Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Αμίνα Χακίμ: Υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες για να νικήσει τον καρκίνο

Κύμα αγάπης μετά το τελευταίο δημόσιο μήνυμα της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks»

Συγκίνησε τα διαδικτυακά πλήθη η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» Αμίνα Χακίμ, που μάχεται με τον καρκίνο.

Εχοντας ανακοινώσει δημόσια το θέμα της υγείας της πριν από λίγους μήνες, η 36χρονη επιχειρηματίας από τον Βόλο ανέβασε πρόσφατα στα stories της στο Instagram μια φωτογραφία-γροθιά στο στομάχι που την έδειχνε να υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.

Η φωτογραφία της από το νοσοκομείο

«Αλλη μία  σήμερα και έχω χάσει το μέτρημα… Να μην το περάσει κανένας άνθρωπος αυτό… αυτή είναι η ευχή μου για το νέο έτος» έγραψε χαρακτηριστικά, με τους followers της να της στέλνουν μηνύματα στήριξης και αγάπης.

Η Αμίνα, η οποία διατηρεί δικό της κατάστημα με παπούτσια στον Βόλο, είχε συγκλονίσει τους ακολούθους της στα social media τον περασμένο Αύγουστο, αποκαλύπτοντας παράλληλα με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το τυραννικό οικογενειακό παρελθόν της, με τον κακοποιητή και τζογαδόρο πατέρα της και τη διπολική μητέρα της.

«Μερικοί άνθρωποι είναι “δυνατοί”, δεν έχουν το δικαίωμα να πέσουν, τα αντέχουν όλα. Εχω καρκίνο και ήθελα να σας πω ότι δεν είναι το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Το χειρότερο είναι η τυραννία που έχω υποστεί στο οικογενειακό μου περιβάλλον από τη μέρα που γεννήθηκα μέχρι και σήμερα. Κάνω 15 χρόνια ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσω τα τραύματα και ήρθε ο καρκίνος να μου θυμίσει ότι 36 χρόνια ασχολούμαι ακόμα με την αγάπη που δεν πήρα» είχε αναφέρει τότε η Αμίνα.

Πολλά εμπόδια

«Σε ό,τι έχω πετύχει μέχρι σήμερα δεν με βοήθησε κανένας γονιός στο παραμικρό. Αντιθέτως, ήταν και εμπόδιο σε πολλά, καθώς ως κόρη μουσουλμάνου δεν είχα και ιδιαίτερα δικαιώματα ακόμα και στην ενήλικη ζωή μου. Ο πατέρας μου ο τζογαδόρος, ο μουσουλμάνος και η μάνα μου η “καημένη”, η διπολική, που ανεχόταν να την κακοποιεί ο άντρας της εκείνην και τα παιδιά της. Ηταν μάρτυρας και συνωμότης σε ένα μαρτύριο που δεν τελείωνε ποτέ…

Η κληρονομιά μου είναι τα χρέη τους, τα τραύματα που παλεύω ακόμα να ξεπεράσω και ο καρκίνος. Γι’ αυτό δείχνω κακιά… προτιμώ τους ανθρώπους μακριά μου… πώς να τους εμπιστευτώ, όταν οι πρώτοι που σε πρόδωσαν είναι εκείνοι που σε γέννησαν; Η συμβουλή μου είναι όποιος σας ρημάζει να φροντίζετε να μένει μακριά σας, όποιος κι αν είναι αυτός! Α, όσο για τον καρκίνο, θα τον ξεπεράσω σίγουρα. Ξέρω από μάχες» είχε συμπληρώσει θαρραλέα.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα