Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Το «ARROYO mini concerts» έρχεται τον Απρίλιο στο θέατρο Arroyo

Το “ARROYO mini concerts” είναι μια νέα διοργάνωση που...

Τα γράμματα της Νταϊάνα στον εραστή της και το «διαζύγιο» Ουίλιαμ –...

Τρόμος πιάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην ιδέα ότι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ένα ζευγάρι που είχε χωρίσει ξανασμίγει

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Instagramικά παιχνιδάκια για Μάστορα και Καληφώνη

Χωρισμός ή απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού;...

Βιασμός 12χρονης: Η εμπλοκή νέων προσώπων και τι έδειξαν τα δύο κινητά της ανήλικης

Η εμπλοκή νέων προσώπων και τι έδειξαν τα δύο κινητά της ανήλικης

Θέμα χρόνου είναι να κληθεί για κατάθεση -την πέμπτη κατά σειρά– στους ψυχολόγους του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, που έπεσε κατ’ επανάληψη θύμα βιασμού και εκπόρνευσης από τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο.

Την παραπάνω πληροφορία επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του προφυλακισμένου 53χρονου Βασίλης Χρονόπουλος, διευκρινίζοντας ότι η ανήλικη θα κληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες να καταθέσει νέα στοιχεία για τη φρικιαστική υπόθεση, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθούν και άλλα πρόσωπα ως βιαστές της:«Είναι δεδομένο ότι θα κληθεί να καταθέσει (ενν. 12χρονη) για πέμπτη φορά και ότι θα τής επιδειχθούν νέα άτομα προς αναγνώριση.

Παράλληλα, θα της τεθούν πολλά ερωτήματα που έχουν προκύψει από τη διενέργεια των ερευνών όλο αυτό το διάστημα και αφορούν κυρίως σε περιστατικά προ της εμπλοκής του κ. Μίχου στην υπόθεση, μιλώντας δηλαδή για την άνοιξη του 2002. Αυτό που φαίνεται μέχρι στιγμής είναι ότι υπάρχουν νέα στοιχεία, με τη διερεύνηση των οποίων δεν είχε ασχοληθεί η ανακριτική Αρχή» αποκάλυψε ο νομικός συμπαραστάτης του Ηλίου Μίχου. Ο ίδιος τόνισε ότι όλα τα διάδικα μέρη δικαιούνται βάσει του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας να θέσουν ερωτήματα προκειμένου να δοθούν διευκρινίσεις.

viasmos 1

«Σύμφωνα με τη δικονομία έχουμε όλοι οι διάδικοι λόγο στο να θέσουμε ερωτήματα, τα οποία, αν κρίνει η κυρία ανακρίτρια, θα τα υποβάλει στην ανήλικη, ώστε να δώσει διευκρινίσεις επ’ αυτών» επισήμανε ο κ. Χρονόπουλος, ο οποίος προκάλεσε αίσθηση με τον ισχυρισμό του ότι δεν «κατέστρεψε» ο εντολέας του την ψυχή του μικρού κοριτσιού. «Η εμπλοκή του Μίχου ήρθε να προστεθεί σε μια ήδη κατεστραμμένη παιδική ψυχή. Δεν την κατέστρεψε ο κ. Μίχος…» τόνισε ο δικηγόρος του Ηλία Μίχου, ο οποίος έκανε στο τέλος και μια αποκάλυψη. «Από την έρευνα στα δύο κινητά της ανήλικης προέκυψαν αρκετά εντυπωσιακά στοιχεία» ανέφερε, χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις.

viasmos

Παρόλο που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος διεμήνυε ότι θα πέσει άπλετο φως στην υπόθεση, το τελευταίο διάστημα έχουν «παγώσει» οι συλλήψεις. Την ίδια ώρα, οι Αρχές κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τι αποκάλυψαν οι έρευνες στις επικοινωνίες του παιδοβιαστή, τόσο από το κινητό τηλέφωνό του όσο και από τις ηλεκτρονικές εφαρμογές. Και όλα αυτά τη στιγμή που είναι τουλάχιστον ύποπτο το γεγονός ότι υπάρχει πληροφόρηση για τέσσερα ευτελή ποσά που εντοπίστηκαν στον λογαριασμό της 37χρονης μητέρας της ανήλικης, ενώ φέρεται ότι υπάρχουν αποδείξεις πως τον χρησιμοποιούσε ο Μίχος.

viasmos 1

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη «Διαύγεια» υπάρχουν δεκάδες συμβάσεις του 53χρονου με οργανισμούς του Δημοσίου, ακόμα και με το υπουργείο Υγείας! Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας είχε κάνει πρόσφατα μια δήλωση-σοκ, τονίζοντας πως «στελέχη από την επιχειρηματική και πολιτική ζωή του τόπου και τον καλλιτεχνικό χώρο θα βρεθούν με χειροπέδες στη ΓΑΔΑ» όταν ο Μίχος αποφασίσει να μιλήσει στην ανακρίτρια για τους επωνύμους που εμπλέκονται στη φρικιαστική υπόθεση!

viasmos 1

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας όπου ο 53χρονος παιδοβιαστής έκλεισε κάποια από τα ραντεβού της 12χρονης ανήκει σε πρώην βουλευτή, σύζυγο αρχηγού πολιτικού κόμματος που δεν υπάρχει πια. Οπως φέρεται ότι προκύπτει, μάλιστα, από τις κρατήσεις, ο Ηλίας Μίχος και ακόμη δύο συλληφθέντες που ταυτοποιήθηκαν ως βιαστές της άτυχης μικρούλας είχαν επισκεφτεί το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...