Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Βασίλης Νουλέζας: Πολιτικοί της Ν.Δ. στη λίστα Μίχου

Βόμβες του ποινικολόγου Βασίλη Νουλέζα για δύο πασίγνωστα στελέχη του «γαλάζιου» κόμματος

Ακόμα μία… βόμβα μεγατόνων για τη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού έριξε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή πως ο 53χρονος παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος τού είχε αναφέρει τουλάχιστον δύο ονόματα πασίγνωστων πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι εμπλέκονται στη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού!

noulezas
Βασίλης Νουλέζας

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Ανδρέα Καψαμπέλη, ο κ. Νουλέζας αρχικά κατήγγειλε εσκεμμένη καθυστέρηση στη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς, επίσης, συγκάλυψη από πλευράς διωκτικών και ανακριτικών Αρχών. Αμέσως μετά εστίασε στο γεγονός ότι δεν έχουν αξιοποιηθεί τα δύο κινητά και το τάμπλετ που βρέθηκαν κρυμμένα στο μαγαζί του Μίχου από εργάτες, τα οποία θα έπρεπε να είχαν εντοπιστεί από τους αστυνομικούς!

mixos 1

Οπως είπε, έχει στα χέρια του τη λίστα της φρίκης με τους 213 υποψήφιους «πελάτες» του βιαστή μαστροπού Ηλία Μίχου. Τόνισε, δε, ότι τουλάχιστον 50 άτομα θα έπρεπε να βρίσκονται ήδη στη φυλακή για την ανατριχιαστική υπόθεση, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο! Σε άλλο σημείο επισήμανε ότι, κατά την εκτίμησή του, ο προφυλακισμένος 53χρονος υπολογίζει σε μία υπόγεια συμφωνία, προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό όσον αφορά την εμπλοκή επώνυμων πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι θεωρεί βέβαιο πως ο Μίχος θα μιλήσει και θα δώσει τα ονόματα που έχει στη διάθεσή του αν δεν τον αποφυλακίσουν, όπως του έχουν υποσχεθεί!

Σχολιάζοντας την απόφασή του να προβεί σε όλες αυτές τις αποκαλύψεις, ο γνωστός δικηγόρος τόνισε πως θέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο και παράλληλα κινδυνεύει να βρεθεί κατηγορούμενος. Ομως, όπως τόνισε, στόχος του είναι να κινητοποιήσει τη Δικαιοσύνη, προκειμένου να προχωρήσει η έρευνα και να οδηγηθούν και οι επώνυμοι στο γραφείο του ανακριτή. Στην ερώτηση, πάντως, του δημοσιογράφου για ποιο λόγο δεν λέει ονόματα, ο κ. Νουλέζας, αφού διευκρίνισε ότι οι περιγραφές που κάνει είναι αρκετά δεικτικές για να καθοδηγήσουν τις διωκτικές Αρχές, τον παρέπεμψε σε μια «συμβουλή» που του έδωσε δημοσιογράφος πανελλαδικού καναλιού: «Πρόσεξε, μη βρεθείς σαν τον Στέφανο Χίο»! Υπονόησε, δηλαδή, ότι ίσως γίνει και ο ίδιος στόχος δολοφονικής ενέργειας, όπως ο γνωστός δημοσιογράφος.

Τέλος, αποκάλυψε ότι θα επισκεφθεί τις Φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται προσωρινά ο Ηλίας Μίχος, σε μια προσπάθεια να τον πείσει να μιλήσει, για να βοηθήσει στην πλήρη διαλεύκανση του εγκλήματος, έχοντας ως δεδομένο ότι η συνεργασία του με τις Αρχές θα έχει ευεργετικές συνέπειες για την ποινή του, αλλά κυρίως επειδή έχει ηθική υποχρέωση να αποκαλύψει τα ονόματα των επωνύμων που βίαζαν το μικρό κορίτσι. Ο κ. Νουλέζας είχε τοποθετηθεί και πριν από μερικούς μήνες για τη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού, λέγοντας ότι θα προκληθεί πολιτικός σεισμός όταν ο Ηλίας Μίχος αποφασίσει να μιλήσει!

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους… παιδοβιαστές

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν χθες, μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια, οι τέσσερις από τους πέντε άνδρες που αναγνώρισε ως βιαστές του το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό, μεταξύ των οποίων και ο 65χρονος δερματολόγος- αφροδισιολόγος Αντώνης Μ., ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη μέσα στο ιατρείο του τουλάχιστον δύο φορές!

giatross

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης τρεις φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και εγγυοδοσία ύψους 5.000 ευρώ αφέθηκε ένας 23χρονος Πακιστανός, ο οποίος εργάζεται σε πλυντήριο αυτοκινήτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος δερματολόγος, που κρίθηκε προσωπικά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, είχε συμφωνήσει με τον 53χρονο παιδοβιαστή Ηλία Μίχο να του δίνει το ποσό των 50 ευρώ κάθε φορά που συναντούσε το άτυχο κοριτσάκι, το οποίο θα μπορούσε να είναι εγγόνι του! Ο ίδιος φέρεται ότι έκλεισε «ραντεβού» με την ανήλικη μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Blindchat και τη βίασε τουλάχιστον δύο φορές μέσα στο ιδιωτικό ιατρείο που διατηρεί στη γειτονιά του παιδιού, στον Κολωνό! Πάντως, ο 65χρονος πατέρας πέντε παιδιών, από δύο γάμους, ο οποίος εργαζόταν σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας, αρνείται ότι βίασε το κοριτσάκι, υποστηρίζοντας ότι η ανήλικη τον είχε επισκεφθεί μαζί με τον αδελφό της στο ιατρείο του. Ισχυρίζεται, δε, πως βρισκόταν στο εξωτερικό το διάστημα που φέρεται ότι έκλεινε ραντεβού μαζί της και τη βίαζε.

Στο μεταξύ, νεότερες πληροφορίες που είδαν το φως θέλουν έναν οδοντοτεχνίτη από την περιοχή του Κολωνού και πέντε ακόμη άτομα, τα οποία φέρεται ότι έχει αναγνωρίσει η 12χρονη ως βιαστές της, να έχουν μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Οι συγκεκριμένοι άνδρες έχουν ταυτοποιηθεί μερικώς και εφόσον προκύψουν νέα στοιχεία δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να εκδοθούν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της δικηγόρου της μητέρας της 12χρονης, η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του 65χρονου δερματολόγου και των τεσσάρων συγκατηγορουμένων του άρχισε μετά την πέμπτη κατά σειρά κατάθεση της ανήλικης, στις 3 Φεβρουαρίου. Οπως τόνισε η Ασπασία Ταραχοπούλου, το κοριτσάκι αναγνώρισε τα συγκεκριμένα πρόσωπα, λέγοντας πως συναντήθηκε μαζί τους πάνω από μία φορά.

giatrosteras
Ο ανώμαλος δερματολόγος Αντώνης Μ.

Στην αστυνομική επιχείρηση της περασμένης Τρίτης συνελήφθησαν, εκτός από τον 65χρονο Αντώνη Μ., ο 49χρονος οδηγός φορτηγού Π.Λ., ο 44χρονος ιδιωτικός υπάλληλος Α.Μ., ένας 23χρονος Πακιστανός, που εργάζεται σε πλυντήριο αυτοκινήτων, και o 50χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στον Κολωνό, επίσης από το Πακιστάν. Ολοι τους κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, αντί αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Μέχρι στιγμής, για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι έχουν συλληφθεί 15 άτομα, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του παιδιού, ενώ ο κύκλος των συλλήψεων αναμένεται να διευρυνθεί κι άλλο.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...