Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Παιδοκτόνος στον Αλιάκμονα: Μήδεια σε παραλήρημα

Σε σύγχυση η νεαρή, υποστηρίζει ότι το αγγελούδι έπεσε μόνο του μπουσουλώντας στο φράγμα

Σε πλήρη σύγχυση φέρεται ότι βρίσκεται η Μήδεια της Βέροιας, που κατηγορείται ότι σκότωσε το 11 μηνών μωρό της ρίχνοντάς το στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς επιμένει να ρωτάει αν το παιδί της είναι ζωντανό!

197059593 271383754776115 8680346336930291139 n

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες το πρωί η 29χρονη Ελευθερία με τη μητέρα της τη ρωτούσε συνεχώς «πού είναι το παιδάκι μου; Πού είναι το παιδάκι μου;» και έδειχνε να μην έχει καταλάβει τι έχει κάνει. Ωστόσο, είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί δεν κάλεσε σε βοήθεια, ακόμη και αν δεν μπορούσε να πλησιάσει στο σημείο όπου πνιγόταν το μωρό της, παρά επέλεξε να φύγει και να κάνει… ρεβεγιόν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

185908119 255787646335726 3718230672707770817 n

«Από την πρώτη στιγμή η μητέρα αρνείται την κατηγορία. Η γυναίκα αυτή είναι ένα πονεμένο πλάσμα. Εγώ, απ’ ό,τι έχω αντιληφθεί, είναι ένα τρομαγμένο κορίτσι, που μέχρι αργά χθες (ενν. προχθές) το απόγευμα δεν είχε καταλάβει τι έχει συμβεί. Αν το παιδί είναι εν ζωή ή όχι. Ζήτησε να το δει, και σήμερα το πρωί, μέχρι τη στιγμή που της ανακοίνωσαν ότι έχει ολοκληρωθεί και η κηδεία» δήλωσε ο δικηγόρος της 29χρονης παιδοκτόνου Αντώνης Μπιδέρης. Παράλληλα, τόνισε ότι η εντολέας του δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι η 29χρονη οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρό το άτυχο αγγελούδι. «Αυτό έχει γίνει, η ίδια οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο» είπε. Μέσα από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας η ίδια η παιδοκτόνος έδωσε το στίγμα τού τι θα ισχυριστεί στην ανακρίτρια Βέροιας, στην οποία θα απολογηθεί σήμερα.

mideia 1
Η Μήδεια της Βέροιας οδηγείται στον εισαγγελέα

«Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Την είχα στα πόδια μου, αφαιρέθηκα στο κινητό που κρατούσα στα χέρια μου, και έπεσε στο νερό. Δεν μπορούσα να πέσω στο νερό για να τη βγάλω από μέσα. Με κατηγορούν για πράγματα που δεν έχω κάνει. Την αγαπούσα πολύ την κόρη μου» δήλωσε η 29χρονη Ελευθερία στο newsit.gr. Αναμένεται, επίσης, να ισχυριστεί ότι πήγε με το μωρό στην προβλήτα του φράγματος του Αλιάκμονα για να… παίξουν! Η μητέρα της κατηγορουμένης από την πλευρά της υποστήριξε ότι η κόρη της δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έκανε.

«Γιατί, σκοτώθηκε;»

«Δεν έχει συνειδητοποιήσει τίποτα, μου είπε ότι έπεσε μόνο του μέσα… Ακόμα μου λέει “το μωρό είναι σε εσένα ή στον πατέρα του;”. Της είπα ότι το κηδέψαμε χθες και μου λέει “γιατί, σκοτώθηκε;”. Δεν κατάλαβε το παιδί μου, ήταν μια κατάρα, ήταν μια άσχημη στιγμή» είπε η κυρία Παρθένα. Η ίδια, ωστόσο, αποκάλυψε πως η κόρη της τής είχε πει ότι σκόπευε να πονέσει τον πατέρα του παιδιού της όπως την είχε πονέσει κι εκείνος.

«Ελεγε “όπως με πόνεσε, θα τον πονέσω», αλλά δεν πήγαινε η ιδέα μου εκεί… Το έβριζε το παιδί μου, το χτυπούσε στο κεφάλι…» είπε η κυρία Παρθένα, προσθέτοντας ότι το εγγόνι της θα γινόταν σήμερα ενός έτους! «Τώρα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο (ενν. με την 29χρονη) μου είπε ότι μπουσουλούσε και έπεσε από μόνο του. Οτι το άφησε εκεί, μπουσούλησε και έπεσε μέσα. “Οχι, μάνα, δεν το πέταξα εγώ, αφού είχαμε τα γενέθλια!”» είπε η χαροκαμένη γιαγιά, λέγοντας ότι η 29χρονη είχε ψωνίσει δώρα και ρούχα στο παιδί. Ο αδελφός της 29χρονης από την πλευρά του επιβεβαίωσε ότι η κατηγορούμενη μητέρα είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική ακόμη και την περίοδο που ήταν έγκυος!

«Η αδελφή μου έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, αλλά την είχε κόψει το τελευταίο διάστημα. Φαινόταν καλά και αγαπούσε το παιδί, κοιμόταν μαζί του. Δεν ξέρω τι την οδήγησε σε αυτήν την πράξη» είπε και πρόσθεσε: «Οταν γύρισε χωρίς το παιδί, ο παππούς πήρε αμέσως την Αστυνομία. Μας έλεγε ότι εκεί που είναι το μωρό είναι καλά κι εμείς νομίζαμε ότι βρισκόταν στον πατέρα του!» Ο παππούς της 29χρονης δήλωσε συντετριμμένος για την πράξη της εγγονής του:

«Είχε νοσηλευτεί πολλές φορές (ενν. κλινική) εδώ και 14 χρόνια. Οταν έπαιρνε την αγωγή της, ήταν μια χαρά, όταν δεν την έπαιρνε, ξαναγυρνούσε στην κλινική. Και να ζητούσε βοήθεια εδώ, τι θα γινόταν, δεν έχουμε την ταχύτητα της Αθήνας. Ασε με να πάω να ανάψω το κερί του κοριτσιού!» είπε στη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 και ξέσπασε σε λυγμούς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...