Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Ασφαλιστικά μέτρα από τους γονείς του Αναγνωστόπουλου στους γονείς της Καρολάιν για την εγγονή

Αγριεύει ο δικαστικός πόλεμος των πρώην συμπεθέρων για την τύχη του αθώου θύματος της οικογενειακής τραγωδίας στα Γλυκά Νερά

Ακόμη ένα επεισόδιο γράφτηκε χθες στο σίριαλ της φρικτής υπόθεσης των Γλυκών Νερών, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Το ζήτημα της επιμέλειας αλλά και του τόπου διαμονής της μικρής Λυδίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης των αιτήσεων που έχουν καταθέσει η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς και οι γονείς του καταδικασμένου για τη δολοφονία της 20χρονης Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

goneis mpampi
Η μητέρα του και ο πατέρας του Μπάμπη

Στη διαδικασία, που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, κατέθεσε η ψυχίατρος Αλκηστις Ηγουμενάκη, η οποία είχε εξεταστεί και στη δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν, περιγράφοντας τότε το προφίλ του 34χρονου πιλότου με μελανά χρώματα. Από την πλευρά των γονέων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου εξετάστηκε μια καθηγήτρια του καταδικασμένου πιλότου, η οποία επίσης είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισής του στη δίκη.

«Καλείται το δικαστήριο να αποφανθεί αν θα συνεχίσει το παιδί να ζει στο άνετο και ζεστό περιβάλλον της οικογένειας της Καρολάιν με τα ξαδερφάκια της ή θα επιστρέψει εδώ» ανέφερε ο Θανάσης Χαρμάνης, συνήγορος της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν.

goneis karolain
Η μητέρα της Καρολάιν

Οπως εξήγησε, η πλευρά των γονέων του πιλότου έθεσε ζήτημα επικινδυνότητας της ζωής του παιδιού στις Φιλιππίνες, με τον ίδιο να αντιτείνει πως «η ζωή δεν είναι πιο επικίνδυνη απ’ ότι στα Γλυκά Νερά», υπονοώντας τη δολοφονία της Καρολάιν.

«Ολη η προσπάθεια είναι για το καλό του παιδιού και μόνο. Το δικαστήριο θα αποφανθεί αν το παιδί πρέπει να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλους τους παππούδες του ή στο άγνωστο περιβάλλον στις Φιλιππίνες. Υπάρχει παράβαση απόφασης. Οι παππούδες το έμαθαν από την τηλεόραση. Παραβιάζεται η απόφαση στο σκέλος της επικοινωνίας. Αν παρέμενε το παιδί στην Αλόνησσο δεν θα προχωρούσαν σε τέτοια κίνηση. Βασικός σκοπός είναι να επιστρέψει το παιδί στην Ελλάδα» σχολίασε ο κ. Σκιαδάς, νομικός παραστάτης των γονέων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Αντίθετες αιτήσεις

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πλευρές έχουν υποβάλει αντίθετες αιτήσεις, με τη μητέρα της Καρολάιν να ζητά την αλλαγή των ωρών και του τρόπου επικοινωνίας εξαιτίας της μετοίκησής της μαζί με το παιδί στις Φιλιππίνες. Η απόφαση των γονιών της Καρολάιν να ζήσουν στο εξωτερικό προκάλεσε την αντίδραση των γονιών του καταδικασμένου για τη δολοφονία της μητέρας της μοναχοκόρης τους Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Με δική τους αίτηση οι γονείς του πιλότου ζητούν να αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού από τους γονείς της Καρολάιν και να δοθεί στους ίδιους.

karolain 1
H ατυχη Καρολάιν κρατώντας τη μικρή Λυδία

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2021 εκδόθηκε οριστική απόφαση που ανέθετε την επιμέλειά της στους γονείς της Καρολάιν, αναγνωρίζοντας και δικαίωμα επικοινωνίας με τους γονείς του δράστη. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, μια «κίνηση» των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ανάγκασε τη Σούζαν Κράουτς να πάρει το παιδί και να φύγει στις Φιλιππίνες.

f6 karolain

Καταγγελίες

Η μητέρα της Καρολάιν καταγγέλλει παρατυπίες από την πλευρά των γονέων του φυλακισμένου πιλότου σε συνάντηση που είχαν με την εγγονή τους, μέσα στο σπίτι της οικογένειας Κράουτς στην Αλόννησο. Οπως περιγράφει, βγήκε η ίδια για μια στιγμή από το δωμάτιο όπου βρισκόταν μαζί με τους γονείς του συζυγοκτόνου και την εγγονή τους και αμέσως μετά είδε ότι οι γονείς του πιλότου είχαν βγει από το σπίτι και είχαν κλειστεί στο αυτοκίνητό τους, ενώ επικρατούσε μεγάλη θερμοκρασία. Οταν τους ρώτησε γιατί έγινε αυτό, της αποκρίθηκαν πως το είχε ζητήσει η μικρή. Οπως περιγράφει η μητέρα της Καρολάιν, έπειτα από λίγη ώρα η Λυδία έλεγε «μπαμπά» για πρώτη φορά από την ημέρα που εκείνη έχει αναλάβει τη γονική μέριμνα του παιδιού.

karolain kentriki

Χωρίς να δίνει πληροφορίες για άλλα στοιχεία και αποδείξεις, η Σούζαν Κράουτς υποστηρίζει πως «έτσι αντιλήφθηκα ότι έδωσαν το τηλέφωνο στη Λυδία για να μιλήσει με τον πατέρα της».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...