Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Το μονόπετρο του Δάντη στην Ασημίνα σε πτήση ελικοπτέρου στην Αμερική

Ενα διαμαντένιο μονόπετρο, δώρο του αγαπημένου της Χρήστου Δάντη,...

«Εμφύλιος» τέλος για την Αντζελα και την κόρη της Ολγα Κιουρτσάκη

Η Αντζελα Δημητρίου «τα ξαναβρήκε» με την κόρη της...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Ανήλικοι βιαστές στο Ίλιον ισχυρίζονται πως δεν ήξεραν, δεν συμμετείχαν ή έκαναν… πλάκα

Οι αμούστακοι βιαστές «νιαουρίζουν»

Είτε τους ανήξερους είτε τους αμέτοχους στις αποτρόπαιες πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται παρίσταναν οι έξι έφηβοι της παρέας των άγουρων βιαστών, οι οποίοι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι για την άγρια σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου αγοριού, που κατήγγειλε ότι έπεσε επανειλημμένα θύμα βιασμού -ακόμη και με σκουπόξυλο!- μέσα σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στο Ιλιον!

Στις απολογίες τους στην ανακρίτρια Ανηλίκων αρνήθηκαν όλοι τις αποδιδόμενες πράξεις. Ωστόσο, κάποιοι εξ αυτών υποστήριξαν πως δεν γνώριζαν για τις φρικαλεότητες που διαπράττονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες της τρώγλης- κολαστηρίου επί της οδού Μυλοποτάμου, άλλοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν μπροστά στους καταγγελλόμενους βιασμούς αλλά δεν συμμετείχαν σε αυτούς, ενώ ένας εξ αυτών πρόβαλε τον ισχυρισμό ότι όλα έγιναν για να… σπάσουν πλάκα!

«Το σπίτι της οδού Μυλοποτάμου ήταν κάποιου ηλικιωμένου ζευγαριού, που έχουν αποβιώσει. Σιγά σιγά οι φίλοι μου κι εγώ το φτιάξαμε, το καθαρίσαμε, βάλαμε κάποιους καναπέδες και τηλεόραση, και είχαμε όλοι κλειδιά. Κάναμε και διάφορες πλάκες όλοι μεταξύ μας. Και σε εμένα το ίδιο έκαναν οι φίλοι μου. Πέφταμε όλοι πάνω σε έναν, τσακωνόμασταν στα αστεία, χωρίς να τραυματίσει ο ένας τον άλλον, σπρωχνόμασταν. Τον τελευταίο καιρό μπορεί να πείραζε σοβαρότερα ο ένας τον άλλον. Ετσι παρασύρθηκα και εγώ μια φορά, αυτήν που αναφέρει ο 15χρονος στο βίντεο, και του κράτησα τα πόδια. Τις άλλες φορές που συνέβη το ίδιο δεν είχα συμμετοχή» ανέφερε το αγόρι που έχει κατονομαστεί από το θύμα ως το άτομο που τον κρατούσε προκειμένου να τον βιάζουν οι υπόλοιποι. Ο 15χρονος Βούλγαρος, ο οποίος φέρεται ότι σοδόμισε με σκουπόξυλο τον 15χρονο, από την πλευρά του αρνήθηκε τη συμμετοχή του στον βιασμό του άτυχου αγοριού.

«Ημουν παρών στο περιστατικό της 19ης Νοεμβρίου, το οποίο και σταμάτησα, φωνάζοντας στα άτομα που συμμετείχαν στο περιστατικό να σταματήσουν… Για εμένα είναι απορίας άξιο πώς ο 15χρονος με εμπλέκει, και μάλιστα αναφέρει ότι τάχα εγώ ήμουν εξ αυτών που έκαναν χρήση του (σ.σ.: σκουπόξυλο). Αυτόν τον ισχυρισμό του τον διαψεύδω κατηγορηματικά και το αποδίδω στη σύγχυσή του και στη στεναχώρια του… Ξαφνικά, άκουσα τους φίλους μου να λένε στον 15χρονο “Γ… Γ… πολύ κάθισες, πολύ κάθισες, θες το…” και σε δευτερόλεπτα εξελίχθηκε το περιστατικό, κατά τη διάρκεια του οποίου εγώ φώναξα “ρε, τι κάνετε;” κι έτσι ο (σ.σ.: αναφέρει όνομα κατηγορουμένου) σταμάτησε να ενεργεί όπως ενεργούσε…» είπε ο 15χρονος. Παρ’ όλα αυτά, δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς του την ανακρίτρια που τον έκρινε προσωρινά κρατούμενο. Αλλος νεαρός ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν μπροστά σε εκείνο το περιστατικό.

«…Ημουν σε αυτό το σπίτι και καθόμουν μαζί με πολλά άλλα άτομα. Περίπου στις 17.30 έφυγα και επέστρεψα μία ώρα μετά. Συνάντησα την ίδια ατμόσφαιρα χαλαρότητας που είχα συναντήσει και όταν έφυγα, στην οποία, μάλιστα, συμμετείχε και ο 15χρονος. Εκεί, μεταξύ σοβαρού και αστείου, μου είπαν ότι κάποια παιδιά είχαν κάνει κάποια πράγματα. Δεν το πίστεψα, αφού ήταν κάτι τρομακτικά ακραίο και σοκαριστικό, αλλά αυτοί επέμεναν ότι είχε συμβεί και πως όλα ήταν εντάξει και πως ούτε ο ίδιος ο 15χρονος δεν είχε πάθει τίποτα και δεν είχε πρόβλημα, αφού καθόταν μαζί τους» είπε ο προφυλακισμένος νεαρός και πρόσθεσε:

«Επειτα έμαθα ότι το επεισόδιο αυτό όχι μόνο ήταν αληθινό, αλλά είχε ξανασυμβεί λίγο καιρό πριν και πως και τα δύο υπήρχαν σε βίντεο. Δεν το πίστευα και ζήτησα από έναν να μου το δείξει. Ηταν τόσο άγριο που εξεπλάγην…». Τέλος, ισχυρίστηκε ότι έστειλε το βίντεο της φρίκης σε μια φίλη του, επειδή δεν βρήκε ο ίδιος το θάρρος να ειδοποιήσει τους γονείς του 15χρονου.

«Σε καμία περίπτωση δεν το έδωσα με σκοπό να το διακινήσει. Αντίθετα, το έδωσα για να σταματήσει όλο αυτό» κατέληξε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

«Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε 19χρονη!

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...

«TV Queen»: Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Δεν περιμέναμε και πολλά 24ωρα για να μας επιβεβαιώσει...