Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Θρίλερ με το θάνατο δημοσιογράφου στη Μυτιλήνη μετά από καταγγελία για κύκλωμα

Οι καταγγελίες του δημοσιογράφου για κύκλωμα πορνείας και την ανήλικη με το όνομα «Σεβαστή»

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου του δημοσιογράφου Ιωάννη Πολιτίδη, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στη Μυτιλήνη, ούτε δύο μήνες αφότου είχε καταγγείλει ένα αδίστακτο κύκλωμα πορνείας, στα δίχτυα του οποίου είχε πιαστεί και μια ανήλικη με το όνομα «Σεβαστή»!

thriller 1Το θρίλερ για γερά νεύρα άρχισε να γράφεται την περασμένη Τετάρτη, όταν εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη το πτώμα του 46χρονου, συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία της Λέσβου, αφού με ένα βίντεο που είχε δημοσιοποιήσει πριν από περίπου δύο μήνες ο δημοσιογράφος είχε καταγγείλει φρικτά πράγματα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kalloninews, η οποία έφερε στο φως τη φρικιαστική υπόθεση, το άψυχο σώμα του Ιωάννη Πολιτίδη βρέθηκε κρεμασμένο με ένα σχοινί σε ένα μπαλκονάκι που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του. Εντύπωση έχει προκαλέσει στις Αρχές το γεγονός ότι δεν το είδε κάποιος γείτονας ή κάποιος περαστικός για να ειδοποιήσει την Αστυνομία, ούτε τον αναζήτησε κανείς, παρόλο που η μητέρα του δεν ζει και ήταν νεκρός επί περίπου ενάμιση μήνα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή!

Με δημόσια ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook στις 17 Νοεμβρίου του 2022 ο Ιωάννης Πολιτίδης είχε αποκαλύψει ότι στη Μυτιλήνη δρα ένα άκρως επικίνδυνο κύκλωμα που εξωθεί ακόμα και ανήλικους στην πορνεία. Μάλιστα, ο ίδιος είχε ισχυριστεί πως το εν λόγω κύκλωμα διοργάνωνε ομαδικά πάρτι ανωμαλίας με τη συμμετοχή ενός μικρού κοριτσιού με το όνομα «Σεβαστή»!

«Ονομάζομαι Πολιτίδης Ιωάννης. Θέλω να δηλώσω έχων σώας τας φρένας για ένα κύκλωμα πορνείας το οποίο είναι εγκατεστημένο στην περιοχή Γαϊιδαρανήφορος. Το κύκλωμα δρα εδώ και τρεις μήνες με ομαδικά πάρτι, στα οποία συμμετέχουν ενήλικοι κυρίως, πιθανώς και ανήλικοι» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο 46χρονος δημοσιογράφος, ο οποίος φέρεται ότι είχε επαναλάβει αρκετές φορές τους ισχυρισμούς του στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου. Με αφορμή την εν λόγω ανάρτησή του, μάλιστα, είχε ανταλλάξει σχόλια με μια συνάδελφό του στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, στο οποίο εργαζόταν κατά το παρελθόν, τονίζοντας πως απειλείται η ζωή του και ότι φοβάται!

«Είμαι περήφανη για σένα, αν ισχύει, καλά έκανες. Λίγοι άνθρωποι θα το τολμούσαν» του είχε γράψει η πρώην συνάδελφός του. «Αν ζήσω μετά από αυτό, θα είμαι περήφανος κι εγώ γιατί είναι μπλεγμένοι πολλοί μέσα, αν με καταλαβαίνεις. Κλείνω με κεράκια τρεις μήνες απειλών» είχε απαντήσει εκείνος, θέλοντας να «μοιραστεί» με τους διαδικτυακούς φίλους του τους χειρότερους φόβους του. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως, η έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε να διευκρινιστεί αν ο θάνατος του 46χρονου δημοσιογράφου οφείλεται σε αυτοχειρία ή αν έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Οπως τονίζεται, πάντως, στο δημοσίευμα του τοπικού σάιτ, «σε κάθε περίπτωση η καταγγελία είναι εξαιρετικά σοβαρή, άπτεται της δημόσιας ασφάλειας, οπότε αναμένουμε απαντήσεις από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη»!

Ηδη οι κάτοικοι στο νησί είναι ανάστατοι και ζητούν από τις αρμόδιες Αρχές να χυθεί άπλετο φως στο σκοτεινό θρίλερ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...