Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ο 17χρονος που ακολουθούσε τον πατέρα Αντώνιο με το ζόρι σε όλες τις εκδρομές του

Την ώρα που το δεύτερο αγόρι, το οποίο καταγγέλλεται ότι είχε πέσει θύμα ασέλγειας από τον πατέρα Αντώνιο στην ηλικία των 15 χρόνων, παραμένει φοβισμένο, «κλεισμένο» στον εαυτό του και αποφεύγει -τουλάχιστον προς το παρόν- να δώσει λεπτομέρειες για όσα φρικτά φέρεται ότι υπέμενε πίσω από τις κλειστές πόρτες της δομής του Βόλου, σοκάρει η αποκάλυψη ότι το παιδί είχε γίνει… γιουσουφάκι στα χέρια του ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου».KIVOTOS KOSMOU 2

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο 17χρονος -σήμερα- φιλοξενούμενος της «Κιβωτού», όταν ήταν ακόμα μαθητής της Α’ Γυμνασίου ήταν αναγκασμένος να ακολουθεί σε όλες τις εκδρομές τον «El Capitano» της «Κιβωτού» και να τον υπηρετεί σαν σκλάβος, δένοντάς του ακόμα και τα κορδόνια ή βγάζοντάς του τα παπούτσια (ό,τι έκανε δηλαδή και ο 19χρονος πρώην τρόφιμος της υπό έρευνα οργάνωσης, ο οποίος άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με την καταγγελία του).

kivotos kosmou 2 1

Οι ίδιες πηγές που μίλησαν στην εφημερίδα αναφέρουν ότι το νεαρό αγόρι «εξαφανιζόταν» για μήνες από τη δομή, αφού ήταν αναγκασμένο να ακολουθεί κατά πόδας τον πατέρα Αντώνιο, ο οποίος έπρεπε να ταξιδεύει συχνά, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών του. Το πιο σοκαριστικό όμως είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που ισχυρίζονται πως έβλεπαν το 15χρονο τότε αγόρι να κλείνεται επί ώρες στο δωμάτιο του ιερέα, ο οποίος καταγγέλλεται για σεξουαλική παρενόχληση!

201710111236230.0071 10102017

Υπο άκρα μυστικότητα
Ο 17χρονος -σήμερα- φιλοξενούμενος της δομής στον Βόλο είχε καταθέσει στα τέλη του περασμένου μήνα υπό άκρα μυστικότητα στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι πήγαν στο παράρτημα της «Κιβωτού» στη θεσσαλική πόλη για να ερευνήσουν υποθέσεις ασέλγειας, βάσει όσων είχε αποκαλύψει στη δική του κατάθεση ο 19χρονος, ο οποίος ήταν ο πρώτος που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για σεξουαλικά αδικήματα. Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος είχε αναφέρει στην κατάθεσή του πως και άλλα παιδιά στη δομή του Βόλου είχαν πέσει θύματα ασέλγειας.

DKA 7064
«Τον Αύγουστο που μας πέρασε, μιλώντας τηλεφωνικά με μια τραπεζοκόμο στον Βόλο, μου είπε ότι ο πατέρας Αντώνιος κλείνεται με τις ώρες στο δωμάτιό του με ένα παιδί, το οποίο είναι τώρα στο γυμνάσιο. Επειδή ξέρω τον πατέρα Αντώνιο, είμαι σίγουρος ότι του κάνει τα ίδια» είχε πει στην κατάθεσή του.
Στη δική του κατάθεση ο 17χρονος τρόφιμος ήταν «κουμπωμένος», προφανώς από φόβο ή ντροπή. Οπως έγινε γνωστό, απέφυγε να αναφερθεί σε σεξουαλική παρενόχληση ή ασέλγεια, αλλά περιέγραψε μόνο σωματική κακοποίησή του. Σύμφωνα, ωστόσο, με νεότερες πληροφορίες, πλέον είναι περισσότερο έτοιμος να μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται ότι έχει δεχτεί, καταθέτοντας κάποια «πολύ σοβαρά» περιστατικά, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά άνθρωποι που είναι κοντά στο παιδί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...