Επιμένει για το πάρτι στον σιδηροδρομικό σταθμό Λάρισας ο δικηγόρος πολυτραυματία

«Το βράδυ της Τρίτης, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τη μοιραία σύγκρουση»

Επιμένει ο δικηγόρος πολυτραυματία στη φονική σύγκρουση στα Τέμπη πως, την ώρα του μοιραίου, γινόταν… πάρτι στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδεχομένως ο σταθμάρχης δεν ήταν στη θέση του.

Ο δικηγόρος Γιώργος Μπαρτζώκης υποστηρίζει πως έχει καταγγελίες ότι το βράδυ της περασμένης Τρίτης, πριν από τη σύγκρουση των τρένων, ήταν σε εξέλιξη γιορτή.

«Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι γινόταν ένα είδος γιορτής και οχλαγωγίας μέσα στον σιδηροδρομικό σταθμό Λάρισας, το βράδυ της Τρίτης, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τη μοιραία σύγκρουση» δήλωσε χθες ο κ. Μπαρτζώκης, προτρέποντας τους μάρτυρες «να τα βγάλουν και να τα πουν δημόσια στον ελληνικό λαό».

Οπως καταγγέλλει, του τηλεφώνησε έναν άντρας και του μετέφερε ότι συγγενικό του πρόσωπο έβλεπε όσα γίνονταν σε κοντινή καφετέρια του ΟΣΕ. «Από τις 6-7 το απόγευμα γινόταν ένα είδος πάρτι στον σιδηροδρομικό σταθμό, με προμήθεια διαφόρων ποτών από τη διπλανή καφετέρια» φέρεται ότι του είπε. Ωστόσο διευκρίνισε πως δεν του ανέφερε ότι ο σταθμάρχης συμμετείχε στο πάρτι.

«Ολοι οι θαμώνες της καφετέριας θα πρέπει να πάνε στην Αστυνομική Διεύθυνση για να καταθέσουν τι έχουν δει τις επίμαχες ώρες για τη μουσική και την οχλαγωγία» ανέφερε χθες σε αλλεπάλληλες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις ο κ. Μπαρτζώκης. Ο δικηγόρος ζητά να γίνει έλεγχος μέσω GPS για να διαπιστωθεί πού βρισκόταν ο σταθμάρχης την ώρα του δυστυχήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Πέθανε η αδελφή του Νότη Σφακιανάκη

Δύσκολες ώρες περνά τις τελευταίες ώρες ο Νότης Σφακιάνακης.Ο...