Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Οι σφαίρες μεταξύ Αλβανών κακοποιών έκοψαν το νήμα της ζωής σε άτυχο υδραυλικό στη Νέα Ιωανία

Παράπλευρη απώλεια «πολέμου»!

Σκληροί Αλβανοί κακοποιοί, οι οποίοι έγιναν πρόσφατα… διάσημοι ως μπράβοι τράπερ, εμπλέκονται στην προχθεσινή αιματηρή συμπλοκή σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ένας 37χρονος υδραυλικός, ο οποίος είχε πάει με τον αδελφό του να δει αγώνα ποδοσφαίρου.

Ο άτυχος 37χρονος

Ο άτυχος μεροκαματιάρης βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος ώρα, καθώς σε διπλανό τραπέζι κάθονταν επτά σκληροί κακοποιοί, γνώριμοι των Αρχών για συμμετοχή τους σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και προστασίας καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας, όπως στον σταθμό Λαρίσης, στον Αγιο Παύλο, στην πλατεία Καραϊσκάκη, και με έδρα γνωστό νυχτερινό κέντρο στα Σεπόλια.

Κάποιοι από αυτούς είχαν γίνει γνωστοί κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο πλευρό γνωστού τράπερ. Μάλιστα, οι αδίστακτοι Αλβανοί είχαν το θράσος να εκτοξεύουν απειλές ακόμα και μέσω βίντεο στο YouTube! Και όμως, αν και απασχολούν εδώ και μήνες τα Τμήματα Εκβιαστών και Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, δρούσαν ανεξέλεγκτα μέχρι προχθές το βράδυ, όταν έγινε το κακό στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία. Σε ένα τραπέζι κάθονταν οι τέσσερις από αυτούς, όταν τους πλησίασαν ακόμα τρεις, με τους οποίους είχαν άγρια λογομαχία.

kafeteria
Η καφετέρια όπου χύθηκε αίμα

Τότε ο ένας από αυτούς έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε εννέα φορές, με αποτέλεσμα μια σφαίρα να βρει την ωμοπλάτη του 37χρονου ομοεθνούς τους υδραυλικού, ο οποίος καθόταν σε άλλο τραπέζι, παρακολουθώντας αγώνα ποδοσφαίρου μαζί με τον αδελφό του. Βαρύτατα τραυματισμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου άφησε λίγο αργότερα την τελευταία του πνοή, λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας.

Αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή οι Αλβανοί γκάγκστερ εξαφανίστηκαν, επιβαίνοντας σε μια γκρι Μερσεντές με ελληνικές πινακίδες, ενώ άφησαν παρκαρισμένο έξω από την καφετέρια ένα μαύρο τζιπ Cadillac με αλβανικές πινακίδες, το οποίο κατασχέθηκε από την Αστυνομία.

tzip
Το αυτοκίνητο που άφησαν πίσω τους οι εγκληματίες

Οι περισσότεροι από τους επτά Αλβανούς που κάθονταν στην καφετέρια έχουν ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. και, όπως λένε, είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός τους. Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς έντρομοι οι άλλοι θαμώνες της καφετέριας προσπαθούσαν να φύγουν όσο πιο μακριά από το σημείο της συμπλοκής.

«Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος δεξιά και αριστερά απ’ όλες τις πόρτες του μαγαζιού, απ’ όπου μπορούσε ο καθένας να πάει. Ανθρωποι να πέφτουν, να μπλέκουν τα πόδια τους» περιέγραψε κάτοικος της περιοχής. «Ακουσα 6-7 πυροβολισμούς, βγήκα έξω. Γινόταν ένας χαμός» συμπλήρωσε άλλος. Τραγική ειρωνεία είναι πως ο ιδιοκτήτης της καφετέριας είχε δεχτεί και δεύτερο σοκ ένα 24ωρο νωρίτερα, όταν ανήλικοι δράστες μαχαίρωσαν στην πλάτη και στο πόδι τον 16χρονο γιο του στα Πατήσια για να του κλέψουν το κινητό. Πάντως, οι αστυνομικοί δεν συνδέουν τη ληστεία σε βάρος του γιου του με την αιματηρή συμπλοκή στην καφετέρια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...