Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

75 ραντεβού στα… τυφλά!

Η Μπάμπι Σμιθ γύρισε 22 χώρες για να βρει τον τέλειο άνδρα!

Από Ιταλό πρίγκιπα σε Γάλλο ζιγκολό και από Ρώσο δισεκατομμυριούχο σε ιερέα από το Βατικανό «έπεσε» 55χρονη γυναίκα από τη Μελβούρνη, σε ένα μαραθώνιο «ραντεβού στα τυφλά» που έκανε στην προσπάθειά της να βρει τον έναν και μοναδικό άντρα της ζωής της.

Μπορεί τελικά να μη γύρισε στην πατρίδα της δεσμευμένη, όμως η Μπάμπι Σμιθ πέρασε τρεις αξέχαστους μήνες ταξιδεύοντας σε 22 χώρες και βγαίνοντας συνολικά 75 ραντεβού με άγνωστους άντρες, εμπειρίες που αποτύπωσε στο βιβλίο της με τίτλο «Men on the menu», το οποίο κυκλοφόρησε χτες στην Αυστραλία.

Γνωριμίες-express

«Ηταν ένας συνδυασμός speed dating και μπουφέ. Προσπαθούσα να γνωρίσω όσο το δυνατόν περισσότερους άντρες μπορούσα, όμως κάποιες φορές είχα μόνο μία μέρα διαθέσιμη σε μια χώρα, επομένως συναντούσα δύο ή τρεις την ημέρα» λέει η 55χρονη γυναίκα, η οποία φρόντιζε να πηγαίνει με τους υποψήφιους μνηστήρες της για φαγητό, προκειμένου να γνωρίσει και τη γαστρονομική κουλτούρα της κάθε χώρας που επισκεπτόταν. «Ηταν ένας τύπος στην Ουγγαρία αρκετά ευγενικός ώστε να μου μαγειρέψει δείπνο στο διαμέρισμά του. Ψιλόκοβε κοτόπουλο, όταν ξαφνικά στράφηκε προς το μέρος μου και μου είπε ότι θα γινόταν εύκολα serial killer, αν δεν είχε άλλη δουλειά, επειδή, όπως εξήγησε, του αρέσει να τεμαχίζει και είναι νοικοκύρης» θυμάται η Σμιθ.

Από τους 75 άντρες που γνώρισε μόνο ένας Ιταλός κατάφερε να την κερδίσει, ωστόσο η ιστορία τους δεν είχε happy end. «Ο Στέφανο ήταν ο πιο ενδιαφέρων, γενναιόδωρος, εξαιρετικά έξυπνος και ζεστός από όλους. Με το να πω ότι τον ερωτεύτηκα τον αδικώ» λέει η Σμιθ, όμως, όπως και πολλοί ακόμα από τους άντρες που συνάντησε στα ταξίδια της, ο Στέφανο ήταν παντρεμένος.

Οι υποψήφιοι μνηστήρες βρέθηκαν έπειτα από e-mail που έστειλε η Σμιθ σε όλους τους γνωστούς της ενημερώνοντάς τους ότι επιθυμεί να γράψει ένα βιβλίο για το φαγητό και τους άντρες, γι’ αυτό και χρειαζόταν να βγει μερικά «ραντεβού». Μέσα σε δύο εβδομάδες είχε μια ολόκληρη λίστα με ραντεβού στα τυφλά σε όλο τον κόσμο.

Στα δίχτυα ζιγκολό!

Ανάμεσα στις ενδιαφέρουσες γνωριμίες της ήταν κι ένας ζιγκολό. Η Σμιθ βρισκόταν στο Μονακό και απολάμβανε το ποτό της με έναν φίλο της όταν κάποια στιγμή πρόσεξε ότι κάποιος την κοιτούσε από την άλλη άκρη του μπαρ. «Λίγη ώρα αργότερα μας έγνεψε και ήρθε προς το μέρος μας. Ρωτούσε πόσων αστέρων ήταν το ξενοδοχείο μας, προσπαθώντας προφανέστατα να καταλάβει πόσα χρήματα είχα. Είμαι 99% σίγουρη ότι επρόκειτο για ζιγκολό» λέει η 55χρονη γυναίκα, σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι δεν έπεσε στην παγίδα του. Το πορτοφόλι της κοίταζε κι ένας τύπος στη Βραζιλία, ο οποίος δεν έμεινε ικανοποιημένος από το φιλοδώρημα που άφησε η Σμιθ στο εστιατόριο και της άρπαξε μερικά ακόμη χρήματα από το χέρι.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...