Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Τζορτ + Αμάλ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ παντρεύτηκε την Αλαμουντίν σε μια παραμυθένια τελετή που έγινε στη Βενετία – Οι διάσημοι προσκεκλημένοι του ζεύγους και τα λαμπερά φλας

Λίγο μετά τη δύση του ηλίου, το βράδυ του Σαββάτου, ο Τζορτζ Κλούνεϊ έσπασε τον όρκο που είχε δώσει μετά το διαζύγιό του από την Ταλία Μπάλσαμ να παραμείνει αιώνιος εργένης, λέγοντας το «ναι» στη σύντροφό του, τη δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν, στη Βενετία.

Με χιλιάδες φαν να έχουν συγκεντρωθεί στις όχθες του Grand Canal, ένα μη επανδρωμένο σκάφος να πετάει από πάνω του και δεκάδες παπαράτσι να ακολουθούν το θαλάσσιο ταξί του από το νησί Τζουντέκα, ο διασημότερος εργένης στον κόσμο, συνοδευόμενος από τους γονείς του και στενούς συγγενείς και φορώντας μαύρο κοστούμι Armani, έφτασε ακριβώς την ώρα του ηλιοβασιλέματος στη γαμήλια δεξίωσή του στο ξενοδοχείο 7 αστέρων «AmanCanal Grande Venice».

Περιτριγυρισμένος από άνδρες ασφαλείας και με δεκάδες φωτογράφους να τον περικυκλώνουν από όλες τις πλευρές, ο ηθοποιός χαιρέτησε τα πλήθη μέσα από το σκάφος «Amore» που τον μετέφερε, λίγο προτού χαθεί πίσω από την τέντα που είχε στηθεί για να καλύψει την αποβάθρα του ξενοδοχείου. Πριν από εκείνον, δεκάδες vaporetti είχαν αποβιβάσει τους 90 προσκεκλημένους του, μετατρέποντας το Canal Grande σε «υδάτινο» κόκκινο χαλί.

Κλειστά κινητά

Με τα αποκλειστικά δικαιώματα των φωτογραφιών του γάμου να έχουν πουληθεί στην αμερικανική «Vogue» και την παράκληση από τη μεριά του ζευγαριού οι προσκεκλημένοι να μην έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα, μόνο οι παρευρισκόμενοι γνωρίζουν τι ακριβώς έγινε πίσω από τις κλειστές πόρτες του Palazzo Papadopoli, όπου στεγάζεται το ξενοδοχείο. Το προσωπικό είχε υπογράψει επίσης συμβόλαια εμπιστευτικότητας, ενώ ουδείς υπάλληλος έφερε πάνω του κινητό τηλέφωνο. Το ζευγάρι φέρεται ότι αντάλλαξε γαμήλιους όρκους παρουσία του στενού του φίλου και πρώην δημάρχου της Ρώμης Γουόλτερ Βελτρόνι, με κουμπάρο τον σύζυγο της Σίντι Κρόφορντ Ράντι Γκέρμπερ. Η είδηση του γάμου τους, ο οποίος είχε βεβαίως άτυπο χαρακτήρα, τουλάχιστον έως σήμερα, επιβεβαιώθηκε και από τον εκπρόσωπο Τύπου του δημοφιλούς ηθοποιού Σταν Ρόζενφιλντ.

Σε αντίθεση με τη γαμήλια δεξίωση, τα μπάτσελορ πάρτι του ζευγαριού έγιναν με λιγότερη μυστικοπάθεια το βράδυ της Παρασκευής. Οι νεόνυμφοι κατέφτασαν από το Κόμο στη Βενετία νωρίτερα την ίδια μέρα και κατέλυσαν στο ξενοδοχείο «Cipriani», όπως και όλοι οι διάσημοι προσκεκλημένοι τους. Μετά την πρόβα του γαμήλιου δείπνου, γαμπρός και νύφη χώρισαν για λίγες ώρες, προκειμένου να γιορτάσει ο καθένας μόνος του τις τελευταίες ώρες «ελευθερίας» του.

Στα κόκκινα

Η Αμάλ Αλαμουντίν με κατακόκκινη τουαλέτα Alexander McQueen πήγε μαζί με τη μητέρα και τις φίλες της για φαγητό στο «Hotel Aman», όπου διανυκτέρευσε κιόλας, ενώ ο Κλούνεϊ δείπνησε στο Da Ivo restaurant με λιγοστούς στενούς φίλους, συμπεριλαμβανομένου του κουμπάρου Ράντι Γκέρμπερ. Η αντροπαρέα αποχώρησε από το μαγαζί σε πολύ καλό mood τις πρώτες πρωινές ώρες και επιβιβάστηκε στα θαλάσσια ταξί κρατώντας ποτήρια τεκίλα, ενώ λίγο προτού φύγουν ο Κλούνεϊ άφησε σημείωμα στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου ευχαριστώντας τον για την «τέλεια βραδιά».

Ο προγραμματισμός έλεγε ότι το ζευγάρι θα παντρευτεί επισήμως σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο της αιώνιας πόλης, με το δημοτικό συμβούλιο να έχει εκδώσει εντολή διακοπής της κυκλοφορίας των πεζών στο πεζοδρόμιο γύρω από το κτίριο, επικαλούμενο ανησυχία για τη δημόσια ασφάλεια. Ο χρόνος αποκλεισμού είναι από τις 12.00 έως τις 14.30. Ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί. Με δεδομένη την ανακοίνωση του γάμου από τον εκπρόσωπο Τύπου του Κλούνεϊ, δεν αποκλείεται να μη γίνει τυπική τελετή πολιτικού γάμου στο ιστορικό κτίριο, αλλά το ζευγάρι να πάει απλώς να υπογράψει τη ληξιαρχική πράξη γάμου του.

«Απόβαση» celebrities για τον γάμο της χρονιάς 

Σε Χόλιγουντ μετατράπηκε για τέσσερις μέρες το ιστορικό κέντρο της Βενετίας, αποδεικνύοντας πόσο δημοφιλής είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ στους κύκλους της showbiz.

Από τους «κολλητούς» του, Σίντι Κρόφορντ και Ράντι Γκέρμπερ, Ματ Ντέιμον και Λουτσιάνα Μπαρόζο, μέχρι τον frontman των U2, Μπόνο, ο οποίος κατέφθασε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, δεν υπήρχε σημείο στο Grand Canal όπου να μην ήταν και κάποιος διάσημος προσκεκλημένος του. Η Βρετανίδα ηθοποιός Εμιλι Μπλαντ έδωσε το «παρών» στον γάμο στο πλευρό του συζύγου της Τζον Κρασίνσκι, ενώ ο Μπιλ Μάρεϊ έφτασε μόνος, αλλά σε μεγάλα κέφια. Από το event δεν θα μπορούσε να λείπει η διευθύντρια της αμερικανικής «Vogue» Αν Γουίντουρ, που έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα του γάμου.

Οι… απόντες

Πιο ηχηρές από τις διάσημες παρουσίες αποδείχτηκαν ωστόσο οι «απουσίες». Το ζεύγος Μπραντζελίνα δεν εθεάθη πουθενά, πυροδοτώντας σενάρια περί ψυχρού κλίματος στις σχέσεις του με τον Κλούνεϊ. Εξίσου μεγάλη εντύπωση προκάλεσε και η απουσία του Μπεν Αφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ. Οι απουσίες και των δύο ζευγαριών όμως φαίνεται πως ήταν δικαιολογημένες, αφού οι μεν Μπραντζελίνα βρίσκονται για γυρίσματα στη Μάλτα, ο δε Αφλεκ βρισκόταν στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του «Gone Girl», στη Νέα Υόρκη.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα