Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τι υποστήριξε η Καϊλή για τα χρήματα σε βαλίτσες που βρέθηκαν στο σπίτι τους στις Βρυξέλλες

Ο φουκαράς Φραντσέσκο και η... εξαπατημένη Εύα

Με πρωταγωνίστρια σε βραζιλιάνικη σαπουνόπερα παραλληλίζει τον εαυτό της η όμορφη Εύα, με στόχο να γλιτώσει από τη μέγκενη των βελγικών Αρχών.

Η γραμμή άμυνάς της είναι πως η ίδια έπεσε θύμα του έρωτα που έτρεφε για τον Ιταλό… ζεν πρεμιέ Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος, με τη σειρά του, είχε πέσει θύμα μηχανορραφίας από τον φερόμενο ως εγκέφαλο του Κατάρ-gate Πιερ Αντόνιο Παντσέρι. Η ίδια υποστηρίζει πως δεν δάγκωσε ποτέ το… μήλο από το Κατάρ, αλλά και πως έπειτα από όσα έγιναν δεν θα εμπιστευτεί ποτέ κανέναν ξανά.

Όμως ο ιταλικός και ο βελγικός Τύπος βοούν πως η… αθώα Εύα προσπάθησε να εξαφανίσει στοιχεία μετά τη σύλληψη του συντρόφου της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Ιταλών δημοσιογράφων, η Καϊλή εξέφρασε και κάποιες τύψεις: «Δεν εμπιστευόμουν πάντα τις σχέσεις (του Τζόρτζι) με τον Παντσέρι και τον Κοτσολίνο. Ο Φραντσέσκο είχε ηθική υποχρέωση απέναντι στον Αντόνιο και τον Αντρέα, αλλά ήταν υπερβολική. Κάθε φορά που οι άλλοι του ζητούσαν κάτι, ένιωθε υποχρεωμένος να ανταποκριθεί και να τεθεί στη διάθεσή τους. Δεν μπορούσε να πει “όχι”. Ίσως θα έπρεπε να είχα πει κάτι, γιατί είμαι μεγαλύτερη από τον Φραντσέσκο. Είναι πολύ φιλόξενος, πολύ ευγενικός με τους φίλους του γενικώς». Η Καϊλή επέμεινε ότι «δεν είχε σκεφτεί ποτέ την προέλευση αυτών των χρημάτων».

Εκτός από τη στιγμή που έσκασε η υπόθεση και αναγκάστηκε εκ των υστέρων να αξιολογήσει την παρουσία αυτών των μετρητών. Μόνο τότε κατάλαβε ότι όχι, δεν ήταν «κάτι φυσιολογικό».

Η ίδια, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης δήλωσε εξαπατημένη: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που (ο Φραντσέσκο) εμπιστεύτηκε τυφλά τον Αντόνιο (Παντσέρι)» είπε, σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Soir». Οπως είπε, προσπάθησε να διαχωρίσει τη δουλειά της από αυτή του Τζόρτζι και ήθελε να αποστασιοποιηθεί από τον Παντσέρι, πόσο μάλλον που ο τελευταίος «είχε αφήσει μια βαλίτσα στο σπίτι. Δεν είδα το περιεχόμενο, αλλά ήξερα τι ήταν, τι περιείχε…». Ερωτηθείσα για τα μετρητά, η Καϊλή είπε ότι ποτέ δεν «σκέφτηκε την προέλευση αυτών των χρημάτων» κι ότι φανταζόταν ότι ίσως αυτά τα μετρητά να τα είχαν εμπιστευτεί κυβερνήσεις στη MKO του Παντσέρι για να πραγματοποιήσει ανθρωπιστικές διασώσεις.

Στην ίδια γραμμή κινείται, βέβαια, και ο Τζόρτζι, ο οποίος προσπαθεί να «βγάλει λάδι» την Καϊλή. «Η Εύα προφανώς γνώριζε για την ύπαρξη των χρημάτων και την πηγή τους, αφού ζούσαμε μαζί, αλλά δεν ήταν μέρος του δικτύου» κατέθεσε ο Τζόρτζι. «Μου είχε ζητήσει πολλές φορές να σταματήσω, γιατί την έβαζα σε κίνδυνο σε σχέση με τα καθήκοντά της» προσέθεσε, προσπαθώντας να πείσει πως η ίδια δεν δάγκωσε το μήλο.

Εξιστορώντας η κυρία Καϊλή τις στιγμές πριν από τη σύλληψή της είπε: «Αφού συνελήφθη ο σύντροφός μου, μπήκα στο γραφείο του. Εψαξα τα πράγματά του για να καταλάβω γιατί συνελήφθη». Η Καϊλή βρήκε τη βαλίτσα, καθώς και έναν υπολογιστή και ένα τηλέφωνο. «Ετσι τηλεφώνησα στον πατέρα μου, που ήταν με το μωρό. Του ζήτησα να έρθει να πάρει τη βαλίτσα. (…) Ηταν μια βαλίτσα για τον Παντσέρι, που κρατούσε ο άντρας μου στο σπίτι. (…) Ηξερα ότι ο πατέρας μου θα πήγαινε στην κόρη μου, γιατί είχα βάλει μπιμπερό στη βαλίτσα που είχε πάρει».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...