Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Νεαρός ομοφυλόφιλος στη Ρόδο πρωταγωνιστής σε ροζ βίντεο εν αγνοία του

Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες του και «ροζ» βίντεο που είχε κάνει το λάθος να ανεβάσει σε ιστοσελίδα γνωριμιών για γκέι

Ούτε στους εφιάλτες του δεν είχε δει αυτό που έπαθε ένας 29χρονος, ο οποίος έγινε… βούκινο σε ολόκληρη τη Ρόδο, όταν διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες του και «ροζ» βίντεο που είχε κάνει το λάθος να ανεβάσει σε ιστοσελίδα γνωριμιών για γκέι!

Ο 29χρονος, που είδε τις προσωπικές στιγμές του να βγαίνουν φόρα παρτίδα, είχε εγγραφεί στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, στην οποία μπορεί να μπει κάποιος μόνο αν έχει πληρώσει συνδρομή και έχει δημιουργήσει προφίλ. Το 2019 άρχισε να επικοινωνεί με άλλα μέλη, ανταλλάσσοντας απόψεις και εμπειρίες και ενδεχομένως επιδίωξε να συναντηθεί με κάποια εξ αυτών, είτε για μια απλή γνωριμία είτε για ερωτική συνεύρεση. Ωστόσο, στα τέλη του 2020 σταμάτησε να μπαίνει στο σάιτ, αφήνοντας λίγες φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου, που πλέον έχουν διαγραφεί, αφού δεν επιθυμεί να συνεχίσει να ασχολείται με σελίδες γνωριμιών. 

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στη μήνυση με την οποία ο 29χρονος στρέφεται εναντίον ενός συντοπίτη του και ενός κατοίκου της Αθήνας, γνώρισε τον πρώτο μηνυόμενο στα μέσα του 2019, σε θρησκευτική κοινότητα της οποίας είναι μέλος. Οπως τονίζει, κάποια στιγμή ο συντοπίτης του άρχισε να διαδίδει συκοφαντίες γι’ αυτόν, όπως, για παράδειγμα, ότι εκπορνεύεται, ενώ έδειξε σε τρίτους και ροζ βίντεο με «πρωταγωνιστή» τον ίδιο! Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, αλλά έστειλε από το κινητό του σε άλλο πρόσωπο και φωτογραφίες του 29χρονου, στις οποίες απεικονίζεται γυμνός, κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης, και δημιούργησε μία ομαδική συνομιλία στο messenger στην οποία τον συκοφαντούσε. Οσον αφορά τον δεύτερο μηνυόμενο από την Αθήνα, φέρεται ότι έστειλε στο messenger βίντεο ερωτικού περιεχομένου με το θύμα, το οποίο κατέβασε έπειτα από δύο λεπτά.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», εκτός από μήνυση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συκοφαντική δυσφήμηση, ο 29χρονος κατέθεσε και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου. Με αυτή ζητάει, μεταξύ άλλων, να απαγορευτεί στον Ροδίτη να προσβάλει με οιονδήποτε τρόπο την τιμή και την υπόληψή του, κάνοντας απαξιωτικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο ή ανεβάζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οπτικοακουστικό υλικό με εκείνον. Παράλληλα, ζητάει να απειληθεί ο μηνυόμενος με χρηματική ποινή 1.000 ευρώ ανά ημέρα και προσωπική κράτηση έξι μηνών για κάθε παράβαση της απόφασης που θα εκδοθεί και για κάθε πράξη που συνιστά προσβολή της προσωπικότητάς του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....