Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Ο ψευτογιατρός υποστήριζε ότι στους πελάτες του ήταν και οι Τσίπρας – Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

«Denis» ο... τρομερός

Μέχρι το «ταβάνι» της Κουμουνδούρου υποτίθεται πως έφταναν οι γνωριμίες του 66χρονου ψευτογιατρού Διονύση Τριανταφύλλου, ο οποίος έφτασε να ισχυριστεί ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει την ίδια θεραπεία με βλαστοκύτταρα στην οποία είχε υποβληθεί και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!

Στην προσπάθειά του να πείσει μια γυναίκα να εμπιστευτεί τα γιατροσόφια του, ο «Dr. Denis» τής είπε δήθεν εμπιστευτικά, το 2017, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε νοσήσει από νευρολογική πάθηση και ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας με θεραπεία με βλαστοκύτταρα!

Απελπισμένη καθώς ήταν εκείνη, «μάσησε» το παραμύθι και μέσα σε μόλις μία εβδομάδα πούλησε το παραλιακό σπίτι της στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, για να πληρώσει για τη θεραπεία της, κόστους 40.000 ευρώ! Σύμφωνα με την ίδια, κατέβαλε αρχικά στον ψευτογιατρό το ποσό των 20.000 ευρώ. Στη συνέχεια, όμως, τα χρήματά της τελείωσαν και αναγκάστηκε να διακόψει τη «μαϊμού» θεραπεία.

Aπό… σκορπιό

Ενδεικτικό της αστείρευτης φαντασίας του 66χρονου φυσικοθεραπευτή, ο οποίος παρίστανε τον νευρολόγο για να «δαγκώνει» απελπισμένους ανθρώπους που έπασχαν από σκλήρυνση κατά πλάκας, είναι ότι δεν δίστασε να πει στην οικογένεια ενός νεαρού ασθενούς, ο οποίος είχε διαγνωσθεί με τη σπάνια εκφυλιστική νόσο, ότι η ασθένειά του προκλήθηκε από… τσίμπημα σκορπιού, το διάστημα που υπηρετούσε τη θητεία του στον Στρατό. Μάλιστα, ο ψευτογιατρός περηφανεύτηκε στους γονείς του άμοιρου νέου ότι ο Γερμανός συνεργός του είχε βρει δήθεν τη θεραπεία, πείθοντάς τους να πληρώσουν τεράστια ποσά τόσο για το ταξίδι στη Στουτγάρδη, όπου το παιδί θα έκανε την ένεση «αντίδοτο», όσο και για το κόστος της ανύπαρκτης θεραπείας.

farmako 1 Ηταν τόσο μεγάλη, δε, η δίψα του 66χρονου για χρήμα, που έστρεψε μια ασθενή του κατά της μητέρας της, λέγοντάς της ότι εκείνη δεν ήθελε να πληρώνει για τη θεραπεία της! Σε άλλη περίπτωση, όταν ένας ασθενής άρχισε να δυσανασχετεί και να γίνεται επιθετικός όταν συνειδητοποίησε ότι τα γιατροσόφια δεν δουλεύουν, ο ψευτογιατρός είπε στην αδελφή του: «Ο αδελφός σου είναι κακομαθημένος, του κάνετε όλα τα χατίρια, να τον πάτε σε ψυχολόγο».

farmako 2
Μερικά από τα σκευάσματα που χορηγούσε στα θύματά του

Η απελπισία μιας νεαρής κοπέλας, η οποία είχε διαγνωστεί με δύο νευρολογικές παθήσεις, μεταξύ του 2010 και του 2011, την οδήγησαν να δώσει στον 66χρονο όλες τις οικονομίες της, οι οποίες προορίζονταν για τις μεταπτυχιακές σπουδές της. Χωρίς ευρώ στην τσέπη κατέληξε και η σύζυγος ενός ασθενούς, η οποία είχε εναποθέσει όλες τις ελπίδες της για τη θεραπεία του αγαπημένου της στον «Δρ. Χάρο». Οταν, μάλιστα, του είπε «Σάκη, τελείωσαν τα λεφτά μας», εκείνος έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της και έδωσε τέλος στη δήθεν θεραπεία.

farmako 4
Η μάντρα από τη βίλα του κομπογιαννίτη στα Καλύβια

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, σε συνάντηση που είχε ο Τριανταφύλλου με ασθενή και τη σύζυγό του, τους παρουσιάστηκε ως… ιδιοκτήτης καφετέριας, εκτός από γιατρός! Είχε ισχυριστεί, μάλιστα, ότι είχε αγοράσει τον χώρο εστίασης όπου δόθηκε το ραντεβού, γιατί ήταν… κοντά στον ιστιοπλοϊκό όμιλο, του οποίου μέλος ήταν ο γιος του. Από την αστυνομική έρευνα, ωστόσο, προέκυψε ότι δεν είχε γίνει αγορά, ούτε ενοικίαση του χώρου. Το ζευγάρι, το οποίο αναζητούσε θεραπεία για τη σκλήρυνση κατά πλάκας, πρόσεξε, επίσης, με έκπληξη ότι ο 66χρονος μιλούσε «φτωχά» αγγλικά και ανύπαρκτα γερμανικά, αν και ο ίδιος τούς είχε πει ότι είχε σπουδάσει στις ΗΠΑ.

Οπως διαπιστώθηκε, ο «Dr. Denis» κρατούσε σημειώσεις για τα θύματά του. «Κατάλαβε ότι την κοροϊδεύω τον Μάιο, τον Ιούνιο του 2015, γιατί περίμενε μέχρι τον Οκτώβριο του 2016 που άρχισαν τα e-mails ότι κάτι πάει στραβά;» είχε αναρωτηθεί για μια ασθενή του, για να συμπληρώσει: «Και εφόσον είχε πεισθεί ότι η πράξη ήταν απάτη και ήταν γνώστης αυτής, γιατί μου έκανε μήνυση ενάμιση χρόνο μετά;».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...