Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Γνωστός επιχειρηματίας στη Μύκονο εκτέλεσε με καραμπίνα 34χρονο Αλβανό έξω από κλαμπ

Ο ένας στο χώμα, ο άλλος στη φυλακή

Από εκεί που έκανε dolce vita στα πολυτελή κλαμπ της Μυκόνου ή αγνάντευε το Αιγαίο από τη «χρυσή» ξαπλώστρα κάποιου beach bar, θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής γνωστός επιχειρηματίας του κοσμοπολίτικου νησιού, ο οποίος φέρεται ότι έβαψε τα χέρια του με το αίμα ενός 34χρονου Αλβανού για τα μάτια 23χρονης μελαχρινής καλλονής!

dolofonos
Ο Ελληνας δολοφόνος

Την ώρα που η τοπική κοινωνία της Μυκόνου προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της άγριας δολοφονίας, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για όσα προηγήθηκαν της φονικής συμπλοκής που στοίχισε τη ζωή στον 34χρονο Visar Dakramaj, τον οποίον όλοι στο νησί φώναζαν «Γιάννη». Σύμφωνα με όσα είδαν το φως, από την ώρα που θύμα και θύτης άρχισαν να διαπληκτίζονται έξω από γνωστό κλαμπ μέχρι τη στιγμή που ο 33χρονος επιχειρηματίας Αθανάσιος Παναγιώτης Νάζος κόλλησε την καραμπίνα στο κεφάλι του 34χρονου και του τίναξε τα μυαλά μεσολάβησαν μόλις 10 λεπτά!

Ολα άρχισαν τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, την ώρα που οι δύο άντρες και η 23χρονη, η οποία διατηρούσε σχέση με τον 34χρονο Αλβανό πριν από δύο χρόνια, διασκέδαζαν σε γνωστό after club στην περιοχή Σκυλάμπελα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όταν ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας, ο οποίος φέρεται ότι είχε εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον για την 23χρονη, είδε τον 34χρονο, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, να πλησιάζει το… ερωτικό αντικείμενο του πόθου του και να συμπεριφέρεται με άσχημο τρόπο, μπήκε στη μέση και του ζήτησε τον λόγο. Ομως, κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και κάποια στιγμή οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και αντάλλαξαν μπουνιές!

thuma
Το 34χρονο θύμα

Στη συνέχεια, ο καβγάς μεταφέρθηκε έξω από το κλαμπ, όπου οι δύο ερωτικοί αντίζηλοι συνέχισαν να χτυπιούνται με μανία, ώσπου οι ψυχραιμότεροι τούς χώρισαν και ο 33χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας έφυγε από το σημείο, κάνοντας όλους να πιστέψουν ότι το συμβάν είχε λήξει. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε κρατώντας μια καραμπίνα και πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι τον άτυχο 34χρονο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Κατόπιν, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, όμως μιάμιση ώρα αργότερα εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, όπου και συνελήφθη για τη δολοφονία του 34χρονου.

Οπως έγινε γνωστό, η φερόμενη «πέτρα του σκανδάλου», που πληροφορίες τη θέλουν να αποτέλεσε την αφορμή για την εν ψυχρώ δολοφονία του Visar Dakramaj και είδε το ματωμένο σκηνικό να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια της, είναι ψυχολογικό ράκος. Σε δηλώσεις της μετά το συμβάν, πάντως, η ίδια αρνήθηκε ότι η δολοφονία έγινε για τα μάτια της, υποστηρίζοντας πως όλα άρχισαν από μια παρεξήγηση. «Παρεξήγηση έγινε, δεν ήταν για τα μάτια τα δικά μου. Ηταν απλά μία παρεξήγηση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ηταν μόνη της»

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος όπου έγινε ο καβγάς, από την πλευρά της, τόνισε ότι η 23χρονη κοπέλα δεν είχε ερωτική σχέση με κανέναν από τους δύο άντρες. «Ηταν μόνη της η κοπέλα στο μπαρ και μετά ήρθε ο φίλος της. Δεν είχε σχέση με κανέναν, ήταν φίλη και με τα δύο παιδιά. Οι δύο άντρες ήταν πελάτες μέσα στο μαγαζί. Λογοφέρανε και βγήκαν έξω. Είχαν μια ένταση μέσα στο μαγαζί και βγήκαν έξω να λύσουν τα θέματά τους. Δεν ξέρω πού έγινε. Στον δρόμο; Στο πάρκινγκ; Αφού τσακώθηκαν, έφυγε ο ένας, πήγε και πήρε το όπλο και ξαναγύρισε» είπε.

kopela 1
Η 23χρονη μελαχρινή καλλονή

Σημειώνεται ότι το θύμα ζούσε για χρόνια στη Μύκονο και είχε αγοράσει βίλα σε ένα από τα καλύτερα σημεία του κοσμικού νησιού, προκειμένου να τη νοικιάζει κατά τους θερινούς μήνες μέσω της πλατφόρμας Airbnb. Ο 33χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αδερφός εκλεγμένης στον Δήμο Μυκόνου, αναμένεται να ισχυριστεί ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και έκανε περιστασιακή χρήση ουσιών.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...