Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Ασθενής έδωσε 40.000 € στον ψευτογιατρό και τελικά πέθανε

Τον... δάγκωσε & τον «έστειλε»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη δράση του ψευτογιατρού από τα Καλύβια που έδινε ψεύτικες ελπίδες σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας.

farmako 3
Ο 66χρονος ψευτογιατρός

Χθες δημοσιοποιήθηκε βίντεο στο οποίο παραδέχεται για πρώτη φορά ο ίδιος ο κατηγορούμενος φυσικοθεραπευτής πως ασθενής με σκλήρυνση κατά πλάκας είχε διακόψει τη θεραπεία της καθ’ υπόδειξη του ίδιου και του γιατρού από τη Γερμανία.

«Προσπαθούμε να το ισιώσουμε και το πρώτο πράγμα, ένα από τα πράγματα που κάνουμε και… για να ισιώσει, είναι ότι αυτή τη στιγμή, και το καταλαβαίνετε και μόνοι σας, δεν παίρνει κανένα φάρμακο. Οποιονδήποτε νευρολόγο και να είχατε αυτή τη στιγμή θα της έδινε ένα φάρμακο και θα την έριχνε συνέχεια» ακούγεται να λέει ο ψευτογιατρός σε βίντεο ντοκουμέντο. Στην ίδια συνομιλία προκύπτει πως ο Διονύσης Τριανταφύλλου υποστηρίζει ότι υπεύθυνο για την υποτροπή στην υγεία της γυναίκας που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας είναι το φάρμακο που έπαιρνε από τη θεραπεία της. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο 66χρονος είχε συστηθεί ως νευρολόγος, αν και ο ίδιος υποστηρίζει τώρα πως έπαιρνε λεφτά μόνο για φυσικοθεραπείες.

farmako

Ομως τον διαψεύδει η καταγγέλλουσα, καθώς κατά το επίμαχο διάστημα που μιλούσαν για τη «θεραπεία» που της υποσχόταν ο 66χρονος η ασθενής έκανε φυσικοθεραπείες με άλλη φυσικοθεραπεύτρια… Αρα δεν έπαιρνε χρήματα για τις φυσιοθεραπείες, αλλά για τις δικές του θεραπευτικές μεθόδους για τη σκλήρυνση κατά πλάκας…

farmako 1

Στο μεταξύ, νέα καταγγελία ήρθε χθες στο φως για έναν 58χρονο ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας που του έδωσε 40.000 ευρώ και τελικά πέθανε. Την υπόθεση αποκάλυψε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος δήλωσε πως μια γυναίκα που έχασε τον πατέρα της σε ηλικία 58 ετών απευθύνθηκε στον Τριανταφύλλου, αναγνωρίζοντάς τον ως θεράποντα «γιατρό» του πατέρα της.

lytras

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο πατέρας της, που έπασχε με σκλήρυνση κατά πλάκας, απευθύνθηκε στον ψευτογιατρό, ο οποίος του είπε να κόψει τα φάρμακά του και του χορήγησε ενέσεις. Πρόκειται για οικογένεια εκτός Αθηνών, η οποία ταξίδευε στην Αθήνα επισκεπτόμενη τον Τριανταφύλλου για τη θεραπεία του 58χρονου ασθενούς. «Του έδινε ενέσεις να τις κάνει μόνος του και του πήρε 40.000 ευρώ» δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας, επισημαίνοντας ότι του έδιναν τα χρήματα μετρητά και «μαύρα».

farmako 2
Μερικά από τα σκευάσματα που χορηγούσε στα θύματά του

Η κόρη του 58χρονου φέρεται ότι ξέρει κι άλλες περιπτώσεις από την ίδια περιοχή που είχαν πάει στον φυσικοθεραπευτή, ο οποίος έλεγε ότι ήταν γιατρός. Οπως είπε ο κ. Λύτρας, η εντολέας του είχε πάει μόνο στον κατηγορούμενο που παρουσιαζόταν ως γιατρός στην Αθήνα και ποτέ στη Γερμανία.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...