Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Με βεβαρημένο ιστορικό ο 50χρονος που στραγγάλισε τη σύζυγό του στο σπίτι τους

Τύφλα στο μεθύσι ο δράστης που τηλεφώνησε στο 100: «Ελάτε, σκότωσα τη γυναίκα μου»

«Την Τασία την έπνιξε ο άνδρας της» είπαν με ένα στόμα όλοι στη γειτονιά της 54χρονης η οποία δολοφονήθηκε από τον 50χρονο σύζυγό της. Στη γειτονιά του Αγίου Γεωργίου στη Νίκαια, όπου ο πρώην οικοδόμος στραγγάλισε τη σύζυγό του, αυτό το τραγικό τέλος ήταν αναμενόμενο έπειτα από τόσα και τόσα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που είχε προκαλέσει ο ίδιος.

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης Χ.Κ. ήταν τύφλα στο μεθύσι όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της οδού Βοσπόρου έπειτα από τηλεφώνημα που έκανε ο ίδιος στο 100. Βέβαια, λίγο μετά την προσαγωγή του, ο 50χρονος υπέστη επιληπτικό επεισόδιο και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αττικόν, όπου και παραμένει σε νοσηλεία φρουρούμενος.

sizigoktonos
Το σπίτι στην οδό Βοσπόρου στη Νίκαια

«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου» φέρεται ότι ανέφερε στην Αμεση Δράση, περίπου στις 05.20 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο πρώην οικοδόμος για το έγκλημα που είχε διαπράξει. Πλήρωμα περιπολικού τον εντόπισε μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βοσπόρου υπό την επήρεια μέθης, ενώ στον χώρο νεκρή κειτόταν και η 54χρονη σύζυγός του Τασία, με εμφανή σημάδια από εκδορές στον λαιμό της.

«Συγγενείς δεν είμαστε, γείτονες είμαστε. Τον ξέραμε, τώρα τελευταία δεν δούλευε, δεν ξέρω γιατί. Δεν μπορείς να ξέρεις, δεν ξέρουμε και τι γίνεται στο κάθε σπίτι» ανέφερε περίοικος για την οικογένεια μετά τη σύλληψη του άνδρα για το έγκλημα που είχε διαπράξει.

Κατά την αυτοψία στον χώρο οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει αλκοολούχα ποτά, αλλά κλήθηκε και μετέβη ιατροδικαστής, ο οποίος κατά τη νεκροψία απέδωσε τον θάνατο της 54χρονης Τασίας σε στραγγαλισμό. Από τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο δράστης εξετάζεται να είχε κλείσει το στόμα της 54χρονης με τα χέρια του, ενώ φέρει τραύμα από γροθιά στο αριστερό άνω βλέφαρο. Αναμένεται η νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

sizigoktonos 2

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα παιδί. Ευτυχώς το ανήλικο κορίτσι έλειπε από το σπίτι τη βραδιά που ο πατέρας σκότωσε τη μητέρα του, καθώς ήταν στο σπίτι της γιαγιάς του στη Σαλαμίνα.

«Το κοριτσάκι το είχε η γιαγιά, μάθαμε. Την Πρωτοχρονιά πρέπει να ήταν εδώ το παιδάκι, απ’ ό,τι μου είχε πει η Τασία. Τώρα το έμαθα κι εγώ, μου είπαν “την Τασία την έπνιξε ο άνδρας της”» περιέγραψε άλλη γειτόνισσα.

Ο 50χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, έπασχε από επιληψία και συνδύαζε τη φαρμακευτική αγωγή με αλκοόλ. Ο ίδιος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και, όπως έχει προκύψει από την αστυνομική έρευνα, είχε συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία το 2017 και το 2019, ύστερα από κλήσεις γειτόνων στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του. Είχε δικαστεί στο Αυτόφωρο, με τη σύζυγό του να μην επιθυμεί την ποινική του δίωξη και παρέμενε ελεύθερος.

kakopoiisi xylodarmos st

Είχε επίσης απασχολήσει το τοπικό αστυνομικό τμήμα με διατάραξη και επεισόδια που προκαλούσε λόγω του αλκοολισμού και συχνά τον προσήγαγαν για λόγους προστασίας μέχρι να ξεμεθύσει και έπειτα επέστρεφε στο σπίτι του. Τον περασμένο Μάιο, ύστερα από ακόμη ένα ενδοοικογενειακό επεισόδιο, ο εισαγγελέας διέταξε τον ακούσιο εγκλεισμό του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δαφνί, όπου παρέμεινε σε νοσηλεία. Με τη σε βάρος του δικογραφία ο 50χρονος πρόκειται να απολογηθεί στον εισαγγελέα Πειραιά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...