Παρασκευή, 16 Μαΐου, 2025

Τάμτα: «Όταν μπήκα πρώτη φορά σε σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, δεν ήξερα...

Η Τάμτα καλεσμένη της εκπομπής «MEGA Stories» αναφέρθηκε στην περίοδο...

«Η παραλία»: Ο Παύλος ρισκάρει κάνοντας μια κίνηση που δεν περιμένει κανείς

Πολλές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Η...

Eurovision 2025: «Χτύπησε κόκκινο» σε τηλεθέαση ο δεύτερος ημιτελικός

Σάρωσε σε τηλεθέαση ο β’ ημιτελικός της Eurovision με...

Η Ήβη Αδάμου «έκλεψε» τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των...

Η Ήβη Αδάμου ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ...

Εφιάλτης για οικογένεια επιχειρηματία από εισβολή αδίστακτων κουκουλοφόρων στο σπίτι του

Καρτέρι τρόμου

Νύχτα τρόμου έζησε χθες τα ξημερώματα μια οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο, όταν αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της. Οι τρεις κακοποιοί, που φορούσαν κουκούλες, είχαν στήσει καρτέρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης στον 55χρονο μεγαλέμπορο ψαριών έξω από το σπίτι του, το οποίο βρίσκεται στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας.

Τον περίμεναν να βγει από το ασανσέρ και, μόλις ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, τον απείλησαν με όπλο και τον ανάγκασαν να ξεκλειδώσει την πόρτα του διαμερίσματος για να μπουν μέσα. Μέσα στο σπίτι ήταν η σύζυγος και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 21 και 17 ετών. Οι κουκουλοφόροι τούς φίμωσαν, τους έδεσαν με πλαστικά δεματικά πισθάγκωνα και άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Επί 45 λεπτά έκαναν «φύλλο και φτερό» όλους τους χώρους του διαμερίσματος. Κατά τη διάρκεια της ομηρίας, τους απείλησαν πως θα τους σκοτώσουν, αν δεν έκαναν ό,τι τους ζητούσαν.

Οι δράστες αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και κοσμήματα και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας δεμένα τα μέλη της οικογένειας. Ο 17χρονος κατάφερε να λυθεί σιγά σιγά με τη βοήθεια των υπολοίπων μελών της οικογένειας και ενός ψαλιδιού. «Φύγανε και μετά από λίγο, πρώτη προσπάθησα να λύσω εγώ τον μικρό, μετά εμένα, κάπως έτσι. Ο ένας με τον άλλον, όντας δεμένοι» δήλωσε η σύζυγος του επιχειρηματία. Ο 17χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία και έλυσε τους γονείς και τον αδερφό του.

Η οικογένεια περιέγραψε στους αστυνομικούς τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στα χέρια των ληστών. «Βλέπαμε μόνο τα μάτια τους. Μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Μας έδεσαν πισθάγκωνα, εκτός από τον μικρό μου γιο. Με ένα ψαλίδι σιγά σιγά κατάφερε να λυθεί και έτσι ειδοποιήσαμε την Αστυνομία» περιέγραψε ο 55χρονος στην κατάθεσή του.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν πως οι ληστές παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία, γνωρίζοντας την ώρα που θα επέστρεφε στο σπίτι του. Αστυνομικοί εξέτασαν όλους τους χώρους του σπιτιού για τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα και DNA των δραστών. Παράλληλα, αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή για να διαπιστώσουν τις κινήσεις των τριών δραστών πριν και μετά τη ληστεία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρούσα Στρογγύογλου: Η Αφροδίτη του «Άκρως Οικογενειακόν» ποζάρει με τα παιδιά της

Η Μαρούσα Στρογγύογλου έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά...

Ο Ιωάννης Λύρας παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι τη νομικό της καρδιάς του!

Πρόταση γάμου στη σύντροφό του και μητέρα της κόρης...

Πρόβα νυφικού για την Αφροδίτη Λιάντου

Νυφούλα ντύθηκε η Αφροδίτη Λιάντου, αλλά δεν ανέβηκε τα...

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρια Michelin resto Σπονδή!

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο της Αθήνας...

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...
spot_img