Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας: «Ο άνθρωπος που σκότωσε το παιδί μου ήταν σεσημασμένος»

«Ήταν ελεύθερος με την ανοχή του κράτους. Του έδωσαν ένα όπλο και αυτός το μόνο που έκανε ήταν να πατήσει την σκανδάλη»

Η μητέρα της άτυχης Έμμας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τον οδηγό να την εγκαταλείπει ξέσπασε μιλώντας στην εκπομπή «Live news».

«Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω αλήθεια. Είναι αβάσταχτο. Κάποιες φορές μου φαίνεται αβίωτη η κατάσταση, κάποιες φορές βιώσιμη. Κάποιες στιγμές νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Πολύ δύσκολα. Το μεγαλείο ψυχής δεν είναι δικό μας, αλλά του παιδιού μας. Είμαι Ελληνίδα πολίτης και το κράτος δεν με προστατεύει. Έγινε κακούργημα, αντί για πλημμέλημα το να χτυπήσεις και να εγκαταλείψεις άνθρωπο. Και ο δολοφόνος του δικού μου του παιδιού θα καταδικαστεί.

Ο άνθρωπος που σκότωσε το παιδί μου ήταν σεσημασμένος και σκότωνε παιδιά με ναρκωτικά. Δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης. Δεν είχε χαρτιά και ήταν σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών. Ήταν ελεύθερος με την ανοχή του κράτους. Του έδωσαν ένα όπλο και αυτός το μόνο που έκανε ήταν να πατήσει την σκανδάλη».




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα