Πετρέλη σε δηλώσεις της ανέφερε ότι έχουν ακολουθηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τον χειρισμό της υπόθεσης, «με τον κατάλληλο θεραπευτικό τρόπο και για τη δομή και για τη φιλοξενούμενή μας».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.