Παρασκευή, 1 Αυγούστου, 2025

Οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα για την ομογενή ηθοποιό Μελίνα Κανακαρίδη

Η Μελίνα Κανακαρίδη ήρθε και αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα για διακοπές, επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά τον βαθύ δεσμό της με τον τόπο των προγόνων της

Ο διασημότερος βουδιστής μοναχός στον κόσμο κατηγορείται για σεξ με «στρατό» γυναικών

Ο διασημότερος βουδιστής μοναχός Σαολίν στον κόσμο, που έχτισε...

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Πιστεύω κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια»

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι παρέα» και...

Πήρε φωτιά η πένα του Αλέξη Τσίπρα

Μιλάμε για τον Αλέξη Τσίπρα, που γράφει στο εξοχικό του στο Σούνιο και, όπως μαθαίνουμε, έγραψε ήδη περί τις 500 σελίδες.

Τραγωδία στα Τέμπη – «Μητέρα, κοιμήσου γιατί θα αργήσω»

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 32χρονου μηχανοδηγού του επιβατικού τρένου Δημήτρη Μασσαλή

Την ώρα που ο θλιβερός κατάλογος με τα επιβεβαιωμένα θύματα της φονικής σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη μακραίνει μέρα με τη μέρα, η αγωνία για την τύχη όσων δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής σημεία ζωής έχει χτυπήσει «κόκκινο», με συγγενείς και φίλους να απευθύνουν αγωνιώδεις εκκλήσεις προς όλους όσοι γνωρίζουν κάτι για τους αγαπημένους τους να επικοινωνήσουν μαζί τους!

Ανάμεσα σε όσους δεν είχαν ταυτοποιηθεί ή εντοπιστεί ως αργά χθες ήταν και ο 20χρονος φοιτητής της Γεωπονικής Αναστάσιος Κουτσόπουλος, ο οποίος επιβιβάστηκε στη μοιραία αμαξοστοιχία, στην Καρδίτσα, στις 21.20 την Τρίτη. «Δεν έχουμε κάποιο νέο του, περιμένουμε να μάθουμε νέα του. Ξέρουμε ότι δεν ήταν σίγουρα στο πρώτο βαγόνι. Εχουμε πάει σε όλα τα νοσοκομεία και δεν τον έχουμε βρει. Ψάξαμε αλλά χωρίς αποτέλεσμα και στους επιβάτες που μεταφέρθηκαν με λεωφορεία» ανέφερε η σύντροφός του Μαριέττα Αλεξανδρή.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη – Χάθηκε κάθε ελπίδα και για την Ιφιγένεια Μήτσκα

Αναστάσιος Κουτσόπουλος

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι στις 22.50, λίγα λεπτά πριν από το φοβερό δυστύχημα, ο 20χρονος είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τη μητέρα του και της είχε πει «μητέρα, κοιμήσου γιατί θα αργήσω»! Κατά τις ίδιες πληροφορίες, της είχε αναφέρει ότι το τρένο είχε πολύ κόσμο και ότι θα υπάρξει καθυστέρηση.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη: Νεκρός ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης

Ο γιος του 48χρονου Γιάννη Βουτσινά, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στη λίστα των αγνοουμένων μετά την τραγωδία, ανέφερε ότι δεν έχει μάθει νέα του πατέρα του τις τελευταίες 40 ώρες. «Δεν έχουμε κάποιο νέο, περιμένουμε ακόμα, είμαστε σε αναμονή και έχει αρχίσει να μας ταλαιπωρεί πολύ. Εχουμε δώσει DNA, έχουμε δώσει στοιχεία, τα πάντα, έχουμε δώσει ό,τι μπορούσαμε να είχαμε δώσει» είπε, ενώ η κόρη ενός 67χρονου αγνοουμένου δήλωσε: «Του έκλεισα το τελευταίο εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι. Αυτό που δεν αντέχω είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχω κανένα νέο… Να βρω κάτι… Κάτι, ό,τι κι αν είναι αυτό!»

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε με λυγμούς πατέρας αγνοούμενης – «Τι θα παραλάβω εγώ μέσα στο κουτί από το παιδί μου;»

Ιωάννης Βουτσινάς

Σε μια προσπάθεια να βρουν πληροφορίες για τους οικείους τους από άτομα με τα οποία συνταξίδευαν ή να μάθουν έστω κάτι για τις τελευταίες στιγμές τους, απελπισμένοι συγγενείς και φίλοι αγνοούμενων παιδιών που πιθανότατα δεν κατάφεραν να βγουν ζωντανά από την άμορφη μάζα από λαμαρίνες στην οποία μετατράπηκε η αμαξοστοιχία Intercity 62, έχουν γεμίσει με φωτογραφίες τα προφίλ τους στα social media.

Στην πλειονότητά τους οι αναρτήσεις που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο απεικονίζουν χαμογελαστά πρόσωπα νεαρών παιδιών σε ανέμελες στιγμές, τα οποία δεν πρόλαβαν να δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα, προκαλώντας σφίξιμο στο στομάχι και των πιο ψύχραιμων!

«Η φίλη μου ήταν στα Τέμπη. Εχουν περάσει 24 ώρες και αγνοείται. Σας παρακαλώ, βοηθήστε μας» ανέφερε σε story που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram η Αλεξία Κούβελα, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές ριάλιτι μοντέλων «GNTM». Η 26χρονη αγνοούμενη Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, που είναι και η ίδια plus size μοντέλο, ταξίδευε με το μοιραίο τρένο, που επί 12 ολόκληρα λεπτά κατευθυνόταν με 100 χιλιόμετρα προς τον θάνατο, έχοντας μαζί της το αγαπημένο κατοικίδιό της, τη γάτα της.

Ελισάβετ Χατζηβασιλείου

Αγωνιώδεις εκκλήσεις μέσω διαδικτύου απηύθυναν, ακόμη, οι συγγενείς του 34χρονου Βάιου Βλάχου, από την Καρδίτσα, ο οποίος ταξίδευε από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη μαζί με την 36χρονη σύντροφό του, της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, από την Αταλάντη, της φοιτήτριας του ΑΠΘ Αγάπης Τσακλίδου, της Κλαούντια Λάτα, της Σοφίας Ταχματζίδου, η οποία επέβαινε σε ένα από τα πρώτα βαγόνια κ.ά. Ωρες αγωνίας περνούν, επίσης, η οικογένεια της Αναστασίας Αδαμίδου.

Βάιος Βλάχος

Αγάπη Τσακλίδου

Ελπίδα Χούπα

Κλαούντια Λάτα

Αναστασία Αδαμίδου

Σοφία Ταχματζίδου

Ευαίσθητες χορδές άγγιξε, όμως, και το συγκινητικό γράμμα που άφησε κάποιος έξω από τα γραφεία του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, απευθυνόμενος σε έναν από τους αγνοουμένους. «Ελπίζω να βρεθείς και να είσαι καλά. Εύχομαι όλοι όσοι είστε εκεί ψηλά να είστε ήρεμοι και γαλήνιοι. Να ξέρεις πως αν τελικά έχεις φύγει “συγγνώμη” για όλα και πως σ’ αγαπώ πολύ. Ολοι σε αγαπάμε και ευχόμαστε να είσαι καλά όπου και αν είσαι» έγραψε.
«Καλό παράδεισο, εις μνήμην όσων χάθηκαν άδικα» ανέφερε ένα σημείωμα, ενώ ένα άλλο έγραφε: «Ο Κύριος ας αναπαύσει τις ψυχές τους». Στη μνήμη των δεκάδων θυμάτων της φονικής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, άνθρωποι κάθε ηλικίας άφησαν μπουκέτα με λουλούδια έξω από τα γραφεία του ΟΣΕ και άναψαν κεριά.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι ηθοποιών – Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και έγιναν ζευγάρι στη ζωή. Για ποιους πρόκειται;

«Τσάκωσαν» γνωστή τραγουδίστρια σε ρομαντικό δείπνο με πολιτικό

Τι συνέβη με την τραγουδίστρια και τον πολιτικό;

Δακρυσμένη on camera η Εβελίνα Νικόλιζα: «Μου έχουν σπάσει όλοι τα νεύρα»

Συναισθηματικά φορτισμένη η Εβελίνα Νικόλιζα ανέβασε το νέο της vlog στο youtube μη κρύβοντας τα δάκρυά της.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η γνωριμία με τον Γιώργο Μυλωνάκη, ο έρωτας και ο γάμος

Θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου...

Μελίνα Νικολαΐδη: Νέα αρχή μετά τον χωρισμό με τον Φιντιρίκο – Η μετακόμιση και η μελαγχολία

Η Μελίνα Νικολαΐδη χώρισε πρόσφατα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και έφυγε από το σπίτι του καθώς έμενε μαζί του όταν βρισκόταν στην Ελλάδα.

Γιόρτασαν 50 χρόνια γάμου οι γονείς παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων

Οι γονείς γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων γιόρτασαν την 50η επέτειο γάμου τους.

Η Μαρίνα Βερνίκου ποζάρει με μπικίνι στα 48 της και προκαλεί πανικό

Η Μαρίνα Βερνίκου μετά από τρία παιδιά στα 48...
spot_img
spot_img