Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Με All-Starάκι στην εκκλησία ο Μπογδάνος!

Ο δημοσιογράφος (με casual look) παντρεύτηκε την Τζίνα Μοσχολιού

Μόλις τρεις μήνες μετά τον πολιτικό γάμο τους, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Τζίνα Μοσχολιού αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά και του θρησκευτικού γάμου. Ετσι, προχτές το απόγευμα παντρεύτηκαν στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα, στην πλατεία Αμερικής. Βέβαια, απόλαυσαν αυτή την ξεχωριστή στιγμή με τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά και τους συναδέλφους τους, αφού οι νεόνυμφοι ανήκουν αμφότεροι στον δημοσιογραφικό χώρο.

Το ζευγάρι είχε φροντίσει να βάλει την πινελιά του ώστε το μυστήριο να είναι πολύ κοντά στα θέλω και τα πιστεύω του. Ετσι, αν περιμένατε να δείτε την Τζίνα με συνηθισμένο νυφικό, απλώς χάσατε, αφού κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στο… προχωρημένο στιλ της. Για τη μέρα αυτή, λοιπόν, διάλεξε μια μίντι λευκή, τουτού φούστα με απλικαρισμένα λευκά ροδοπέταλα και ένα λευκό σικ τοπ, ποντάροντας στην τάση του deux pieces. Ολοκλήρωσε, δε, την εμφάνισή της δένοντας στη μέση της μια μαύρη ζώνη, την οποία συνδύασε με μαύρες λουστρινένιες μπαλαρίνες. Τα μαλλιά της είναι κοντά μεν, αλλά αυτό που συζητήθηκε ήταν η μακριά φράντζα της, ενώ λόγω του look δεν φόρεσε ούτε πέπλο ούτε κουάφ. Από την πλευρά του, ο γαμπρός είχε συνδυάσει το κουστούμι του με τα αγαπημένα All Star του, σε μαύρο χρώμα.

Η ανθοδέσμη

Η ανθοδέσμη που πρόσφερε στη γυναίκα της ζωής του αποτελούνταν από μιγκέ, φύλλα ελιάς και λευκά τριαντάφυλλα, λουλούδια που χρησιμοποιήθηκαν και στον στολισμό.

Ο εκκεντρικός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, που πολλές φορές προκαλεί με το ύφος αλλά και τον τρόπο που παίρνει συνεντεύξεις από τους καλεσμένους του και η σύζυγός του, η οποία θα αρχίσει εκπομπή στο Action24 (είναι και ραδιοφωνική παραγωγός στον Αθήνα 9,84), είχαν για κουμπάρους τους τον αδερφό του Κωνσταντίνου, Δημήτρη, αλλά και την κολλητή φίλη της Τζίνας, Ειρήνη. Μόλις το ζευγάρι βγήκε από την εκκλησία το ρύζι έπεσε βροχή. Από τα… περίεργα ήταν όταν ο γαμπρός αντάλλαξε τρυφερό φιλί με τη σύζυγό του, κάνοντας ταυτόχρονα το σήμα της νίκης!

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση, με τη νύφη να ανεβάζει ελάχιστες φωτογραφίες από τον χώρο, ο οποίος διέθετε πισίνα και ήταν στολισμένος με λευκά μπαλόνια.

Ο Αδωνις και η Τόνια

Το «παρών» στον γάμο έδωσαν συνάδελφοι του ζευγαριού αλλά και καλεσμένοι από άλλους χώρους. Ετσι, εκτός από τον δημοσιογράφο της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και διευθυντή στο ραδιόφωνο του ομίλου Αρη Πορτοσάλτε και τον Θανάση Λάλα, είδαμε ανάμεσα σε αυτούς που τίμησαν τον Κωνσταντίνο και την Τζίνα τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Αδωνη Γεωργιάδη, αλλά και την ηθοποιό -με διεθνείς περγαμηνές- Τόνια Σωτηροπούλου.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...