Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Ο δερματολόγος Αντώνης Μ. είναι ανάμεσα στους παιδοβιαστές της 12χρονης στον Κολωνό

Ο 65χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά το κοριτσάκι μέσα στο ιατρείο του! «Επικίνδυνο» τον χαρακτήριζαν οι ασθενείς στη σελίδα του στο Google

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο 65χρονος δερματολόγος, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των πέντε νέων συλληφθέντων που ταυτοποιήθηκαν ως βιαστές του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη μέσα στο ιατρείο του!

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο δερματολόγος-αφροδισιολόγος Αντώνης Μ., ο οποίος έχει εργαστεί και στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός», γνώρισε τη 12χρονη στο Blindchat.

giatrosteras
Ο ανώμαλος δερματολόγος Αντώνης Μ.

Στη συνέχεια, μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής γνωριμιών έκλεινε ραντεβού μαζί της στο ιατρείο του, στην περιοχή του Κολωνού, όπου φέρεται ότι τη βίασε περισσότερες από μία φορές! Αποκαλυπτικά για τον 65χρονο δερματολόγο είναι τα σχόλια επώνυμων χρηστών του ίντερνετ, κάτω από τη σελίδα του στο Google, στα οποία κάνουν λόγο για έναν «επικίνδυνο» γιατρό, με συμπεριφορά που δεν ταιριάζει σε επαγγελματία Υγείας.

«Επικίνδυνος τύπος. Μακριά από αυτόν, ειδικά άμα είσαι γυναίκα» έγραφε πριν από έναν μήνα μια ασθενής του διεστραμμένου γιατρού. Αλλος χρήστης του διαδικτύου, περιγράφοντας πριν από δύο χρόνια την αλλόκοτη συμπεριφορά του 65χρονου, είχε αναφέρει: «Αναίδεια και άνεση που μόνο ασθενή γιατρό δεν θυμίζει». Τέλος, ένας ασθενής τόνιζε πως, αν γινόταν, δεν θα έβαζε ούτε ένα αστέρι στις κριτικές για τις υπηρεσίες του 65χρονου δερματολόγου-αφροδισιολόγου. «Αν γινόταν να μη βάλω ούτε ένα αστέρι, θα το έκανα. Πολύ επικίνδυνος!!! Προσοχή!!!» είχε γράψει πριν από έναν χρόνο. Στον αντίποδα, ένας γείτονας του κατηγορούμενου δερματολόγου είπε ότι ο 65χρονος ήταν καλός γιατρός και βοηθούσε οικονομικά όποιον είχε ανάγκη.

Νέος κύκλος συλλήψεων

«Σε κάθε πρόβλημα υγείας θα σου έβρισκε λύσεις. Πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα» πρόσθεσε. Στην εξωτερική καγκελόπορτα του ιατρείου της φρίκης στον Κολωνό, όπου ο Αντώνης Μ. φέρεται ότι εκτόνωνε τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του, αναρτήθηκε μια χάρτινη ταμπέλα που γράφει: «Το ιατρείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι τη Δευτέρα 20/2».

iatrio
Το ιατρείο-κολαστήριο

Ο νέος κύκλος συλλήψεων στη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού άνοιξε μετά την τελευταία μαραθώνια κατάθεση -την πέμπτη κατά σειρά- της 12χρονης, στην οποία η ανήλικη αναγνώρισε τα πρόσωπα πέντε ακόμη από τους δεκάδες βιαστές της. Οι αστυνομικοί, που προσπαθούν να φωτίσουν κάθε σκοτεινή πτυχή της ανατριχιαστικής υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας, έδειξαν στο κοριτσάκι και μια φωτογραφία που φέρεται ότι απεικόνιζε τον περιβόητο «Γιώργο», το άτομο δηλαδή που είχε κατονομάσει ο Ηλίας Μίχος ως τον άνδρα ο οποίος εξέδιδε την ανήλικη προτού τη γνωρίσει εκείνος.

Ωστόσο το παιδί δεν αναγνώρισε τον εικονιζόμενο άνδρα και επέμεινε στα όσα είχε υποστηρίξει σε προηγούμενες καταθέσεις του σχετικά με το συγκεκριμένο πρόσωπο, για το οποίο είχε προσκομίσει και στοιχεία.

mixos 1

Υστερα από αυτό, η νέα κατάθεση της 12χρονης διαβιβάστηκε στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, η οποία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης σε βάρος των πέντε νέων προσώπων που φέρεται ότι εμπλέκονται στην αδιανόητη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Κατόπιν, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων αναζήτησαν τους συγκεκριμένους και προχθές το βράδυ τούς πέρασαν χειροπέδες. Εκτός από τον 65χρονο δερματολόγο-αφροδισιολόγο Αντώνη Μ. συνελήφθησαν ο 49χρονος Π.Λ, ο 44χρονος Α.Μ. και δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας 50 και 23 χρόνων. Μάλιστα, ο 50χρονος αλλοδαπός διατηρεί κατάστημα που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από το ιατρείο του 65χρονου! Ολοι τους βαρύνονται με την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη αντί αμοιβής και, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, επρόκειτο να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

viasmos

Παράλληλα, οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν τις προσπάθειες για να βρεθούν και άλλοι βιαστές του μικρού κοριτσιού, αναζητώντας νέα στοιχεία για το επικίνδυνο κύκλωμα παιδεραστίας, που μοιάζει να έχει πολλά και μακριά πλοκάμια.

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14/2/2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας τρεις ημεδαποί 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί 50 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...