Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Κάνιε Γουέστ: Ο εκκεντρικός ράπερ σχεδιάζει να ανοίξει το δικό του στούντιο...

Ο «θεοσεβούμενος» Κάνιε Γουέστ που κυκλοφορούσε τραγούδι με τίτλο...

Δίκη Καμπανού: Συγκλόνισε με την κατάθεσή του ο αστυνομικός – Ξεχύψησε στα χέρια του ο Άλκης

«Μας έδειχνε συνέχεια τη βουβωνική χώρα! Προσπάθησα να σταματήσω την αιμορραγία, αλλά έπειτα από λίγο ξεψύχησε»

Οργή, συγκίνηση και ανείπωτος πόνος «πλημμύρισαν» την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης χθες το πρωί, όταν ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα ο αστυνομικός στα χέρια του οποίου ξεψύχησε ο 19χρονος φίλαθλος του Αρη Αλκης Καμπανός και άρχισε να περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την εικόνα που αντίκρισε μόλις έφτασε στον χώρο του ειδεχθούς εγκλήματος!

alkis
Αλκης Καμπανός

  • Από τη Μαρία Μεϊμάρη

«Ηταν λες και μπαίναμε σε σφαγείο…» ήταν η φράση του 56χρονου ανθυπαστυνόμου της Αμεσης Δράσης, στο άκουσμα της οποίας το ακροατήριο, στο οποίο βρίσκονταν και οι γονείς του αδικοχαμένου φοιτητή, «πάγωσε»! Αρχίζοντας να περιγράφει όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, όταν ο Αλκης έχασε τη ζωή του σε ενέδρα χούλιγκαν, ο μάρτυρας κατέθεσε πως ο ίδιος και ένας συνάδελφός του έλαβαν σήμα στις 00.19 να μεταβούν στην οδό Γαζή, στην περιοχή του Χαριλάου, καθώς είχε αναφερθεί συμπλοκή μεταξύ αρκετών ατόμων, τα οποία κρατούσαν αντικείμενα. Οπως είπε, φτάνοντας στο σημείο της άνανδρης επίθεσης «υπήρχε πλήρης ησυχία, δεν είδαμε άτομα που να είχαν συμπλακεί, δεν γνωρίζαμε τους λόγους που έγινε το επεισόδιο».

simeio alkis
Το σημείο του άγριου φονικού

Αμέσως μετά είδε έναν νεαρό, ο οποίος είχε αίματα στο κεφάλι, και κατόπιν αντίκρισε τον 19χρονο φίλαθλο του Αρη σε «μια λίμνη αίματος» και έσπευσε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες για να σταματήσει την ακατάσχετη αιμορραγία, με τον νεαρό να ψελλίζει με όση δύναμη του είχε απομείνει «εδώ» και να δείχνει τη βουβωνική χώρα, όπου είχε δεχθεί πλήγμα από μαχαίρι.

«Ο συνάδελφος έτρεξε να φέρει το σακίδιο πρώτων βοηθειών και ξεκίνησα να προσφέρω τις πρώτες βοήθειες. Ο Αλκης είχε ελάχιστα τις αισθήσεις του, μας έδειχνε συνέχεια τη βουβωνική χώρα. Προσπάθησα να σταματήσω την αιμορραγία, αλλά έπειτα από λίγο ξεψύχησε, δεν τα καταφέραμε» ανέφερε συγκινημένος ο αστυνομικός, προσθέτοντας ότι «το σοκ όταν “φεύγει” ένα παιδί στα χέρια σου είναι μεγάλο»! Οπως κατέθεσε, στο σημείο της φονικής ενέδρας εντοπίστηκε ένα κόκκινο δρεπάνι με μαύρη λαβή.

«Λίμνη αίματος»

«Επειτα από λίγα λεπτά έφτασαν και άλλες δυνάμεις και απέκλεισαν τον χώρο. Στην άκρη υπήρχε ένα δρεπάνι κόκκινο, με μαύρη λαβή, μέσα σε λίμνη αίματος. Ο Αλκης καθόταν με την πλάτη στο παρτέρι. Υπήρχε τεράστια λίμνη αίματος, λες και μπαίναμε σε σφαγείο, ζητάω συγγνώμη από τους γονείς» είπε. Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του τόνισε ότι και ο ίδιος γέμισε αίματα στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον βαριά τραυματισμένο 19χρονο.

«Οι λίμνες αίματος που υπήρχαν κάτω ήταν σε μεγάλη ποσότητα που είχε χάσει ο Αλκης, και δίπλα ήταν το δρεπάνι. Το παιδί ήταν βουτηγμένο στο αίμα. Είναι εικόνα που τη βλέπεις σε σφαγείο, ζητώ και πάλι συγγνώμη» επανέλαβε. Παράλληλα, κατέθεσε ότι ο κολλητός φίλος του 19χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης, τους έδωσε κάποιες πληροφορίες για το τι είχε συμβεί. Οπως τους είπε, επτά άτομα που δεν γνώριζε προσέγγισαν τον ίδιο και την παρέα του και αφού τους επιτέθηκαν, τράπηκαν σε φυγή.

Εν συνεχεία εξετάστηκε ένας 47χρονος αστυνομικός του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο οποίος συνέλεξε στοιχεία από τον χώρο του εγκλήματος, τονίζοντας ότι η επίθεση ήταν καταδρομικού τύπου. «Ηξερε ο καθένας τι θα κάνει. Προηγήθηκε άνεση, δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε. Ολοι είχαν όπλα. Ηξεραν τη ζημιά που ήθελαν να κάνουν. Θεωρούμε ότι γνωρίζονται μεταξύ τους οι κατηγορούμενοι» επισήμανε ο 47χρονος ανθυπαστυνόμος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...