Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Στο σκαμνί ο βιαστής 14χρονης – Το ραντεβού ξημερώματα με τον 40χρονο

Η «espresso» φέρνει στο φως στοιχεία της δικογραφίας

Εφτασε η ώρα να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη ο 40χρονος Αλβανός που είχε παρασύρει ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας μόλις 14 ετών, σε μια απεχθή και εγκληματική σχέση, η οποία τερματίστηκε μόνον όταν οι αστυνομικοί τον περασμένο Ιανουάριο τού πέρασαν χειροπέδες τη στιγμή που έβγαινε με τη μικρή από ξενοδοχείο της Ομόνοιας.

Σήμερα, ο 40χρονος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί στις Φυλακές Τρίπολης, κάθεται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, αντιμετωπίζοντας όχι μόνο την κατηγορία της γενετήσιας πράξης κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, αλλά και αυτή της αρπαγής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, που δημοσιεύει σήμερα η «Espresso», η «σχέση» της ανήλικης με τον Αλβανό, που είναι πατέρας δύο παιδιών στην ηλικία του θύματος και ζούσε στην Ελευσίνα, άρχισε όταν εκείνη ήταν μαθήτρια της α’ γυμνασίου.

Η μητέρα της, η οποία αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, έψαξε το κινητό της κόρης της και τότε είδε μια φωτογραφία των δυο τους σε τρυφερή στιγμή. Η επιβεβαίωση της αρρωστημένης κατάστασης ήρθε για τη μητέρα όταν είδε την κόρη της τετ α τετ με τον 40χρονο στο Μοναστηράκι.

Εκείνη του ζήτησε επίμονα να απομακρυνθεί από την κόρη της, λέγοντάς του ότι δεν είναι καλά καλά ούτε 14 χρόνων και εκείνος παριστάνοντας τον «Κινέζο» τής είπε ότι κάθονται μαζί και ότι τη βλέπει σαν παιδί του. Οι συστάσεις της μητέρας προς τον «Δον Ζουάν» από την Αλβανία συνεχίστηκαν, αλλά, όπως αποδείχθηκε, χωρίς αποτέλεσμα.

Το βράδυ της 22ας Ιανουαρίου η 14χρονη και μια φίλη της, όταν είδε ότι η μητέρα της αποκοιμήθηκε, έφυγαν για να συναντήσουν στην Αθήνα τον Αλβανό. Η γυναίκα, όταν ξύπνησε τα ξημερώματα και είδε τις μικρές να λείπουν, τους τηλεφώνησε και εκείνες την καθησύχασαν λέγοντας ότι επιστρέφουν. Οταν όμως έφτασε πρωί και η 14χρονη δεν είχε επιστρέψει, η μητέρα, ψάχνοντας τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, διαπίστωσε ότι είχε διανυκτερεύσει με τον 40χρονο σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας.

Αμέσως κατήγγειλε τα πάντα στην Ασφάλεια και σε χρόνο μηδέν οι αστυνομικοί έσπευσαν έξω από το ξενοδοχείο και με το που βγήκε ο Αλβανός με τη μικρή τον συνέλαβαν. Η ιατροδικαστική εξέταση είναι μια ακόμη παράμετρος που «καίει» τον 40χρονο, καθώς, σύμφωνα με τη δικογραφία, «διαπιστώθηκε εξαιρετικά ισχυρή ένδειξη για την παρουσία βιολογικού υλικού του κατηγορουμένου στην εξωτερική επιφάνεια του εσωρούχου της ανήλικης».

Ακόμη ένα εξοργιστικό ντοκουμέντο έδωσαν και οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου, καθώς αποδείχθηκε ότι ο κατηγορούμενος και η 14χρονη έφτασαν εκεί στη 01.46, και μαζί τους ήταν η φίλη της ανήλικης και ο φίλος της. Δηλαδή ο 40χρονος βρέθηκε ξημερώματα στο δωμάτιο μαζί με τρία ανήλικα άτομα!

Βέβαια, το δεύτερο ζευγάρι αποχώρησε από το ξενοδοχείο γύρω στις 5 το πρωί και παρέμειναν μόνοι οι δυο τους, έως την ώρα της σύλληψης.

Οι ισχυρισμοί του ίδιου ότι του συστήθηκε ως 16χρονη, ότι απλώς διανυκτέρευσε με τη μικρή γιατί έκανε κρύο και είχαν σταματήσει τα δρομολόγια του μετρό και πως δεν είχαν πότε σεξουαλικές επαφές ουσιαστικά αποδομούνται από τα σημειώματα που του έγραφε η μικρή:

«Με έκανες να σε αγαπήσω και κάθε ημέρα με καταστρέφεις. Επρεπε να είχα ακούσει τους υπόλοιπους και να σε είχα αφήσει από νωρίς», «μου λείπει το υπέροχο σώμα σου», γράφει μεταξύ άλλων, ενώ σε άλλο σημείο η 14χρονη περιγράφει προηγούμενες σεξουαλικές τους επαφές με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που δεν γίνεται να δημοσιευτούν, αλλά περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Ο 40χρονος επιμένει ότι όλα αυτά είναι στη φαντασία της μικρής, όμως ο διάλογός του με τον ρεσεψιονίστ που κατέγραψαν οι κάμερες δείχνει τη ζοφερή αλήθεια:

Κατηγορούμενος: Ημασταν σπίτι και κοιμόμασταν 20 ώρες.

Υπάλληλος: Γιατί, για ύπνο πήγατε σπίτι;

40χρονος: Ε, @@με κιόλας και μετά κοιμηθήκαμε, ρε μ@@κα.

Υπάλληλος: Ποια έχεις εσύ τώρα; Την ψηλή ε; Την ψηλή; Πόσο μικρή είναι, 17;

Ο 40χρονος γελάει και δείχνει με τα τέσσερα δάχτυλα του χεριού του…

Υπάλληλος: Θα σε πάνε μέσα, ρε.

Κατηγορούμενος: Αυτή είναι γυναικάρα, ε;

Υπάλληλος: Θα σε πάνε μέσα, ρε.

40χρονος: Για ποιο πράγμα;

Υπάλληλος: Για αποπλάνηση.

Σε αυτό το σημείο ο 40χρονος, εκτός από παιδεραστής, αποδεικνύεται και πανούργος με τον τρόπο που απαντά: «Απαξ και γίνει κάτι τέτοιο, ξέρεις τι μπορεί να γίνει; Κατευθείαν στο δημαρχείο, στον παπά, γάμο. Σου κ@@ουν τα α@@δια» λέει και εξηγεί στον ρεσεψιονίστ ότι μαζεύουν χρήματα για να μείνουν μαζί!

Το σύνολο αυτών των συγκλονιστικών στοιχείων έκανε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών να αναφέρει στο παραπεμπτικό βούλευμα πως ο 40χρονος «ενεργώντας χειριστικά και εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας τέλεσε μαζί της ασελγείς πράξεις κατ’ εξακολούθηση». Το ζητούμενο, όμως, πέρα από την ποινική μεταχείριση του Αλβανού με τα ανώμαλα γούστα, είναι να θεραπευτούν τα σημάδια της ανήλικης και να μπορέσει να επανέλθει σε μια ζωή φυσιολογική για την ηλικία της.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...