Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Νέα στυγνή γυναικοκτονία στον Πειραιά με θύμα την όμορφη Χρύσα

Την τίναξε τα μυαλά στον αέρα και την παράτησε στον καναπέ!

Φορώντας κουκούλα, αμίλητος και με σκυμμένο το κεφάλι πέρασε λίγο πριν από τις 11.00 χθες το πρωί το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά ο 25χρονος Αλβανός ο οποίος εκτέλεσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι τη 19χρονη ομοεθνή σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά τους, στα Καμίνια. Κατόπιν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο 25χρονος Qamil Taja, ο οποίος ομολόγησε στους αστυνομικούς του Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου ότι προχθές τα ξημερώματα πυροβόλησε και σκότωσε τη 19χρονη φίλη του Χριστιάνα ή Χρύσα -όπως την αποκαλούσαν οι φίλοι της- Brakaj, δήλωσε μέσω του δικηγόρου του μετανιωμένος για την ειδεχθή πράξη του.

«Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Είναι δεδομένο πως μου έχει δηλώσει τη μεταμέλειά του. Είναι συντετριμμένος. Δεν θα ήθελα να κάνω μια πρόωρη τοποθέτηση για το αν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών» δήλωσε ο συνήγορος του 25χρονου Χρήστος Ντιβανίδης. Στην απολογία του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος αναμένεται, επίσης, να ισχυριστεί ότι η παράφορη ζήλια, σε συνδυασμό με το αλκοόλ που είχε καταναλώσει και τα ναρκωτικά που είχε πάρει τη μοιραία νύχτα τον οδήγησαν να σκοτώσει τη σύντροφό του.

Ωστόσο, μια πληροφορία που τον θέλει να είχε αγοράσει παράνομα πριν από έναν χρόνο το πιστόλι, με το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής της 19χρονης (σ.σ.: είπε ότι το προμηθεύτηκε από κύκλωμα Ρουμάνων κακοποιών) καταρρίπτει τον ισχυρισμό του. Το όπλο θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες επιθέσεις.

Την ίδια ώρα, άλλες πληροφορίες θέλουν τον 25χρονο Αλβανό να εμφανίστηκε προκλητικός στις Aρχές, επιρρίπτοντας ευθύνες στο θύμα. Συγκεκριμένα, ο ίδιος φέρεται ότι υποστήριξε πως ο καβγάς με τη 19χρονη άρχισε όταν εκείνη είδε κάποια μηνύματα από άλλη γυναίκα στο κινητό του.

Όπως έγινε γνωστό, θύμα και θύτης εργάζονταν σε νυχτερινά μαγαζιά. Ειδικότερα, ο 25χρονος δούλευε σε μπαρ της Τρούμπας, ενώ η 19χρονη σύντροφός του σε κλαμπ στην Καλλιθέα. Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου η άτυχη Χρύσα επέστρεψε στο διαμέρισμα της οδού Βάμβα 18, στα Καμίνια, όπου συγκατοικούσε με τον 25χρονο, και λίγη ώρα αργότερα, για άγνωστο λόγο, οι δυο τους άρχισαν να διαπληκτίζονται λεκτικά.

Ωστόσο, τα πνεύματα γρήγορα οξύνθηκαν και ο καβγάς φούντωσε, με αποτέλεσμα ο οξύθυμος άνδρας να βγάλει ένα όπλο και να πυροβολήσει εν ψυχρώ δυο φορές στο κεφάλι τη 19χρονη, ρίχνοντάς τη νεκρή. Αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του ο δράστης φέρεται ότι έκρυψε το πιστόλι στην κατάψυξη και το έβαλε στα πόδια, αφήνοντας την άτυχη κοπέλα πάνω στον καναπέ, σε μια λίμνη αίματος! Αφού περιπλανήθηκε για λίγο στα γύρω στενά, προκειμένου να «ξεθολώσει» το μυαλό του, όπως υποστήριξε, εμφανίστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε, ομολογώντας ότι σκότωσε τη σύντροφό του, την οποία ζήλευε παθολογικά, έπειτα από καβγά. Μάλιστα, λίγη ώρα μετά το έγκλημα με ανάρτησή του στα social media ο 25χρονος καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος είχε δείξει την αρρωστημένη ζήλια του ως την αιτία που όπλισε το χέρι του.

«ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ. Δεν είχες καμία. Είχα μία. Αγαπούσα» έγραψε σε story που εμφανίζεται στο προφίλ του. Η είδηση της δολοφονίας της όμορφης Χρύσας έπεσε σαν βόμβα στη γειτονιά των Καμινιών, αν και οι περίοικοι γίνονταν συχνά αυτήκοοι μάρτυρες των ατελείωτων καβγάδων του ζευγαριού.

«Πριν από μία εβδομάδα άκουγα τσακωμούς. Ακουγα φωνές και έντονο τσακωμό. Η κοπέλα ήταν κάπως πιο μαζεμένη. Αυτός ήταν πιο θορυβώδης, πιο δραστήριος» ανέφερε μια γειτόνισσα του ζευγαριού.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...