Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στο μηχανοδηγό Γιώργο Κουτσούμπα

Ο έμπειρος μηχανοδηγός είχε τηλεφωνήσει σε συνάδελφό του πριν από τη μοιραία σύγκρουση

Μία εβδομάδα μετά την τραγωδία των Τεμπών και ενώ οι οικογένειες των θυμάτων βιώνουν δραματικές στιγμές στην προσπάθειά τους να συνειδητοποιήσουν πώς έχασαν τα παιδιά τους μέσα σε λίγες στιγμές, μία πληροφορία του αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ενωσης Υπαλλήλων ΤΡΑΙΝΟΣΕ Θωμά Χαχάμη προκαλεί νέες αντιδράσεις.

Οπως εξήγησε ο κ. Χαχάμης, επικαλούμενος ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Γιώργος Κουτσούμπας, ο έμπειρος μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική στα Τέμπη, πήρε τηλέφωνο συνάδελφό του προκειμένου να μάθει σε ποιο σημείο βρισκόταν το εμπορικό τρένο.

«Είχε υποψιαστεί»

«Εχει θεωρηθεί και το άκουσα από συναδέλφους ότι ο συγκεκριμένος μηχανοδηγός πήρε τηλέφωνο έναν άλλον συνάδελφο και τον ρώτησε αν είναι στο εμπορικό επάνω, γιατί αυτός γνώριζε ότι ερχόταν το εμπορικό, αλλά δεν ήξερε πού ήταν. Γιατί τα εμπορικά πάντα έχουν καθυστερήσεις και επιβεβαίωσε ο άλλος ότι δεν είναι αυτός. Κάτι τέτοιο ειπώθηκε, που σημαίνει ότι, επειδή είχε την εμπειρία, ο αείμνηστος Κουτσούμπας νομίζω ότι μάλλον είχε υποψιαστεί, αλλά δεν πρόλαβε γιατί ήταν 12 λεπτά, η διαδρομή ήταν πάρα πολύ σύντομη» υποστήριξε και συμπλήρωσε:

«Το βράδυ, όταν συναντιούνται δύο τρένα, δεν βλέπεις αν είσαι από τη μία γραμμή ή από την άλλη. Αυτό το βλέπεις μόνο όταν πλησιάζεις στα 5 μέτρα Θα πρέπει κάποια στιγμή ο ένας να είδε τον άλλον σε δευτερόλεπτα, που δεν πρόλαβε να κάνει απολύτως τίποτα».

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη – «Ξεχάστηκα λόγω φόρτου εργασίας», λέει ο σταθμάρχης

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας για τον 59χρονο Γιώργο Κουτσούμπα παίχτηκε χθες στην Αμαλιάδα. Η καταρρακτώδης βροχή που έπληξε το μεσημέρι την πόλη δεν στάθηκε εμπόδιο για τον κόσμο, που συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνος προκειμένου να του πει το τελευταίο «αντίο».

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και οι τρεις κόρες του 59χρονου, ο οποίος είχε συμπληρώσει τέσσερις δεκαετίες στον χώρο των σιδηροδρόμων, με τα περισσότερα χρόνια να έχει ως βάση του τις υπηρεσίες του ΟΣΕ στην Ηλεία.

Διαβάστε επίσης: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 34χρονου μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας Σπύρου Βούλγαρη

Διαβάστε επίσης: Τέμπη – Ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη κινείται νομικά κατά του πρώην υπουργού Μεταφορών

Διαβάστε επίσης: Λιάγκας για Τέμπη: «Η πραγματική εικόνα με τα ποντίκια και η εικονική που διαφήμιζαν με υπερσύγχρονα κομπιούτερ»

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα