Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Η απάντηση της Σάττι στους haters

Τη στιγμή που το ελληνικό «Ζάρι» της Eurovision ανεβαίνει...

Γιος ιερέα και η παπαδιά βίαζαν και βασάνιζαν τον 4χρονο γιο και εγγόνι τους

Αποτροπιασμό προκαλεί η μαρτυρία του μικρού αγοριού

Ακόμη και τη νοσηρότερη φαντασία, δίνοντας σάρκα και οστά στις σκοτεινότερες παρυφές του ανθρώπινου ψυχισμού, ξεπερνά η φρικιαστική υπόθεση βιασμού ενός 4χρονου αγοριού στη βόρεια Ελλάδα από τον ίδιο του τον πατέρα, γιο ιερέα, ο οποίος βιντεοσκοπούσε τα μαρτύρια του παιδιού παρουσία της παπαδιάς.

kakopoiisi

Ο 38χρονος πα-τέρας κακοποιούσε σεξουαλικά το αγοράκι, όταν το έπαιρνε στο σπίτι του από την εν διαστάσει σύζυγό του. Η μητέρα του παιδιού τον κατήγγειλε, όταν είδε στο κορμάκι του γιου της σημάδια, αλλά και μετά τις περιγραφές του 4χρονου για όσα πέρασε στις καλοκαιρινές διακοπές του με τον πατέρα και τη γιαγιά του. «Τον έδωσα 25 κιλά και μου τον έφερε 18. Το παιδί κόλλησε πάνω μου, άρχισε να σπαράζει… Είδα μώλωπες σε όλο του το σώμα, ήταν νευρικό και ανήσυχο. (…) Αρχισε να κλαίει, αισθανόταν βρόμικος» ανέφερε σε δηλώσεις της η μητέρα του παιδιού, η οποία απευθύνθηκε στις Αρχές για να ακολουθήσει η εξέταση του αγοριού από ψυχολόγο ώστε να αποκαλυφθούν τα βασανιστήρια που περνούσε.

paidi

«Ο 4χρονος είπε ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο, γιατί πήγαινε να τον πάρει ο πατέρας του και ύστερα πήγαιναν στο δικό του το σπίτι. Εξήγησε ότι δεν ήθελε να πηγαίνει εκεί, γιατί, όπως είπε, ο μπαμπάς και η γιαγιά του τον χτυπούσαν και έδειξε τα σημεία.
(…) Στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στα μπούτια και τα γεννητικά όργανα. Τα “παιχνίδια”, όπως είπε, που έπαιζαν με τον μπαμπά και τη γιαγιά, τα οποία τον φόβιζαν και δεν του άρεσαν» ανέφερε ψυχολόγος που εξέτασε το παιδί. Αποκαλυπτική των μαρτυρίων που πέρασε το 4χρονο αγοράκι είναι η συνομιλία που είχε με τον ψυχολόγο.

paiidi

Ψυχολόγος: Θέλεις να πας στο σπίτι του μπαμπά;

Παιδί:
Οχι, με μαλώνει. «Παιδί κακό» με έλεγε.

Ψυχολόγος: Ξέρεις τι είναι αυτό; (σ.σ.: του δείχνουν φωτογραφία ανδρικού μορίου).

Παιδί: Αυτό είναι «βίδα». Αυτή είναι μικρή «βίδα» και αυτή είναι μεγάλη «βίδα». Ο μπαμπάς με πόνεσε με τη «βίδα». Στο σχολείο δεν θέλω να ξαναπάω, γιατί θα με πάρει ο μπαμπάς. Δεν θέλω να ξαναπαίξω τέτοια παιχνίδια.

Ψυχολόγος: Σε μαλώνει ο μπαμπάς;

Παιδί: Μου έδωσε σφαλιάρα. Ο μπαμπάς έδινε σφαλιάρες στη γιαγιά, όταν παίζαμε «κλέφτες και αστυνόμοι».

viasmos 1

Σοκαριστική είναι η περιγραφή του παιδιού για όσα του έκανε ο πατέρας του στην τουαλέτα. «Το παιδί με οδήγησε στην τουαλέτα. Μου ζήτησε βοήθεια να ανέβει, τοποθετώντας τα πόδια του στη λεκάνη και είπε ότι έτσι τον ανέβαζε και ο μπαμπάς του. Αλλη στιγμή, το παιδί έκατσε με τα γόνατά του σε μια μικρή παιδική καρέκλα με ρόδες, ακουμπώντας την κοιλιά του στην πλάτη της. (…) Υστερα ακούμπησε το χέρι του στα γεννητικά του όργανα τρίβοντάς τα έντονα και επαναλαμβανόμενα. “Ετσι με έκανε ο μπαμπάς” είπε. Ρωτήθηκε αν φορούσε ρούχα και απάντησε αρνητικά. Σε άλλη περίπτωση, ζήτησε να παίξει με ένα ψαλίδι, έκοψε σε λωρίδες ένα χαρτί και περιέγραψε ότι “ο μπαμπάς με ψαλίδι έκοψε το παντελόνι μου”» αναφέρει ο ψυχολόγος στην έκθεσή του.

viasmos 1

Επίσης, το αγοράκι περιέγραψε ένα σαδιστικό «παιχνίδι» του πατέρα και της γιαγιάς του, δένοντάς το με σελοτέιπ και βάζοντας το κεφάλι του σε πλαστική σακούλα! «Εδειξε με χρήση σελοτέιπ που βρήκε στο γραφείο πώς του έδεναν τα χέρια και τα πόδια επειδή ήταν “κακό παιδί” και ότι του έβαζαν κολλητική ταινία στο στόμα για να μη φωνάζει. (…) Ο ανήλικος ζήτησε επίσης μια πλαστική σακούλα από αυτές που είχαμε στο γραφείο για τους κάδους απορριμμάτων, την άνοιξε, τη φούσκωσε με το στόμα, την πέρασε στο κεφάλι του και μετά την έκλεισε γύρω από τον λαιμό του» αναφέρει ο ψυχολόγος.

kakopois

Αποκαλυπτικό είναι το αγόρι και ως προς τον ρόλο της πρεσβυτέρας γιαγιάς του. «Ο 4χρονος ανέφερε τη φράση “κόκκινο κραγιόν” κι έδειξε ότι ήταν πάνω σε συγκεκριμένο σημείο του σώματός του. Περιέγραψε ότι η γιαγιά το έβαλε εκεί με τα χείλη της». Ο δικηγόρος της μητέρας του αγοριού, Γιάννης Μαρακάκης, δήλωσε πως από την εξέταση του παιδιού προέκυψε πως όσα βίωσε βιντεοσκοπούνταν, αφήνοντας ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο παιδικής πορνογραφίας.

marakakis
Ο Γιάννης Μαρακάκης

Εναντίον του 38χρονου πατέρα και της πρεσβυτέρας έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις και αναμένεται σύντομα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...