Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Το comeback της Σκάρου!

Επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς ζωής και γράφει τραγούδια για την περιπέτειά της με το τροχαίο

Ολική επαναφορά για την Πένυ Σκάρου, που μέρα με τη μέρα επανέρχεται στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής της! Η τραγουδίστρια, που τον περασμένο Ιούνιο έχασε το πόδι της σε αυτοκινητικό ατύχημα, ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα σε κέντρο αποκατάστασης και παράλληλα γράφει τα νέα της τραγούδια, τα οποία αναμφισβήτητα έχουν επιρροές από την περιπέτειά της.

Η Πένυ, μέχρι να προμηθευτεί το τελικό τεχνητό μέλος που έχει επιλέξει για να μπορεί να περπατάει, «φοράει» ένα πρόχειρο ομοίωμα ποδιού και σε αυτό στηρίζεται σήμερα. Το γεγονός πάντως ότι βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη χωρίς το δικό της πόδι δεν την κατέβαλε, αλλά πλέον κάνει ό,τι πρέπει για να επανέλθει όρθια και δυνατή, με το κεφάλι ψηλά, όπως ήταν και πριν από το ατύχημα.

«Κάνω διάδρομο για να μπορώ να ισορροπώ με το νέο μου μέλος και να μάθω να βαδίζω με αυτό. Η αλήθεια είναι πως δεν το βάζω κάτω και οι άνθρωποι στο κέντρο αποκατάστασης όπου πηγαίνω έχουν μείνει άναυδοι με το πώς αντιμετωπίζω τα πράγματα. Αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω κι αλλιώς» λέει στην «Espresso»η θαρραλέα τραγουδίστρια, που παράλληλα πηγαίνει και σε γυμναστήριο για να διατηρείται σε φόρμα. Επίσης ύστερα από πολύ καιρό αισθάνθηκε την ανάγκη να αρχίσει να γράφει και πάλι δικά της τραγούδια.

«Τις τελευταίες μέρες είμαι εντελώς δοσμένη σε αυτή την ενασχόληση, που πάντα με γέμιζε και βέβαια δεν το κρύβω ότι όλο αυτό που μου συνέβη έχει περάσει και στις εμπνεύσεις μου. Ομως ακόμη είναι νωρίς για να παρουσιάσω τη νέα μου δουλειά» τονίζει η ίδια.
rq4w3tertfgrewΝα πούμε ότι η συναυλία συμπαράστασης που της ετοιμάζουν οι φίλοι της καλλιτέχνες θα γίνει στις 3 Νοεμβρίου στο κέντρο Βοτανικός, με τη συμμετοχή του Στέφανου Κορκολή, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Παντελή Θαλασσινού, του Δημήτρη Σταρόβα, της Γιώτας Νέγκα, του Αντώνη Μιτζέλου, του Ζωρζ Πιλαλί και άλλων γνωστών τραγουδιστών.

Φύλακας-άγγελος ο Πέτρος!
tyyeh7e 5
Ενα από τα πρόσωπα που βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της Πένυς Σκάρου και της συμπαραστέκονται είναι ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος (φωτό). Οταν ο ηθοποιός βρίσκεται στην Αθήνα (συμμετέχει στην ελληνοκυπριακή παραγωγή του ΑΝΤ1 «Ρουά ματ» και κάνει γυρίσματα στην Κύπρο), περνάει πολλές ώρες μαζί της. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», είναι ο άνθρωπος που λίγες ώρες πριν από το ατύχημα της Πένυς ήταν μαζί της.

«Ο Πέτρος είχε πάει στο μαγαζί όπου δούλευε η Πένυ για να τη δει και να συζητήσουν για μια συναυλία που σχεδίαζαν να κάνουν μαζί στη Ρόδο» μας λέει καλά πληροφορημένη πηγή και προσθέτει με… νόημα: «Είναι ο φύλακας-άγγελός της, αφού τους συνδέει αληθινή αγάπη και η σχέση τους χαρακτηρίζεται από τρυφερότητα». Πάντως υπάρχουν κι εκείνοι που ήδη μιλάνε για ένα ερωτευμένο ζευγάρι, αλλά αυτό θα το δείξει ο χρόνος, καθώς και οι δύο τηρούν σιγήν ιχθύος.

Αλκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...